REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A început răfuiala în PNL. Apropiații lui Ludovic Orban îl acuză pe Florin Cîțu că mușcă mâna care l-a hrănit

A început răfuiala în PNL. Apropiații lui Ludovic Orban îl acuză pe Florin Cîțu că mușcă mâna care l-a hrănit

Replica API 1 iunie 2021 | 20:50 1158

Secretarul general al PNL Sector 5, Daniel Dragoș Tănăsoiu, fost șef al corpului de control al premierului Ludovic Orban, spune că Florin Cîțu nu ar fi ajuns nici măcar candidat la parlamentare fără ajutorului liderului PNL împotriva căruia și-a anunțat candidatura.

„Faptul ca s-au afisat cativa lideri din teritoriu alaturi de Florin Cîțu în momentul anunțului de candudatură la președinția partidului este total irelevant. Susținerea acestuia in baza partidului este egală cu Zero. Cîțu n-ar fi ajuns niciodată să fie desemnat nici măcar candidat la Senatul României din partea organizației noastre ( PNL sector 5) fără susținerea venită din partea lui Ludovic Orban. Vă fac această dezvăluire în premieră. Ludovic Orban ne-a chemat pe mine si pe Dan Meran înaintea alegerii candidaților nostri la alegerile parlamentare si ne-a rugat să-l sprijinim pe Florin Cîțu. Am acceptat. O decizie pe care acum o regret. În rest susținerea lui Florin Cîțu în partid este identică cu susținerea pe care o are și în cadrul filialei noastre... tinde către zero... În curând și filiala noastră se va pronunța pe acest subiect și cu 2, 3 excepții se va poziționa alături de liderul de necontestat al liberalilor - Ludovic Orban.

PS. Este distractiv faptul ca in unele publicatii a aparut stirea ca filiala PNL sector 5 este alaturi de Florin Citu!”, a scris Tănăsoiu pe Facebook, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ma Ludovic nu tu si gasca ta urlati ca posturile trebuie ocupate pe competenta, sau e valabil doar pentru bugetari? Bine ar fi sa candideze pe post 100 poate atunci va fi ales cineva care chiar e competent.
3
0
Eu o sugus frumos
4
0
Incaiera-i, Doamne!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468