REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

A început goana locurilor de muncă pentru sezonul estival 2022

A început goana locurilor de muncă pentru sezonul estival 2022

Replica API 12 aprilie 2022 | 17:46 1243

La puțin timp înainte de deschiderea oficială a sezonului estival, angajatorii au început marea căutare a personalului, iar anunțurile cu posturile disponibile au umplut deja internetul. Ca în fiecare an, la mare căutare sunt barmanii, ospătarii, cameristele și recepționerii sau personalul pentru bucătărie. Hotelierii încearcă să atragă cu salarii ce ajung să depășească și suma de 5000 de lei. În plus, le oferă masă, cazare sau decontarea transportului.

Numărul şomerilor creşte de la an la an. Unii dintre ei ar fi mulţumiţi şi cu o slujbă temporară, de sezon. Hotelurile din Mamaia au intrat în febra pregătirilor, pentru că sezonul estival se apropie şi majoritatea dintre acestea au nevoie de personal.

De altfel, sunt pregătirile pe ultima sută de metri, mai ales că de Paște, care pică pe 24 aprilie, sunt așteptați primii turiști la Constanța și în stațiuni. Hotelierii pregătesc oferte care mai de care, iar următorul val urmează să vină de 1 mai, când începe sezonul propriu-zis, dar și de Rusalii, după care de la 1 iunie, litoralul se animă de turiști dornici de distracție sau relaxare.

S-a dat startul angajărilor pentru sezonul estival 2022

S-a dat startul angajărilor pe litoral pentru sezonul estival 2022. Astfel, hotelierii și patronii de restaurant de pe întreg litoralul românesc au început să caute de zor și să facă recrutări pentru sezonul ce mai că bate la ușă. La mare căutare, sunt barmanii, ospătarii, recepționeri şi cameristele, dar și spălători de vase, șefi recepție, bucătari. Patronii de hoteluri sau cei ai locațiilor de alimentație publică încearcă să-i atragă pe cei care vor să vină pe litoral cu salarii atractive dar și cu mese oferite, conform anunțurilor de angajare.

Mai mult decât atât, hotelierii încearcă să-i atragă cu salarii ce depășesc și 5000 de lei. Le oferă în plus masă, cazare şi transport gratuit.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acasa, se duce de bunavoie sa fie sclav . Patr onii sunt in top forbs, miliar dari in euro
1
0
Vin kocalarii la Mamaia cu cate 5 lantzuri de aur la gat sa se rrupa-n figuri!
2
0
sclavii la mare cautare
0
0
salariul minim pe economie,12 orempe zi munca,obligat sa stea Numai in picioare daca e chelner,fara simbete,duminicasarbatori legale,fara ore suplimentare platite,obligat sa deamputinul bacssis barmanilui si bucatariei,cine nu ar dori asa ceva?astea.s conditiile mangalia maritimo!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272