REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

A început reabilitarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al Constanței

A început reabilitarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al Constanței

A.V., A.F. 26 noiembrie 2022 | 00:00 892

Vicepreședintele USR al Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu, a anunțat că a fost semnat contractul pentru elaborarea documentaţiei de avizare ce va permite reabilitarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al Constanței.

Petre Enciu

„În cursul acestei zile, am semnat contractul pentru elaborarea documentaţiei de avizare ce va permite reabilitarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al Constanței.

Valoarea contractului de proiectare este de aproape 250.000 de lei, iar proiectul prevede instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, lucrări de anvelopare, reabilitarea sistemelor de încălzire, climatizare, ventilare și de furnizare a apei calde, modernizarea instalației electrice și de iluminat şi, dacă va fi cazul, lucrări de consolidare.

Prin implementarea acestui proiect, costurile lunare pentru consumul de energie vor fi reduse semnificativ.

În prezent, România are la dispoziție fonduri de peste 5 miliarde de euro pentru creșterea eficientei energetice a clădirilor prin programe naționale sau europene şi, alături de colegii mei, ne-am propus să accesăm cât mai mult din aceşti bani pentru municipiul şi judeţul nostru.

Reabilitarea Bibliotecii I.N. Roman și a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori“ sunt alte proiecte importante din categoria creşterii eficienței energetice pe care intenționăm să le finanțăm.

În premieră, vom folosi și instrumentul de asistenţă tehnică E.L.E.N.A., pentru proiectarea unor obiective precum Secția Exterioară TBC - Osteoartcular, Secția de psihiatrie, precum și sediile DGASPC din Constanta str. Ciprian Porumbescu și str. Decebal.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212