REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

A fost instalată noua conducere a IPJ Constanţa

A fost instalată noua conducere a IPJ Constanţa

Replica API 9 iulie 2011 | 00:00 237

Chestorul Popa spune că e mai uşoară confruntarea cu interlopii decât cu presa

Chestorul Popa spune că e mai uşoară confruntarea cu interlopii decât cu presa

Vineri a avut loc "instalarea" noii conduceri a Inspectoratului de Poliţie Judeţan (IPJ) Constanţa. La ora 12 a avut loc şedinţa dintre noua comandă şi şefii de servicii din IPJ, susţinută de şeful IGPR, chestorul Liviu Popa, venit la Constanţa. După şedinţă a avut loc şi conferinţa de presă, în care Popa a anunţat, oficial, care va fi noua formulă de conducere. Astfel, la prezidiu au fost prezenţi, pe lângă chestorul Liviu Popa, adjunctul IPJ, Adrian Rapotan, noul inspector-şef, Valentin Burlacu, noul adjunct, Camil Manea, iar spre final a venit şi prefectul Constanţei, Claudiu Palaz.

"Sper ca noua conducere să găsească soluţii privind creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi îmbunătăţirea nivelului de lucru şi intrarea într-o stare de normalitate. La noi, la poliţişti, ne este foarte uşor să vorbim şi să ne confruntăm cu hoţii şi cu interlopii, însă ne este mai greu să ne confruntăm cu presa. Le-am cerut transparenţă totală, iar dacă nu îi veţi găsi pe ei, mă găsiţi pe mine", a precizat şeful IGPR, glumind în ultima parte. Comisarul-şef Valentin Burlacu a luat apoi cuvântul, spunând că este onorat să revină la Constanţa. "Este o onoare pentru mine să revin la Inspectoratul de Poliţie care m-a consacrat ca ofiţer. Avem de parcurs împreună un drum destul de greu, mai ales că Poliţia Română trece prin grele momente. Cu atât mai mult, este o provocare pentru noi, cei care suntem aici, asigurând firescul grad de siguranţă a cetăţeanului. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă managerială, cu nume sonore, cum ar fi comisarul-şef Adrian Rapotan şi comisarul şef Camil Manea. Sunt convins că împreună vom fi foarte puternici", a declarat Valentin Burlacu. La rândul său, adjunctul Camil Manea a luat cuvântul. "Îmi doresc ca locuitorii Constanţei să fie bucuroşi de tot ce înseamnă Poliţie şi sunt convins că această formulă de comandă a Inspectoratului va aduce ceea stare de siguranţă a cetăţeanului. Această formulă este într-adevăr una puternică", a precizat Camil Manea.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212