REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

A jucat la păcănele banii firmei și i-a pierdut!

A jucat la păcănele banii firmei și i-a pierdut!

Replica API 24 ianuarie 2022 | 11:05 1802

Pe lângă pariurile sportive și păcănelele, din ce în ce mai multe persoane sunt atrase în mirajul câștigurilor rapide prin jocurile de tip loto. Ana Maria Cimpan, angajată a unei case de pariuri, și-a însușit suma de 21.560,34 lei, aflată temporar în gestiunea sa, pe care ulterior a folosit-o pentru a paria la jocurile de noroc organizate de societatea angajatoare și pe care, în final, a pierdut-o.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să renunțe la aplicarea pedepsei față de inculpata Ana Maria Cimpan sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, urmând să aplice un avertisment. Sentința a fost dată pe 14 ianuarie 2022 și nu este definitivă.

Cum a procedat Ana Maria Cimpan

Ana Maria Cimpan pe lângă calitatea de chelner în locație trebuia și să efectueze operațiunile necesare pentru desfășurarea activității de pariuri sportive. Atrasă de un câștig ușor și rapid, aceasta a jucat la jocul de noroc ”Bila Magică” suma de 21.560 lei. Din nefericire pentru ea, norocul a fost potrivnic astfel că a pierdut întreaga sumă. Lipsa sumei de bani s-a descoperit la schimbul de tură, când inculpata a recunoscut că a jucat și pierdut toți banii. Inculpata nu a fost niciodată audiată, organele de urmărire penală aflându-se în imposibilitatea de a-i aduce acesteia la cunoștință acuzarea, drepturile și obligațiile prevăzute de lege. Prejudiciul a fost achitat integral de inculpată până la primul termen de judecată.

Inculpata a primit doar un avertisment

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au constatat că inculpata nu are antecedente penale, este integrată în societate, lucrează în afara țării și a achitat prejudiciul civil. Având în vedere aceste circumstanțe pozitive, instanța apreciază că nu este necesară intervenția în procesul de reeducare a Serviciului de Probațiune, procesul penal fiind un eveniment în viața inculpatului suficient pentru a îl responsabiliza și a îi servi ca un avertisment suficient de puternic cu privire la implicațiile negative asupra vieții sale dacă va continua să adopte un comportament antisocial pedepsit de legislația penală în viitor.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti angajatii ar trebuii sa joace , e ...dreptul lor !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272