REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A fost PRINS autorul ÎNJUNGHIERII din zona Kaufland! Motivul este HALUCINANT!

A fost PRINS autorul ÎNJUNGHIERII din zona Kaufland! Motivul este HALUCINANT!

Replica API 5 martie 2020 | 15:54 6139

Oamenii legii din Constanța au identificat și depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care potrivit informațiilor noastre, se numește Daniel Lupea. Este vorba de individul care a agresat un alt tânăr, luni, 2 martie, în zona cunoscută ca ICIL (Kaufland).

Motivul agresiunii este unul halucinant. Cei doi sunt prieteni. Au consumat împreună băuturi alcoolice, după care, agresorul și-a amintit că i-ar fi dat bani victimei. ”Așa că m-am enervat. Ce renume îmi făceam dacă lăsam totul așa?”, ar fi spus el, potrivit surselor noastre.

Amintim că o intervenție de urgență a avut loc în seara de luni, 2 martie, în zona ICIL din municipiul Constanța! La fața locului au intervenit cadrele medicale și oamenii legii, fiind vorba de o persoană înjunghiată. Martorii susțin că au fost găsite urme de sânge încă din zona Spitalului de Boli Infecțioase și până în fața magazinului Kaufland, acolo unde a fost găsită victima, care stătea pe bordură. ”În zona ICIL a fost direcționată și s-a deplasat de urgență o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C. Aceasta a preluat un bărbat de aproximativ de 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui. A fost transportat la spital, conștient”, potrivit militarilor din cadrul ISU Dobrogea. Oamenii legii au declanșat cercetările imediat.

Victima de la fața locului, un cunoscut tâlhar

Persoana găsită la fața locului este un cunoscut tâlhar, respectiv Daniel Cuțarof. Spre exemplu, acesta a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată pe 4 august 2017. La acel moment era arestat, însă, după aceea, magistrații Judecătoriei au decis să-i înlocuiască măsura preventivă cu cea a arestului la domiciliu. Și se pare că individul nu a ținut cont de restricțiile impuse, cum ar fi aceea de a nu părăsi domiciliul, cel mai probabil, astfel că, la data de 8.12.2017, procurorii au cerut, din nou, măsura arestului preventiv. Judecătorii au acceptat cererea, decizia rămânând definitivă la Tribunalul Constanța, pe 13 decembrie. Prin urmare, tânărul a ajuns după gratii. ”Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 13 decembrie a.c., au depistat un bărbat, de 23 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța”, potrivit anchetatorilor.

Cercetările continuă!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai bagati legale!
0
0
baai, papagalilor! Pai nu s-a gasit niciun militian sa se apese pe cutitul ala ca sa intre pana la prasele si sa scapam de de un talhar?
6
0
Cu stalpii si bordurile
7
0
sclavii de mai jos
1
2
Vai, dar unde este politia trebuia aa fie un militian sa bea cu ei si eventual sa achite datoria
0
4
MANELE SI MANELISTII AU FACUT DIN TOTI COPIII NISTE DORITORI DE PUTERE!Renume,futu ti fata aia de copil abuzat,vrei renume?UN POPOR BOLNAV DE SMECHERIE pentru ca niste Securisti fosti sefi de servicii il aveau pe Ender in buzunar si de la el au ramas niste tradatori,vanzatori si complice la crima care se autointituleaza BOMBARDIERI.Manelele si smecherii astia falsi au facut ca tinerii din ziua de azi sa isi doreasca sa fie niste infractori!ERA NASTASE,HREBENCIUC,TALPES, S A INCHEIAT!L ati omorat pe Ender,dar el apucase sa vorbeasca cu cineva din presa spaniola deja.Va mai lasa un pic
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108