REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A.L.D.E. – Alianța Liberalilor și Democraților, Filiala Constanța

A.L.D.E. – Alianța Liberalilor și Democraților, Filiala Constanța

Replica API 7 septembrie 2021 | 23:28 2765

În perioada 3-5 Septembrie, în Stațiunea Jupiter a avut loc Școala de vară - "Prin NOI înșine" a OFLDE – Organizația Femeilor Liberal Democrate ale Partidului ALDE. La eveniment au participat peste 100 de doamne și domnișoare, reprezentanțe OFLDE din aproape toate județele, Președintele ALDE, Domnul Daniel OLTEANU, precum și membri ai conducerii naționale ALDE.

Reunite în jurul crezului liberal "Prin NOI înșine", membrele OFLDE și-au propus ca, prin ambiția, tenacitatea și propriile forțe, să contribuie la construcția noului ALDE și să îi convingă pe români că trebuie să-și recâștige spiritul liberal autentic. Participantele la Școala de vară OFLDE au lucrat împreună, pe parcursul a trei zile, la o serie de proiecte care pot antrena transformări de impact pentru societatea românească, în domenii precum economie, infrastructură și educație.

De asemenea, doamnele au avut ocazia să-și dezvolte aptitudinile de comunicare politică și inter-personală, dar și să afle care sunt atributele necesare unui lider, pentru a-și crește astfel nivelul de reprezentare în viața politică.

ALDE merge mai departe, iar OFLDE e locul în care femeile se pot afirmă și sunt apreciate pentru valoarea lor. Au avut loc discuții constructive și ateliere de comunicare cu participare numeroasă în cadrul Școlii de Vară a Organizației Femeilor Liberal Democrate (OFLDE).

Daniel Olteanu – Președintele Partidului A.L.D.E.:

"Jos pălăria pentru colegele mele din OFLDE! Am fost în mijlocul lor și sunt plăcut surprins de modul în care s-au mobilizat și au lucrat împreună la câteva proiecte de interes național, pe care îmi doresc să le dezvoltăm în cadrul ALDE, prin OFLDE.

E vorba despre domenii prioritare pentru România, pentru care ne-am propus să venim cu soluții atent structurate și care au la bază principii liberale de la care nu ne abatem, pentru că noi credem că putem construi "România Demnă" doar "PRIN NOI ÎNȘINE".

Școala de vară e cea mai clară dovadă că, atunci când domnișoarele și doamnele își pun ceva în minte, rezultatul nu poate fi altfel decât excelent! Le felicit pe colege pentru organizare, pentru ambiție și determinare, le doresc să își păstreze aceste calități și le asigur că vor găsi în mine un partener în toate proiectele pe care și le asumă!", sunt cuvintele Președintelui ALDE, Dl. Daniel OLTEANU.

Loredana Batariga – Președinte OFLDE Constanța

Loredana Batariga: “România are nevoie de o schimbare, schimbarea trebuie să înceapă cu noi, toți cei care care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.

Mă bucur că am participat, am întâlnit oameni frumoși spiritual, cu idei comune, principii solide care își doresc să comunice, să lupte și facă cunoscute idealurile unei femei liberal democrate. Experiența de viață te învață ce este important, pregătirea profesională și caracterul te îndrumă pe calea de urmat pentru a ajuta la dezvoltarea orașului și pentru a ușura viața tuturor românilor. Sunt soție și părinte, doresc să particip activ pentru a asigura un viitor mai bun copiilor noștri, în special. Toți sperăm într-un viitor mai bun, dorim să creștem și să construim împreună!”

În cadrul întâlnirii de la Jupiter, femeile liberal democrate și-au desemnat o nouă structură de conducere, iar pentru funcția de Președinte interimar OFLDE național a fost nominalizată Mihaela Hușanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468