REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

A fost PRINS AGRESORUL din TOMIS NORD! Este RECIDIVIST și alegea zone cu multă vegetație

A fost PRINS AGRESORUL din TOMIS NORD! Este RECIDIVIST și alegea zone cu multă vegetație

Replica API 31 octombrie 2018 | 00:12 631

A fost prins individul care agresa femei și le smulgea cerceii din urechi, în zona cuprinsă între Tomis Nord și Casa de Cultură din municipiu. Este vorba despre Memet Chirez, un individ care a stat mulți ani după gratii, în 2010 având deja vreo 20! A fost eliberat recent și s-a reapucat de treabă. Alegea zone cu multă vegetație și cu multe alei, pentru a putea să-și piardă ușor urma.

În urma cecetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au depistat un bărbat, Memet Chirez, în vârstă de 47 de ani, din orașul Hârșova, județul Constanța, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, în zilele de 20, 26 și 27 octombrie a.c., persoana în cauză ar fi comis faptele asupra unor femei din Constanța, cu vârste între 66 și 85 de ani, cărora le.ar fi sustras prin violență cerceii din urechi. Faptele au fost comise pe Aleea Brândușelor, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și aleea Panselei, în zone cu vegetație bogată și căi de acces înguste și întortocheate, care ofereau posibilitatea de a scăpa rapid. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 30 octombrie a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tâlharul ajungea în Constanța cu microbuzul și acționa în zone cu multă vegetație

Respectivul bărbat pleca din orașul Ovidiu, cu mijloace de transport în comun, ajungea în zona autogării din piața Tomis III, de unde pornea pe străzile din apropiere în căutarea unor victime. Alegea persoane în vârstă, de sex feminin, cărora la smulgea cerceii din urechi, apropiindu-se din spate. El a fost liberat recent din penitenciar fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani, din care executase 5, pentru comiterea unor infracțiuni de tâlhărie. Până în anul 2010 petrecuse deja ani buni în închisoare (cam 20, puși cap la cap). A fost cercetat și condamnat, în peste 6 dosare, pentru furturi și tâlhării, în stare de recidivă, zonele sale de acțiune fiind cuprinse între Tomis Nord și Casa de Cultură. Acum, polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce poarta cercei si lanturi la vedere
1
4
deci...impacati-va cu ideea
3
1
Zone cu vegetatie?Unde mai avem asa ceva in Constanta? Ca makidonii din primarie au distrus tot
4
1
moarte zdrentelor din toate serviciile acestei tari care i-au tolerat si dat nas, foloase si i-au folosit ca sifoane!!!
7
0
De ce mai tinem in viata aceasta persoana ?! Consuma aer apa si bani din alocatiile copiilor. Pentu ce atata risipa?! O peraoana care nu se poate integra in societate ar trebuii pusa la munca cu forta supravegeata zilnic sau exterminati.
10
0
O sa faca puscarie la domiciliu in Harsova.
4
0
Acum o sa-i dea arest la domiciliu.
6
0
Mafia PSD ati votat -au eiberat toti criminalii asa meritati
11
1
ba se poate face, cum sa nu...sa nu mai voteze lumea cu PSD ca sa le dea drumu din puscarii, asta se poate face
17
2
Pai daca psd liviu dragnea a dat drumu la piscariasi
18
2
Suntem neajutorati in fata lor. Nu se mai poate face nimic ?
13
0
cipi suna-ma ! te-au prins ?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272