A început Festivalul Scoicilor. Chef Cătălin Scărlătescu, cu ochii pe concurenţi
A început Festivalul Scoicilor. Chef Cătălin Scărlătescu, cu ochii pe concurenţi
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestDe week-end
De week-end
Peste 25 de restaurante de renume din Constanța, Mamaia, Mangalia și Eforie participă și își arătă talentul în arta culinară în cadrul celei de a treia ediții a „Festivalului Scoicilor”. Evenimentul se desfășoară în Piața Ovidiu din Constanța, în perioada 20-22 mai 2016, între orele 09.00-22.00, iar accesul la festival va fi gratuit. Cei mai buni bucătari vor găti scoici, după rețete originale, în timp ce Chef Cătălin Scărlătescu va găti midii după o rețetă proprie. Cea de-a treia ediţie a Festivalului Scoicilor a fost organizată la iniţiativa lui Chef Cătălin Scărlătescu, care a decis să ducă mai departe tradiţia gătitului de scoici. El va găti personal midii, după o reţetă proprie, spre deliciul constănţenilor şi a turişilor aflaţi pe litoral. În cursul zilei de vineri, 20 mai, a.c., maestrul bucătar a fost prezent la festival și a fost foarte atent la tot ceea ce se gătea. De asemenea, acesta a dat și foarte multe autografe. Câștigătorul concursului va primi ca premiu o scoică realizată din bronz, cu o greutate de 12 kilograme.
Mihaela UNGUREANU, Diana NEAŢĂ
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News