REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A furat două parfumuri de la Duty Free din Poarta 1... și acum îi „miroase“ a pușcărie

A furat două parfumuri de la Duty Free din Poarta 1... și acum îi „miroase“ a pușcărie

Virgil STOIAN 5 august 2023 | 00:00 5482

Aurelia C. avea o pasiune pentru parfumurile scumpe, așa că a decis sa facă rost cumva de câteva. Femeia este acuzată că a sustras din magazinul Travel Free situat la parterul clădirii ANR din Portul Constanța, două parfumuri în valoare totală de 1.770 lei, după ce în prealabil le-a scos din ambalajul lor, ambalaj ce avea atașat un tag din plastic ce acționa sistemul de alarmă în cazul neachitării produselor la casa de marcat. Mai mult decât atât, anterior ea fusese prinsă în magazinul Travel Free din Vama Veche tot la furat de parfumuri.

A furat doua parfumuri de la Duty Free din Poarta 1... si acum ii „miroase“ a puscarieDuty free-ul de la Poarta 1

Potrivit anchetei, femeia intrat în magazin cu intenţia de a achiziţiona un cadou, și după ce a petrecut ceva timp în magazin, s-a hotărât să sustragă două parfumuri. A observat un parfum marca Amouge care, în comparaţie cu celelalte, era destul de scump, şi văzând că nu este păzit, a luat hotărârea de a-l sustrage. A luat parfumul de pe raftul pe care se afla, l-a băgat în geantă, s-a plimbat puţin prin magazin şi s-a deplasat în zona unde se aflau băuturile alcoolice, unde a scos parfumul din ambalajul său, abandonând ambalajul la raftul cu băuturi alcoolice, după care a introdus în geantă sticla de parfum, știind că pe cutie se află sistemul de alarmă. Cât timp s-a plimbat prin magazin, a mai observat un parfum Mugler şi a luat hotărârea să-l sustragă şi pe acesta, procedând ca în cazul celuilalt parfum, însă ambalajul acestuia l-a abandonat în raionul cu cafea. A precizat că la momentul săvârşirii faptei avea asupra sa un portofel de culoare roşie de formă dreptunghiulară. După ce a băgat în geantă cele două sticle cu parfum, s-a mai plimbat puţin prin magazin, după care a ieșit pe la casele de marcat, fără a întâmpina vreo problemă. A menționat că parfumurile sustrase le-a folosit în totalitate, nemaiavând nici măcar sticlele goale ale acestora.

A furat doua parfumuri de la Duty Free din Poarta 1... si acum ii „miroase“ a puscarie
Aurelia C. are vârsta de 36 de ani, este necăsătorită, studii 12 clase, nu are ocupaţie sau loc de muncă. Având în vedere starea de recidivă postexecutorie a inculpatei, antecedenţa penală a acesteia, constând în comiterea unor infracţiuni de aceeaşi natură precum cea dedusă judecăţii precum şi faptul că executarea unei pedepse privative de libertate nu au fost în măsură să conducă la corijarea conduitei inculpatei în societate, acesta manifestând perseverenţă infracţională şi incorigibilitate și de asemenea sustrăgându-se judecății, instanţa a apreciat că prevenirea săvârşirii de noi fapte penale şi formarea unei atitudini corecte faţă de ordinea de drept şi regulile de convieţuire socială pot fi atinse prin aplicarea unei pedepse în limitele prevăzute de lege, majorate cu jumătate.

Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea Aureliei Cioacă la trei ani de închisoare, în regim de detenție, sentință rămasă definitivă prin decizia Curții de Apel Constanța, din 27 iulie 2023.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
abee laso jos,,,pe sorin oprescu si ghita, pe javra de firea, no bagati la begi?se plimba libera si ya si barbasu, dupa azilele groazei,,ea e la mijloc.. va fft , de penali ,stat de hotzi,justitie de 2 lei hmmm
2
1
si la hotii care fura miliarde din banii publici spuneti citez : ''fapta nu exista''. la amarata asta nu spuneti la fel, ca nu v-a dat spaga
9
5
Alles fake în aceste duty free ' consficate de la contrabanda si băgare pe valuta . Pe vremuri cand luai un hatrick de la shop cu 10 marci mirosea tot biroul o zi intreaga si colegele erau înnebunit . Acum apa de ploaie
11
3
Imediat au judecato i au dat sentinta,cu hotii care ne au distrus tara nu se procedeaza la fel.
18
2
Nu sunt de acord cu astfel de practici, dar stau si ma intreb cum se intampla ca justitia sa actioneze cu atata operativitate, sa aplice sanctiunea privativa de libertate in situatia unui prejudiciu de 2-3000 lei, iar in dosarele de mare coruptie cu prejudicii de milioane de lei aplica sanctiuni cu suspendare sau opereaza prescriptia!? Onoare justitiei !!!
27
1
Ah, deci Aurelia Cioaca. Bun.
3
0
Cel mai talentat HOT de parfumuri este Scupra homosexualul !
11
1
Și Scupra Mihai face la fel..fura parfumuri Și creme...și după le vinde unor angajați care lucrează la instituțiile statului..
11
2
Duty Free o rusine.Aangajatii agenti ,care au lucrat stiu si cunosc infractiunile acolo.Un tester ,o sticla de parfum marca Tom F... pe jumatate folosit furat de clienti,a fost imputat la plata la 3 agenti de paza. Suma de peste 400 la fiecare, pentru acel tester furat de clienti.Firma de paza de acolo ,o firma dubioasa ca de fapt toate din Constanta,care nu respecta programul de lucru de 8 ore,lucrezi zilnic 9-20 nu platesc orele suplimentare,nu platesc sambete,duminici lucrate,salariul minim. Niste nemrnici.Cretinii care au contract cu firma de paza sunt intelesi . tot timpul asa au facut si cu alti angajati,tot ce se fura in acel magazin,personalul de paza angajat plateste daunele magazinului.Te duci la munca sa muncesti degeaba,dai jumatate de salariu oprit abuziv de escrocii DF cu firma de paza,daca ai copii le duci p**a salariu.Parvenitii cu bani furati se duc la DF sa cumpere "cafiea",parfium "original"... doctorite,avocati etc .Ce nu se vinde afara, cumpara mitocanii.
22
4
Pe timpul lui Orban și Câțu Cuțu sau vânturat miliarde de euro Banii aruncați în pandemie sau topit Fraierii sânt taxați pentru devalizarea țării Unii fură alții plătește model golănesc romanesc
20
2
Alte personaje care fură miliarde de euro fac 3 ani cu suspendare
35
0
Parfumuri contrafacute vandute ca bune, la oferta chipurile…
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468