REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A murit creatorul serialului „Betty cea urâtă”. Silvio Horta avea 45 de ani

A murit creatorul serialului „Betty cea urâtă”. Silvio Horta avea 45 de ani

Replica API 9 ianuarie 2020 | 00:00 477

America Ferrara, Silvio Horta

foto: Guliver/Gettyimages

Tragedie de nedescris în cetatea filmului! Creatorul serialului de succes ”Betty cea urâtă”, care a fost produs și difuzat de postul de televiziune american ABC, a fost găsit, marți, fără suflare într-un apartament de hotel din Miami. Silvio Horta avea 45 de ani și trecea printr-o perioadă neagră atât pe plan profesional cât și personal. Moartea a survenit pe loc, după ce scenaristul și producătorul american, cu origini cubaneze, și-a tras un glonț în cap.

Moarte fulgerătoare și neașteptată la Hollywood! Creatorul îndrăgitului serial ”Betty cea urâtă”, care a fost difuzat între 2006 și 2010, înclusiv în țara noastră, și-a pus capăt zilelor. Silvio Horta a fost găsit fără suflare într-un apartament de hotel, din Miami. Medicii au constatat decesul la locul faptei, după ce au descoperit că Horta și-a tras un glonț în cap de la mică distanță.

foto: Profimedia

Scenaristul avea 45 de ani. America Ferrara, actrița care a interpretat-o pe Betty a fost șocată la auzul veștii și a transmis condoleanțe familiei. Serialul care a câștigat mai multe Globuri de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune și pentru cea mai bună actriță într-o comedia i-a mai avut în distribuție pe Vanessa Williams, Eric Mabius și Ana Ortiz. Printre producătorii serialului trebuie să o menționăm și pe Salma Hayek.

”Sunt șocată și distrusă la auzul veștii că Silvio nu mai este printre noi”, a scris America Ferrara pe contul ei de Instagram. ”Talentul lui și puterea de creație mi-au adus de-a lungul timpului multă bucurie și lumină. Sunt alături de familia lui și îi plâng trecerea în neființă”, a mai scris actrița. Vanessa Williams a scris și ea un mesaj de adio pentru ”prietenul ei drag și a omului care i-a inspirat cariera”. Regizorul James Hayman și actorii Ana Ortiz, Mark Indelicato și Tony Plana au scris și ei mesaje emoționante în amintirea lui Horta. Conform apropiaților, la finele lunii iulie Horta a intrat într-o depresie severă, s-a înstrăinat de cei dragi și s-a mutat la hotale. La 21 iunie face ultima postare pe contul lui de socializare și apare într-o poză realizată la cinematograful ArcLight din Hollywood.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108