REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A fost prins individul implicat în SCANDALUL cu FOCURI de ARMĂ de la FILICORI

A fost prins individul implicat în SCANDALUL cu FOCURI de ARMĂ de la FILICORI

Replica API 27 ianuarie 2021 | 00:24 5440

Andrei Valentin Șerban, cunoscut ca Valentino, care a fost implicat în scandalul cu focuri de armă de la Filicori, ulterior trimis în judecată într-un alt dosar, pentru tentativă de omor, a fost prins. Acesta fusese arestat în lipsă, apoi trimis în judecată în lipsă. Potrivit informațiilor noastre, acesta a fost depistat zilele trecute, pe rolul Tribunalului Constanța fiind înregistrat dosarul cu obiectul: audierea inculpatului arestat în lipsă. A fost introdus în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Constanța.

Amintim că, pe lângă scandalul cu focuri de armă de la Filicori, Nas și Valentino (Alexandru Ciocan și Andrei Valentin Șerban), la data de 8.12.2020, doi bărbați se deplasau cu autoturismul marca Audi A6, întorcându-se de la o înmormântare de la cimitirul musulman, situat pe aleea Topolog, în zona restaurantului Sabroso din municipiul Constanța. În trafic, cei doi s-au intersectat cu autoturismul marca Audi A8, condus Alexandru Ciocan, zis Nas, iar în dreapta față se afla Andrei Valentin Șerban, zis Valentino. Între cele două grupuri, mai exact între Valentino și rudele unuia care se afla în cealaltă mașină există un conflict mai vechi. Prin urmare, s-au intersectat în trafic, au oprit mașinile și au început să discute. Șerban Andrei Valentin l-a scuipat pe față pe unul dintre bărbații din celălalt autovehicul, și imediat s-a dat jos din autoturismul pe care-l ocupa și l-a lovit pe pumnul stâng la nivelul capului, ocazie cu care persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Tot atunci, inculpatul ținea în mână și un cuțit cu care a încercat să-l taie, însă acesta s-a ferit și chiar a fugit de agresor. După această agresiune, Șerban Andrei Valentin s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa și au plecat. Apoi, la data de 9.12.2020, ora 15.30, aceeași persoană vătămată se deplasa împreună cu unchiul său, cu autoturismul marca Audi A6, iar în dreptul cafenelei Angeli de pe strada București din municipiul Constanța s-au intersectat cu autoturismele marca Audi A6 și Volkswagen Passat, din care au coborât 7-8 persoane dintre care i-au recunoscut pe Șerban Andrei Valentin, Ciocan Alexandru și Memet Erdal, care aveau obiecte contondente asupra lor. Văzând în ce situație se află, că puteau fi agresați de Șerban Andrei Valentin și apropiații săi, persoana vătămată și unchiul său au coborât și au luat din portbagaj un topor și un baston telescopic. Însă, conflictul s-a stins. Dar scandalurile au continuat.

Detalii aici: DETALII EXCLUSIVE! NAS și VALENTINO, indivizii ÎMPUȘCAȚI la FILICORI, alte SCANDALURI cu TOPOARE, în TRAFIC

Aceștia au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 11.01.2021.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Power mizeri dou si tu alta mizerie asta car ii faci muie
14
14
IONUT VANGHELICI ESTE BAZA CONSTANTEI ARE 3 CASE MASINA DE LUX FEMEI MUSCHI TOT CE VREI
2
13
Ba nene omul ala e inchis de atatea saptamani, ce plm tot aveti cu el? Eu cred ca aveti probleme la cap altfel nu mi explic . Sunteti obsedati cu acte de ei. Hahahah NAS si VALENTINO forta power!
15
15
esti si tu un latrau ca si astia doi . Cand adevarati jmecheri ai constantei stau in banca loc retrasi,s-au gasit cacaciosii astia doi sa iasa in evidenta.Unul miroase a pisat de Praga,altu a cacat de Mamaia.
14
11
Cred ca aveti o problema personala cu tipi astia, de 2 luni scrieti doar cacaturi. Ia spuneti... si unde a fost Prins???? Nas si Valentino nr1!!!
15
11
Recomandare este sa ramana uzi cand ajung la poarta alba...jajajaja. Fratilor scrieti aici ca oricum prostii asfia nu stiu sa citeasca..jajaja dar ala din stanga nici masa nu i ar da o bucata de paine la cum arata
0
8
Ala din stanga o sa fie pe post de periuta de dinti si ala din dreapta posibil pieptane sau forfecuta de unghii.ai dracu asa zisi smecheri fara sa stie sa scrie se.semneaza.altii in locul lor de analfabeti....poarta alba ca tot e zapada afara
2
8
Nas si Valentino ! Nr 1
10
9
Cei mai smekeri Nas si Valentino
12
10
Sa vina tataie ala fara coaie la navodari daca - l tine mai fratilor...nu o mai scaldati aiurea ca io cu nasu detinem controlu aicisea ....va pupa fratele vostru ....
2
3
TOATE CURVELE MASCULINE AU FACUT TULPINE, stop pe piept ca se schimba tulpinele.
1
1
Bagamiash pla 'n ei de plavani! Inhamatzi la plug futulerasancur de ghertoi umflati cu taratze. Arde.v.ar iadu putorilor !
6
1
Observ tu esti primu care lasa comentariiiiii la toate postarile cu fetitele astea
8
2
Cine-i Nas
4
2
De ciuti de la navodari nu mai spuneti nimic ca a stat o noapte in genunchi
3
2
io sa ne ziceti si noua faza cu praga ...sa stim si noi ca mereu se pomeneste de episodul asta
3
5
Sa ne pisam pe nas si 'colega' ei de sifoneala.fanii lu' nas sa o suga
8
5
De doi lei
2
5
Interlopii nu se mai bat in 2021 de frica sa nu le sara lacu de pe unghii
18
4
cocalari necalificati !
8
3
Platim otoritatile statului de pomana!
4
2
Se plimba pizdoiu asta de valentino ca si cand nu sar fi intimplat nimic,uite ca tia venit si tie rindu catel nenorocit.stai sa vezi ce primire frumoasa iti fac cumetri mei la poarta alba.nea Grigoras de la Tandarei care are 12 ani executati si peste 50 insi penetrati pe tine te asteapta,ca ii plac astia mari cu rozeta strimta.valentino valentino cat credeai ca o sa faci tu umflaturile astea de cotetzar?
11
5
Atata timp cat se omoara intre ei e ok
17
3
Obsedati de Nas sunteti mai pretenasi hahahahah! Forta NAS
3
22
Praga tata praga ...in genunchi si pipi in gura
13
6
0033 care baieti.........
13
3
Doi poponari cu rozeta sparta .
16
3
Sal tina lumea de Lache pe Nas ca sa ... Pruia in gura lui...
8
7
cat de retard sa fii ca sa te pozezi in jacuzzi cu un alt retard?da,fara pretentii majore .retarzi functionali.
37
3
Ii aresteaza pe toti astia mici, restul cu milioane de euro stau la Dubai
9
11
Ca sunteti obsedati de baietii astia! Doar de ei scrieti de doua luni si scrieti aberatii !!!!
16
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614