REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A fost inaugurat Centrul de Tineret Jean Constantin! VIDEO

A fost inaugurat Centrul de Tineret Jean Constantin! VIDEO

Replica API 20 aprilie 2018 | 13:16 510

După lungi așteptări și promisiuni, a fost în sfârșit tăiată panglica! Da, a fost inaugurat Centrul de Tineret Jean Constantin din fostul cinematograf Republica.

De la primari din tot județul, la senatori, oameni de cultură, tineri, cu toții au fost prezenți la eveniment.

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a făcut onorurile. În sală s-au aflat și actori, vârstnici, politicieni, oameni de cultură, elevi, cercetași etc. Șeful CJC a punctat că întârzierea deschiderii centrului a fost cauzată de probleme tehnice.

A fost proiectat un film cu imagini cu fostul cinematograf Republica, apoi cu replici celebre din viața actorului Jean Constantin. Prezent la eveniment a fost și senatorul PSD, Nicolae Moga.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti si repetente pe acolo...in loc de cultura. Vai capul vostru!
1
0
Ca intr-o buda din fundu' curtii, capusele ctei s-au adunat pt poze si mancare moca. Leprele astea, in frunte cu Moga nesimtitul, trebuia sa se ascunda, nu sa apara in public. Asa zisa modernizare a durat ani buni, parca s-a construit un aeroport, nu un rahat de sala. Nemernicii astia , prin nesimtirea lor, jignesc memoria marelui Jean Constantin. Ca mustile la rahat, psdeii s-au adunat , au bagat in ei si au zgariat obiectivile ap foto. Era bine daca dadea cineva cu dtt sau cu clor, se mai curata haznaua ctei de lepre.
3
0
O sa fie folosit pentru campanie.o sa vedeti va fii plin de pensionari cu bilete gratuite la spectacole!!!
6
0
Jean Constantin dispretuia psd-ul.
11
0
Risipa de bani ! Puteau macar sa faca o inaugurare cu un spectacol de gala sau o proiectie deosebite si la o ora mai potrivita . Asa ...in loc de o sala arhiplina au avut parte de 50 de pensionari si 50 de slugi de la partid..pacat de memoria marelui Jean Constantin !
15
0
edi sau matei... sa va zic de ce sa ma iei ? R-ati ai dracu de pesedei imputiti.Intrebati-l pe bogdan d cit a primit de la pesedei pentru postare. Ca sa va ofticati.
7
1
Bai romanule voi chiar asa de bulangi sunteti nu vedeti si voi macar ca se face ceva in tara asta chiar daca se face cu indarziere asta este futu-i mama ei de birocratie ce sa facem bine ca macar sa facut mai lasati-o in plm cu mesajele astea de ca..t ca numai prosti scoteti din gura si mai va bucurati si voi de ceea ce se face nu mai stati si comentati ca fraieri ca nu stiu ce tampeni mai scrieti sa va fie rusine ca mancati bors atata........
2
11
Primul spectacol - Pinnochio la Poarta Alba - ii spala urechile lu Tutuianu sa mai scape ceva cas pt el sa iasa paraindarat. Ca cu scoala din Poiana iese putin, si oricum o sa se laude ca el a facut tot. Gamaro, nu este ala de a facut si debarcaderul din fata casei lui, ce coincidenta sa castigi lucrari chiar in fata vilei tale? Funda ce zice, mai scapati, il ia pe Danut si mai sechestrati pe cineva?
6
2
Taranul - a se citi Pinnochio de Ovidiu - din ultima poza, se crede deja la bar, se tine sa nu cada, tot il critica pe Fagadau, dar vad ca se duce sa manance si sa bea de la el.
3
0
wow,au reusit sa acceseze in sf bani europeni,din greseala cred ... altfel nu mi explic cum parcul arheologic sau cazino ul sunt inca mumii...faga e putin timid,unde iti este tupeul si ingamfarea...?nu te recunoastem
10
2
loc pentru congrese de partid
13
1
Parca ecranul era mai mare inainte
9
1
Talambii astia care ridica in slavi CJC am senzatia ca sunt de fapt aceeasi persoana
14
1
Nea Felix, ai mare grija, sarpele e invatat sa muste mana care il hraneste!
8
0
Felicitari Presedintelui Tutuianau! Felicitari CJC! Constanta are un cinematograf european!
1
23
Da' Palaz nu-i pe acolo? Tocmai el lipseste. Pacat, poate mai povestea putin despre cum trebuia gaurit tavanul. Probabil l-au incuiat astia in birou si au fugit de el.
13
1
pt 13:03 . le pasa o fix o pl . tot arata ca o balega orasul plin de tigan borati
19
1
In sfarsit ii pasa cuiva de orasul si judetul nostru!!! Felicitari presedintelui CJC...
5
21
Educatia si Cultura sunt departe de acesti tovarasi. Speram ca cei care se vor ocupa de spatiul respectiv vor avea tangenta cu aceste doua calitati. Gresesc cu ceva domnilor.?
17
2
minunat ,zero locuri de parcare
22
4
In sfarsit s-a inaugurat. Felicitari CJC! Felicitari domnului Tutuianu
6
20
ala mic din spate , de nu il baga nici un reporter in seama este primarul constantei..???
19
3
Ionut Galani ce scop a avut acolo? In ce calitate? Om de cultura nu este.Un lingau!
25
3
Tutuianu asta e pe post de Primul Secretar?! Learciu de ce e descheiat la burta? Palazu mic iar e suparat pe toata lumea?
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614