REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A început procesul actriței Gwyneth Paltrow

A început procesul actriței Gwyneth Paltrow

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 242

Gwyneth Platrow este implicată într-o situație fără precedent. În această săptămână a început procesul în care a fost acuzată că a accidentat un schior. Avocatul celebrei actrițe nominalizate la Oscar și-a exprimat punctul de vedere, mai ales în ceea ce privește solicitarea sumei de 300.000 de dolari drept daună.

A inceput procesul actritei Gwyneth Paltrow

La câțiva ani de la incident, procesul actriței Gwyneth Paltrow a început! Actrița nominalizată la Oscar s-a prezentat în instanță, după ce a fost acuzată că a accidentat un schior. Acesta i-a cerut daune uriașe de 300.000 de euro. Incidentul s-a întâmplat în anul 2016, iar bărbatul este un pensionar în vârstă de 76 de ani.

Procesul actriței de Gwyneth Paltrow a început

Totul s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, într-o stațiune de lux unde a mers la schi. Avocații bărbatului, pe numele său, Terry Sanderson, au spus că din cauza neatenției actriței, clientul lor a fost accidentat grav, motiv pentru care se justifică faptul că a fost dată în judecată și i s-au cerut aceste daune uriașe.

Însă, avocatul actriței este de altă părere. Acesta a spus că tot ce se întâmplă este o prostie, iar singura vitimă din acest context este chiar clienta lui. De asemenea, a spus instanței că nu ar trebui să se lase păcăliți de punctul de vedere al celui care a dat-o în judecată și a profitat de ocazie.

”La început zicea că nu își amintește nimic. Ei bine, amintirile lui despre caz se îmbunătățesc de-a lungul anilor. Asta e tot ce voi spune. Nu așa funcționează memoria!”, a declarat avocatul actriței, potrivit DailyMail.

Avocatul actriței a făcut acuzații

Mai mult decât atât, avocatul lui Gwyneth Paltrow a spus că pensionarul vrea să profite de pe urma accidentului, acesta ar fi motivul pentru care a cerut această sumă colosală drept daună. Actrița are o avere totală de 200 de milioane de dolari, astfel că această sumă nu ar reprezenta un efort pentru ea.

În cele din urmă, instanța a programat procesul să se încheie în data de 30 de martie, însă cele două păreri diferite ale părților ar putea să prelungească termenul. Ca să se apere, bărbatul a spus că a suferit mult din cauza accidentului din anul 2016, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218