REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A fost NEBUNIE în MAGAZINELE constănțene, de HALLOWEEN

A fost NEBUNIE în MAGAZINELE constănțene, de HALLOWEEN

Replica API 2 noiembrie 2020 | 15:54 2684

Constănțenii au luat cu asalt magazinele, pentru a face cumpărături de… Halloween. Pentru a-i face fericiți pe cei mici, mai mulți părinți au dat buzna în magazine pentru a le achiziționa cele mai „înfricoșătoare” costume, uitând de resticțiile impuse.

În ciuda restricțiilor, oamenii au intrat în număr destul de mare să-și facă cumpărături de Halloween, în mai multe hipermarket-uri din Constanța. Iar pentru ca petrecerea să fie perfectă, aceștia s-au înghesuit să caute cele mai frumoase şi mai inspirate costume. De exemplu, în magazinul Jumbo Constanța, în după-amiaza zilei de sâmbătă mai mulți copii însoțiți de părinți probau costumații care mai de care mai înfricoșătoare pentru petrecerea ce urma.

Nici părinții nu s-au lăsat mai prejos și au încercat și ei diferitele accesorii. Oferta a fost pentru toate gusturile și toate buzunarele. Pălarii de vrăjitoare, nasuri false, măşti înfricoşătoare, dinți de vampir, costume, săbii și multe, multe altele au putut fi achiziționate de constănțeni la prețuri foarte accesibile. O astfel de atmosferă încărcată de mister și… agitație a fost și în Vivo Mall, acolo unde s-a stat la cozi destul de lungi pentru achizițonarea unei vestimentații de Halloween și nu numai.

Ce este Halloweenul?

Dincolo de petreceri zgomotoase, oameni costumaţi şi decoruri horror, Halloweenul păstrează, însă, o semnificaţie pe care puţini o mai cunosc. Halloweenul se inspiră din ritualurile vechilor celţi. Creştinii occidentali l-au asociat cu sărbătoarea tuturor sfinţilor, celebrată pe 1 noiembrie. Potrivit obiceiului oamenii îşi pun măşti înfricoşătoare ca să alunge strigoii şi spiritele rele. Astfel, răul este alungat cu rău.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nebunie pe dracu.Bate vantul in magazine .Nu ca ar fi bine ...
0
0
va face o nebunie de parcuri si locuri de joaca in oras , via verde, faleza, piscina si altele lea facut praf, bani sau papat si vin alti la rand, investitiile subtiri si banoase e la moda !
0
0
Te autocaracterizezi. Curcan se mananca in a 4-a joi din noiembrie, de Thanksgiving Day - Ziua Recunostintei.
0
2
O stire de cacat, la fel ca si ziarul replica
3
1
Este incredibil cat de usor pot fi dresati romanii.
8
2
Nu mai dureaza mult si vor manca si curcan , pe 4 Iulie ! Natie de romani prosti..
16
4
o sarbatoare adoptata, si foarte caraghioasa
12
3
Parinti IDIOTI vor sa creasca niste copii tot idioti ! Invatati imbecililor ce inseamna halo..rahat :hell will win -diavolul va invinge! Asta invatati copii imbecililor????
10
6
Nu isi invata copiii sa cante colinde romanesti , nu-i invata Plugusorul ... invata copiii sa se imbrace in diavoli si in vampiri ! Si peste 10-15 ani se mira de ce copilul lor ajunge criminal cu sange rece , se mira de ce copilul lor isi bate parintii batrani ca sa-i dea bani pt. droguri , se mira de ce copilul lor se prostitueaza pt. heroina ! ... De fapt U.S.R.-istii carecrefuza sa jure cu mana pe Biblie ... asta vor : o Romanie antiCtistos ! Se inspira dupa americani , o natie deja pierduta ! De la ce vine U.S.R. .... de la U.S.A. ! Restul e can-can !
19
6
se bucura satanistii , bestiile cu chip de om
11
5
acum sigur o sa fie mascati in bolnavi de covid , cu masca , viziera si aparat de oxigen...
16
3
Era magazinul aproape pustiu...de unde atata buzna...replica cu r mic...
16
1
asta nu e nebunie ,e prostie pur romaneasca. oare cand vor sarbatori si cei din sua dragobetele.
14
3
asta le mai liosea panaramelor,haloween,in rest le aveam pe toate!
18
3
E cea mai frumoasa sarbatoare. Dupa parada gay si lezbi.
22
7
Daca vroiai sa sperii lumea,era de ajuns sa nu porti masca!Daca mai venea si o tuse sau un stranut,sa vezi sperietura!
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367