REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A MURIT bărbatul BĂTUT de POLIȚISTUL de la SECTIA 5 din Constanța

A MURIT bărbatul BĂTUT de POLIȚISTUL de la SECTIA 5 din Constanța

Replica API 13 iunie 2021 | 00:01 8072

Bărbatul bătut de polițistul de la Secția 5, în urmă cu câteva zile, a decedat, potrivit informațiilor noastre. Victima a ajuns la spital în comă, însă medicii nu au reușit să-i salveze viața. Polițistul îi aplicase persoanei vătămate, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, într-un bar din aproprierea secției de poliție. Omul legii este, în acest moment, în arest preventiv.

Agresiunea s-a produs în proximitatea unui bar, din municipiul Constanța, iar motivația agresiunii nu a fost încă stabilită.

Ce spun procurorii!

La data de 08 iunie 2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul D.A., aflat în stare de reținere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cu gradul profesional de inspector de poliție.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, că la data de 04.06.2021, orele 13.15, inculpatul D.A. i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.

În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii (prognostic rezervat), viața i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ținând cont de topografia leziunilor traumatice și de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feței și mentonului cu hiperextensia capului.

Inculpatul și victima frecventau același bar, agresiunea s-a produs în proximitatea locației, din municipiul Constanța, iar motivația agresiunii nu a fost stabilită până la acest moment procesual.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

V.S., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Peste tot sunt gunoaie umane,dar uni supu ca cine condamna un politist,un popa sau un militar chiar si cu probe ataca biserica,armata sau politia;ori lucrurile nu stau chiar asa.
4
1
politia are dreptul legal sa omoare orice persoana!
4
8
vreun interlop sau cocalar?? astia fiind ce? niste gunoaie ale societatii, da.
2
2
Oricum victima trecuse de 50
2
12
Si de ce ma rog este protejat criminalul si sunt date doar initialele lui ?
15
5
Mai citeste odata articolul, nu l-a batut, l-a omorat!!! Daca ii dadea o palma tot bataie se chema dar nu murea!
15
0
Putea sa fie vinovat..isi chema.colegii..il.ducea la sectie...bulane la talpi..dar sa ii dai picioare in cap pt ca te crezi tu miezul..mai.greu. Pacat ca o persoana a decedat. Cat despre el..o sa alfe la parnaie..il asteapta baietii..sa vezi picioare in cap ce o sa-si ia
23
3
Nu cred ca l a batut degeaba. Nimeni nu mai respecta haina militata si legea. Toti golanii au drepturi
17
37
Face acord de recunoastere di ia cu suspendare,asemeni celui cu judecatoarea moarta in accident..plm
12
6
Ce fel de educatie o fi primit acest tanar de la parintii lui? Una subtire , as zice, spre deloc. Scoala militara, aia de doi ani si un pic, n-a contat prea mult. Si uite asa un coate goale a ajuns poltai plin de aere si figuri. Rezultatul este acesta, stimati telespectatori.
30
7
La puscarie stau la protejati. N au treaba cu gunoaiele.
15
5
Pacat de tineretea lui.
16
8
Prezumtia de nevinovatie, e numai la ei, la militieni, la noi, la mwie, esti vinovat de cind te facut mata
21
11
A belit plua.
36
5
Puscarie pe viata fara dreptul de eliberare conditionata.
47
7
Astia se bat numai cu batrani daca era vreun interlop ii zicea sarumana boierule
70
5
pensionare la 45 de ani si pensie speciala, daca era un cocalar, fugea politisctul de manca pamantul
72
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468