REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A ieşit din ÎNCHISOARE ca să ajungă, din nou, după gratii

A ieşit din ÎNCHISOARE ca să ajungă, din nou, după gratii

Replica API 8 iunie 2020 | 00:04 1941

Un recidivist din Constanța a creat panică printre locuitorii din municipiu, după ce, înarmat cu un mop, a distrus capota unei mașini și a agresat un pieton. Totul a plecat de la consumarea a câtorva pahare de palincă la unchiul său, lucru care l-a făcut să devină agresiv și să lovească, cu un mop pe care il folosea drept sprijin, o mașină dar și un alt pieton.

Cum s-au petrecut faptele

Ovidiu Burlacu din Constanța este un recidivist cu ștate vechi fiind de-a lungul timpului condamnat pentru viol, lipsire de libertate, tâlhărie, loviri și alte violențe. Recent, după ce a consumat o cantitate de pălincă la unchiul său, în drumul său spre casă, a luat un mop de pe jos pentru a-l folosi ca sprijin. În momentul în care se pregătea să traverseze bulevardul Soveja, speriat de o mașină care s-a apropiat prea mult de el, a lovit capota acesteia cu mopul. Apostrofat fiind de un alt pieton, l-a lovit și pe acesta cu mopul în umăr.

Persoana agresată și-a retras plângerea

Persoană lovită în umăr și-a retras plângerea, astfel că inculpatul a fost cercetat doar pentru infracțiunea de distrugere.

Motivarea instanței

La stabilirea pedepsei cu închisoarea, instanța a avut în vedere conduita anterioară a inculpatului, care în mod repetat a comis fapte grave cu violență, suferind condamnări numeroase la pedeapsa închisorii în regim privativ.

Instanța a decis condamnarea lui Ovidiu Burlacu la 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de distrugere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108