REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A MURIT fiica lui Emanuel Isopescu!

A MURIT fiica lui Emanuel Isopescu!

Replica API 8 aprilie 2021 | 22:34 4233

O nouă veste a zguduit în această zi lumea showbizului românesc. Cătălina Isopescu, fiica lui Emanuel Isopescu, a murit! Mesajul cutremurător postat de Oltin Hurezeanu, iubitul acesteia, a stârnit o mulțime de reacții.

Cătălina Isopoescu

La doar 49 de ani fiica prezentatorului TV Emanuel Isopescu, Cătălina Isopescu, s-a stins din viață. În aceste momente nu se cunoaște momentan care a fost cauza decesului, însă mesajul cutremurător postat de iubitul ei a stârnit numeroase reacții.

Mesajul cutremurător postat de Oltin Hurezeanu, iubitul Cătălinei Isopescu, după moartea sa

Oltin Hurezeanu a distribuit pe pagina sa de socializare o fotografie cu partenera sa de viață, imaginea postată de colega de breaslă a Cătălinei Isopescu, jurnalista Irina Ionescu Homorniceanu.

Oltin Hurezeanu, Cătălina Isopoescu

”Nu mai e nicio rază de soare de când a plecat”, au fost cuvintele postate de bărbat, după aflarea veștii că iubita sa a murit, scrie spynews.ro.

Cătălina Isopescu a avut o carieră de succes, iar de-a lungul timpului a avut o mulțime de colaborări cu marile case de modă din Milano sau Munchen.

Fiica lui Emanuel Isopescu a organizat numeroase concursuri de modă în întreaga țară, iar după ce a decis să renunțe la această pasiune care i-a adus sume mari în conturi, femeia în vârstă de 49 de ani a devenit acționat într-o firmă de publicitate.

Anul trecut tatăl ei a murit!

Chiar în urmă cu doar câteva luni, mai exact în septembrie 2020, Emanuel Isopescu, cunoscutul prezentator TV, a murit la vârsta de 75 de ani.

Vestea tragică a fost dată atunci chiar de către Cătălina Isopescu pe pagina sa de socializare.

În urmă cu 10 ani el suferise o operație foarte complicată pe cord, iar după ce s-a externat din spital, cunoscutul jurnalist a anunțat că s-a infectat cu o bacterie nesocomială. Atunci el a hotărât să renunțe la televiziune definitiv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dzeu s-o ierte,dar nu astea sunt stirile care trebuie...coana mare,iar dai buleala...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367