REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

A început PROTESTUL în Piața Victoriei: Se încearcă demiterea Guvernului

A început PROTESTUL în Piața Victoriei: Se încearcă demiterea Guvernului

Replica API 27 mai 2019 | 14:18 158

Câteva sute de oameni se află în Piaţa Victoriei şi scandează „Demisia!”, în încercare de a provoca o plecare a echipei guvernamentale conduse de Viorica Dăncilă.

De asemenea, oamenii scandează „Meleşcanu, penalul!”, „Hoţii”, „Slugilor fără stăpân”, „Diaspora”. Pe reţelele de socializare a fost anunţat pentru astăzi la ora 19.30 un eveniment intitulat „Sărbătoarea primei Victorii”, conform stiripesurse.ro.

„România a spus «DA! Nu vrem să fim conduşi de hoţi!» Va invităm astăzi, de la ora 19:30, în Piaţa Victoriei pentru sărbători o Victorie dar şi în semn de solidaritate cu revolta pe care o simt toţi cetăţenii români din afara graniţelor care nu au putut să-şi exercite dreptul consitutţional la vot.

Referendumul solicitat de societatea civilă şi iniţiat de Preşedintele Klaus Iohannis a aratat că, într-o măsură covârşitoare, românii vor o justiţie independentă şi o clasă politică care să nu fie mai presus de lege. Societatea românească a spus clar ieri: «Hoţii la puşcarie, fără posibilitatea de se absolvi singuri de pedeapsa cuvenită!»", au scris organizatorii evenimentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati Guvernul sa continue si sa se compromita si mai mult ! Va pierde si electoratul pe care il mai are !
0
1
ce slaba mobilizarela mitingul Jos Guvernul, ambasadorul SUA nu a fost inca in piata ? Ala ,mare bancher nimic care se plimba printre sclavetii sai si le ponta prezenta, unde este? Da ala cu geaca rosie nu a ajuns inca? Hastag rezist, corporatisti asa putini ? Ma asteptam sa fiti milioane VA ESTE FRICA SA GUVENATI doar mimati asa ca v-ati asuma guvernarea, ca altfel ar bate la ochi !Prostii incep sa se trezeasca dar raul a fost facut! Europa inca are granitele deschise si ce daca mai pleaca alte milioane de romani in pribegie nu basanaul ne-a invatat daca nu ne convine sa plecam din Romania?
1
0
toti s-au perindat pe la guvernare cind ajung acolo vad altfel situatia nu mai este ce era inainte nu sint bani si bla, bla, bla
1
0
Sa o ia , guvernarea, hai sa o dam lui Ciolos 2 , ca doar a mai fost.hai si lui Orban ca doar a mai fost. HAI demisia psd sa vina astia, sa vada populatie de ce sunt capabili
11
5
ce dracu manifesteaza astia degeaba cand PNL USR fug ca dracu de tamaie de guvernare . Pai daca Iohannis are guvernul lui cu cine se mai cearta in afara de Ciolos ?
13
5
La Constanta un protest dupa dezastrul electoral al lui Fagadau pe cand? DEMISIA
11
5
ce v-am spus eu ca de acum incolo va fi haos national!
9
6
Sa se taie salariile bugetarilor si jumate din ei sa fie dati afara si sa nu se mai dea gratuitati studentilor
18
9
Irealitatea vreau sa ma satur de supt puli dupa ce i am supt lui klaus dragnea acum vreau sa o sug cu botul meu de cartita imputita in piata de cacat rezist
13
20

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272