REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

A murit dr. Marius Cambrea, soțul managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, Claudia Cambrea!

A murit dr. Marius Cambrea, soțul managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, Claudia Cambrea!

Mirela PASCAL 17 mai 2024 | 09:56 11837

Marius Cambrea, specialist în Medicină Nucleară, a murit joi, 16 mai a.c.. Anunțul a fost făcut de medicul Florian Stoian. Precizăm că dr. Marius Cambrea este soțul Claudiei Cambrea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

A murit dr. Marius Cambrea, sotul managerului Spitalului de Boli Infectioase Constanta, Claudia Cambrea!

În cursul zilei de azi am aflat cu durere că doctorul Marius Cambrea a plecat dintre noi după o suferință îndelungată și că nu a mai putut fi salvat în ciuda unor eforturi medicale colegiale foarte mari. Am aflat cu strângere de inimă de plecarea lui Marius, mai ales că inima lui a fost o perioadă și sub stetoscopul,ecograful și Holterul meu, rememorând și anii în care ne-am salutat și profesam fiecare în domeniul lui. A plecat dintre noi unul din puținii specialiști în Medicină Nucleară, lucrând în București, pentru că aici la Constanța, nu s-a putut! Rămân amintirile colegilor lui de generație, poantele lui, profesionalismul și peste toate, durerea familiei lui! Rămas bun, Marius, oriunde te-ai afla!”, a transmis Florin Stoian.

A murit dr. Marius Cambrea, sotul managerului Spitalului de Boli Infectioase Constanta, Claudia Cambrea!

Societatea Română de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară a transmis un mesaj de condoleanțe. ”În memoriam Dr. Marius Cambrea Pierderea colegului nostru ne aduce o tristețe profundă și un gol imens în inimile noastre. Rememorăm cu drag și nostalgie numeroase momente care ne aduc zâmbete și învățăminte prețioase.  În această perioadă de doliu, suntem alături de familia sa cu compasiune sinceră și respect. Cu recunoștință și admirație pentru tot ceea ce a însemnat și a oferit ca om, medic, coleg, mentor și prieten, Marius Cambrea

Colectivul Replica transmite ”Sincere Condoleanțe” familiei îndoliate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436