REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
13.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

A fost stabilită ordinea pe buletinele de vot pentru Consiliul Județean Constanța. Video

A fost stabilită ordinea pe buletinele de vot pentru Consiliul Județean Constanța. Video

V.S. V.R. 10 mai 2024 | 13:30 2340

Preşedintele Biroului Electoral Județean (BEJ) a efectuat vineri, 10 mai, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al partidelor politice, alianţelor electorale, alianţei politice, organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au depus liste de candidaţi şi al celor care candidează în calitate de independenţi la alegerile locale, în speță, pentru președenția Consiliului Județean, dar și a consilierilor acestuia.

A fost stabilita ordinea pe buletinele de vot pentru Consiliul Judetean Constanta. Videoprocesul verbal cu privire la stabilirea ordinii partidelor pe buletinele de vot

Tragerea la sorți a fost făcută în prezența majorității membrilor Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Constanța, precum și în prezența Partidului Alternativa Dreptă, Livia Mazăre.

A fost stabilita ordinea pe buletinele de vot pentru Consiliul Judetean Constanta. Video

ORDINEA PARTIDELOR PE BULETINELE DE VOT:

1. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor
2. Partidul Național Liberal
3. Partidul Social Democrat
4. Partidul S.O.S. România
5. Partidul Alternativa Dreaptă
6. Alianța Dreapta Unită: USR-PMP-Forța Dreptei
7. Partidul Ecologist Român
8. Partidul Umanist Social Liberal

Azi, la Biroul Electoral Județean Constanța, s-a procedat la stabilirea ordinii pe buletinele de vot, a candidaturilor depuse. Urmare a tragerii la sorți care s-a efectuat în două etape, ordinea pentru Consiliul Județean Constanța și pentru funcția de consilier județean este: 1. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor; 2. Partidul Național Liberal; 3. Partidul Social Democrat; 4. Partidul S.O.S. România; 5. Partidul Alternativa Dreaptă; 6. Alianța Dreapta Unită: USR-PMP-Forța Dreptei; 7. Partidul Ecologist Român; 8. Partidul Umanist Social Liberal.”, a transmis Iulia Laura Opariuc-Dan, președintele BEJ Constanța.

VIDEO:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa numesti consilier local, asistenta de farmacie sau asistent medical? Stiu macar ce este Constitutia? Cum ajung fatucile astea acolo? ADU, adunatura de incompetenti cu pile!
3
0
Aur Kaput cu M***d și slugoii lui. Prtidul r*mânilor cu un ... arab in frunte. Cu inspectori ANAF și vameși pe liste. Siktir
2
0
Aveți perfecta dreptate, oamenii de calitate nu sunt apreciați și nu intra ei în această mocirla infecta.Toti sunt escroci, tâlhari și c***e ordinare.Pusi doar pe furat pe spinarea poporului.Platim hoțiile acestor tâlhari , acestor mafii de partide.Singurii cu credibilitate rămân independenții...dar și acolo este pericol .Și tâlharul de mazăre s a dat independent , apoi a constituit o mafie puternica .Vai mama noastră, calitatea umană este Intr un stadiu enorm de degradare.O mare problema este justiția, care apără tâlharii , aici este marea problema a r*mâniei.
3
0
toti, dar absolut toti sunt niste hoti. Singurii in care mai merita, repet, mai merita sa avem incredere cat de cat sunt cei independenti care in eventualitatea in care vor castiga nu sunt datori cu nimic fata de partide si gastile lor. Pacat ca oamenii priceputi, scoliti si cinstiti pana la capat nu au nici o sansa sa candideze si sa castige vreodata.
7
0
Votează locul 6, ca să meargă o maseuza la consiliu, este complice la mizeria făcută de forță dreptei în alianță cu usr. Mai rămâne sa luam prostituatele de pe varianta sa le aducem la consiliu. Spune STOP inutililor care vor sa între în consiliu. Votați oameni competenți! Spune NU, votului ADU!
8
2
din 8 sunt pe la 1% sau mai putin lupta mare ptr banii publici adica ai nostri si imbogatirea din politica a escrocilor mici si mari tot mafia psd iese pe primul loc pe tara ca intotdeauna in ultimii 34 de ani
3
2
Intrați pe Minutul Jurnalistic sa vedeți ce candidat vine cu Ionela secretară la consiliul Județean Constanța
1
2
Votez SOS.
5
9
S O S
6
11
AUR
8
12
Cat încearcă băieții cu ochi albaștri să îi ridice pe h… auristi… dar ei sunt niște ggolani oordinari…. gen galerie care gonesc familiile care vin la un meci de fotbal … mă uit la maimuța asta de Cupsa … și mă crucesc …
8
7
votez locul 2
9
7
AUR pe primul loc
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515