REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

A început Şcoala Politică de vară a social-democratelor

A început Şcoala Politică de vară a social-democratelor

Replica API 30 august 2019 | 00:00 485

Joi seară, 29 august, la Pavilionul Expozițional din Constanța a avut loc deschiderea celei de-a șaptea ediții a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate.

Peste 300 de social democrate din întreaga țară au răspuns prezent invitației la cel mai important eveniment al organizației de femei. Acestea au fost întâmpinate la malul mării de președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Cuvântul de deschiderea al lucrărilor a fost rostit de președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, care și-a reafirmat susținerea pentru toate femeile care doresc să participe activ pe scena politică din România.

Prezenți la eveniment au fost și ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, secretarul OFSD, Maria Lazăr, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, precum și europarlamentarele Carmen Avram și Maria Grapini. De asemenea, femeile social democrate au participat și la o dezbatere despre percepția cetățenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, dezbatere susținută de cunoscutul analist politic, Marius Pieleanu.

Vineri, alături de femeile social democrate va fi și președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, prim ministrul României, însoțită de Mihai Fifor, secretarul general al PSD și Eugen Teodorovici, președintele executiv al Partidului Social Democrat.

Până pe 1 septembrie, cele 300 de social-democrate vor participa la Pavilionul Expozițional la sesiuni de dezbateri și consultări pe teme variate printre care și importanța alegerilor prezidențiale din toamna acestui an.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD OFSD ?! Baa, chiar sunteti prosti gramada? PSD OFfSiDe ?! Adica recunoasteti ca sunteti in offside ?!
4
0
scoala cu anlfabetele vasilica dancila , gaju , grapini , doina pana , etc...
7
0
Alti bani, alta distractie! Romani platesc....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272