REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A MURIT ANDREI GHEORGHE!

A MURIT ANDREI GHEORGHE!

Replica API 20 martie 2018 | 12:40 485

Andrei Gheorghe, cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit mort luni seară!

Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă. Conform informațiilor, trupul neînsuflețit ar fi fost descoperit de o persoană care avea grijă de apartament. Bărbatul a sunat la 112, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25, notează stiripesurse.ro.

Potrivit primelor informații, Andrei Gheorghe a fost găsit decedat, în baia din locuința personală.

În ultimii ani, jurnalistul renunțase la alcool și la țigări, apropiații observând o schimbare în comportamentul lui Andrei.

Mai mult, pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe, prietenii povestesc că omul de radio și-ar fi presimțit moartea.

Unul dintre internauți comentează: “Când am citit știrea, mi-a trecut prin cap un singur moment: eram mulți cu salvamarii în Neptun, pe plajă, el stătea rezemat de o motocicletă, nu mai știu a cui era, și s-a trezit brusc: Bă, tu știi că oamenii mai și mor? Așa din senin, fix aia mi-a trecut prin cap. Dumnezeu să îl odihnească!”, iar un alt prieten virtual a completat: “Zicea: Și dacă am băgat 2 pachete azi, ce? Oricum nu apuc 60… Din păcate a avut dreptate”.

Un alt moment în care jurnalistul a vorbit despre moarte a fost acum 2 ani, într-un interviu pe site-ul Reditt, acolo unde le răspundea la întrebări utilizatorilor.

Mesajul fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: "Iubitul meu care nu mai eşti aici..." / Primele reacţii după moartea jurnalistului

Actriţa Nuami Dinescu a scris pe Facebook că multe persoane o să spună cât de talentat era Andrei Gheorghe, decedat luni noapte, însă atunci când acesta a avut nevoie, nu şi-a găsit loc "în niciun post de radio".

„Acum toţi îşi vor aminti de tine, cât de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla... Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decât de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe...”, a scris actriţa Nuami Dinescu, pe Facebook.

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea, prietenii, dar şi fanii transmitând mesaje de condoleanţe.

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a a postat şi ea un mesaj tulburător pe pagina de profil a fostului jurnalist, scrie gandul.info.

„Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris ea pe Facebook.

La rândul său, fostul preşedinte al ANAF Sebastian Bodu a spus că mereu a admirat stilul nonconformist al lui Andrei Gheorghe, chiar dacă preferinţele lor social-politice au devenit tot mai diferite în ultima perioadă.

"RIP, Andrei Gheorghe. Chiar dacă preferinţele noastre social-politice deveniseră, în ultima vreme, foarte diferite, întotdeauna ţi-am admirat stilul nonconformist. De când ne-am cunoscut, acum 25 de ani. (...) Aş vrea ca toţi care am fost colegi cu el la Radio Sky Constanţa să ne întâlnim şi să mergem la înmormântare. Radio Sky este locul unde s-a consacrat ca om de radio. Pur şi simplu nu îmi vine a crede", a scris fostul preşedinte al ANAF Sebastian Bodu, pe Facebook.

Ultima postare de pe Facebook a lui Andrei Gheorghe: "Totul trece"

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. S-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Vedeţi mai sus ultima postare de pe Facebook a jurnalistului, imediat după ce i s-a reactivat contul ce a fost blocat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Drogat imputit. Cat bine a facut... a facut pe ma'sa sa il ia. a facut o pl, s'a crezut mare pl in parohie. un rahat betiv si drogat. un gunoi mai putin
0
0
Ce pwla mea il tot ridicati in slavi pe drogatul asta ? Parca ar fi murit un membru al ACADEMIEI ROMANE ! Drojdierul a facut reclama la marihuana , din cauza asta avem atatia tineri nenorociti de droguri , ca proliferam destrabalati ca rusul asta !
2
0
A crapat o lepra, sa nu il ingropati, sa nu il incinerati, mai bine il impaiati.
3
1
Un gunoi si atat
5
3
R.I.P. un om deosebit
3
8
Ciumele din psd baga thumb down comment-urilor pro. Apai de nenica, aistea sunt rosii. Si vad rosu precum boii... A plecat si AG! Requiescat In Pace!
2
8
care-l vorbiti de rau,pe regretatul ANDREI GHEORGHE...niciodata,voi si nimeni din familiile voastre de ratati ,nu veti fi ce-a fost regretatul,pe care acum il denigrati..sa va fie rusine,,,,,
7
9
Chiar si Zeii mor....pacat, mare pacat. A trait dupa propriile reguli si a spus tare ce a simtit si gandit. Oare cati dintr noi avem asa o putere de caracter????
7
6
Bine ca am scapat si de tine. Altul pe lista acum.
6
8
Este si dumneataaa... tragi! Nu trag... cum o sa trag?" Cum nu tragi? Dar ce faci? Tragi, tragi, hahahaha!
7
2
dumnezeu sal odihneasca si pe noi cei maimari critici si experti in toate si nimic sa ne mai dea dumnezeu ceva intelepciune sa ne vedem fiecare in constient si subconstient cit suntem de perfecti si sa renuntam la etichete staliniste de dusmani ai poporului sau a unei persoane cu idei si coportament diferit de al nostru
4
2
si invidie, doar ca regulile in societate erau altele si nu puteai sa te exprimi liber ca acum. As putea spune fara sa gresesc ca inainte de revolutie era mult mai multa ipocrizie ca acum. In rest aceeasi demoni ii locuiesc pe oameni de cand lumea. In privinta concluziei nu pot decat sa-ti dau dreptate.
4
2
cancerele de sub mine dau lectii de viata! MUIE VOUA IN CHINURI! Voi sunteti mai cancere decat toate cancerele din lumea asta ce se pisa pe voi
1
11
Cind vad astfel de postari , ma gindesc la vremurile de dinainte de revolutie . Ce vremuri , ce oameni ! Nu era atita URA , invidie , lipsa de bun simt si ipocrizie . Oare ne ajuta cu ceva ? Nu stim sa ne mai bucuram de nimeni si nimic , parca sintem niste animale de prada , ne bucuram de raul altuia si de o mina de ajutor nici nu se pune problema . Am ajuns la concluzia ca cel mai periculos animal de pe pamint esre OMUL !
13
1
Problema era ca in provincie pro fm nu se putea asculta in anii 98-2000.Cand frecventa pro fm a devenit nationala nu mai era emisiunea.Dar sa nu uitam ca emisiunea 13-14 andrei o facea cu un alt coleg,nu mai stiu cum il chema,care a plecat in sua in acea perioada.Si de atunci emisiunea nu mai era atractiva ceea ce s-a vazut in audienta,acest fapt ducand la desfiintarea ei.Dupa aceea a aparut proiectul tv de emisiune la antena1 cand a cazut boc in cap de pe scena aia de sticla.Aroganta de care spui era instalata dupa ce daduse baiatul de bani.Vezi terenuri si casa achizitionate.
9
1
In anii 98-2000, la ProFM, 13-14 cu Andrei era nr.1 in Buc. Era mai moderat si incisiv atat cat trebuie. In ultimii ani mi se parea foarte arogant. RIP
7
3
Bai da numai prosti in Romania,ne meritam soarta.RIP Andrei Gheorghe.
5
11
Condoleante familiei. Astia care nu l-ati cunoscut va rog sa va abtineti. Voi, masa de manevra a lui Voiculescu, frunte lata , Mircea Badea, vesnicul beat Ciutacu nu aveti cum sa intelegeti cine a fost Agheu !
5
14
habar nu aveti cine a fost Andrei Gheorghe....vorbiti voi astia care va uitati la Antena 3 si ascultati manele...mancatori de cacat ce sunteti. Daca ati avea macar 30% din cultura lui.....erati in Canada, asa...stati aici si muriti de oftica si foame. muie ratatilor.
11
17
Un drogat nenorocit, ce a facut panarama asta pentru romani, pentru Romania.A dat cu laturi in stanga si-n dreapta. Nu-i nicio pagauba cand tara pierde cate un drogat, parazit, scandalagiu, betiv, fumator, numai cand ii vazi muianu si dantura iti dai seama cat tutun si alcool baga asta in el, si dupa aia incepea sa bata campii.
13
27
De ce cat a trait nu ati spus nimic. la-ti aplaudat, la-ti ascultat si atat. Nu il apar pe Andrei Gheorghe dar a fost totusi un om de cultura.De ce nu aveti curajul sa vorbiti verde in fata ci doar pe la spate, de aceea am ajuns unde am ajuns adica nicaieri deoarece suntem niste lasi, fricosi si aspeptam sa ne vina de la altii. Dumnezeu sa il odihneasca
20
15
Replica daca mentionati sursa foto puteti folosi foto cu gheorghe facute recent.Ati postat fotografii vechi.In fotografiile recente gheorghe parea mai batran decat varsta.Si la intrebarea unde se vede peste cinci ani raspunsese precis ca nu va mai exista.Prin noiembrie 2017 pe fb plangea dupa un prieten al sau si iata ca s-a dus si el.
12
0
Daca va uitati pe twiter la cati oameni din publicitate erau pe contul lui veti intelege ce bani invartea asta dintr-un salariu de la radio incat sa aiba vila in voluntari.Toate toapele publicitatii s-au bagat in seama cu asta.
13
7
Crestinii strulii, plini de ura.. despre morti numai de bine, retarzilor! Il balacariti pana si mort!
8
16
un lipovean drogat
15
14
A murit un drogat ! Ce exemplu a dat asta tinerilor ?!... Un profesoras care nu s-a tinut de catedra si care datorita vremurilor de dupa Revolutie s-a imbogatit din media . Dumnezeu sa-l ierte !
17
14
Midnight Killer, Radio Sky, cea mai buna emisiune facuta de Andrei Gheorghe. RiP.
22
9
Pacat de un om asa inteligent si cult, ca nu a stiut ce sa faca cu asa calitati. Il tinea acest trust infect ca sa nu se duca in alta parte sa le faca concurenta de acolo. La radio era pus in fiecare dimineata sa vorbeasca si sa faca aluzii de natura sexula,de ne intrebam si noi daca s-a tampit A.G. si de ce naiba mai sta acolo. Statea pt. mormanul de bani pe care il da acest trust, bani care am aflat ca proveneau din evaziune, spalare,etc,de asta fiind inchis managerul lor. Trustul a promovat libertinajul ca sa nu zic altfel,nemunca, incultura, anumite interese ale unor partide politice, trad
13
6
Intr-o zi de lucru pe drogangiul asta mult laudat nu l-a cautat nimeni de la locul de munca? Legistul declara ca de aprox. 12 ore nu misca si nimeni nu l-a cautat in timpul programului de munca.Unde se afla cartea de munca a ciripitorului asta,cine ii dadea bani fara sa fie prezent la program???
13
10
Drogangiu a fost bagat sa lucreze la ministerul finantelor.
13
7
Astia cu istetu',curaju',intelectualu' ...sunteti romani,nu-i asa??? Cautati matalutele voastre pe site-ul adevarul sa aflati unde v-a trimis gheorghe.Dupa ce cititi,reveniti aici si scrieti unde v-a trimis.Cu respect!
8
10
Nu inteleg ce curaj a inspirat gheorghe pt tanara generatie,cum spune unu' mai jos?! Ascultam emisiunea lui pe pro fm,era pornit sa-l faca de bascalie pe fuego pt cantecele lui si provoca ascultatorii sa telefoneze sa-l jigneasca pe fuego.Si gheorghe are ideea sa-l sune in direct pe fuego.Ghiciti?! I-a vorbit fuego atat de clar si la obiect despre muzica sa,despre spectacole,despre tot ca l-a intrebat gheorghe.Apoi,gheorghe avea sa spuna in finalul emisiunii ca fuego e un tip super ok.Gheorghe era facut muci.De mila,de sila,a fost tinut prin pro.Dar nu pt inteligenta.Esca stie de ce.
11
12
De i-au sarit dintii si flocii.
20
13
Istet, nonconformist, caracter puternic.... Dumnezeu sa te ierte, Andrei!
22
10
Dumnezeu sa il ierte . a inspirat curaj noii generatii de romani . nu te vom uita niciodata
20
12
Un intelctual! Un om de radio cum nu s-a mai vazut in RO! Un spirit liber si romantic, rupt din poporul slav si cel romanesc. Dumnezeu sa il odihneasca!
27
13
Respect pentru cel ce a fost Andrei Gheorghe!Dumnezeu sa il odihneasca!
32
11
RIP CONDOLEANTE FAMILIEI
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367