REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

A murit Gheorghe Grameni, primarul din Mihai Viteazu

A murit Gheorghe Grameni, primarul din Mihai Viteazu

Victor ROTARU, Mirela PASCAL 4 noiembrie 2022 | 00:00 10656

Primarul din Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, s-a stins din viață, în dimineața zilei de joi, 3 noiembrie, la vârsta de 73 de ani. Acesta suferea de o boală incurabilă.

Potrivit informațiilor noastre, acesta avea probleme la pancreas, fiind diagnosticat cu cancer. Era unul dintre cei mai vechi primari din județul Constanța, din partea PNL. Era pe funcție din anul 2000.

Mihai Lupu: O să-mi lipsească

Vestea a venit ca un șoc peste președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, care, pe lângă faptul că făceau parte din același partid, de Grameni îl lega și o prietenie lungă, sinceră și frumoasă. ”L-am apreciat, l-am respectat,  ne-a legat o lungă prietenie. O să-mi lipsească. Avea o problemă mai veche de sănătate, a murit acasă, în urmă cu două ore”, a declarat, pentru Replica, Lupu. Ulterior, Lupu a venit cu mesaj de condoleanțe pe pagina sa de facebook: ”Cu durere în suflet am aflat de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai mari oameni pe care i-am cunoscut, bunul meu prieten, Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu. Este o mare pierdere pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut. Gheorghe Grameni a fost un prieten adevărat, un profesionist al administrației publice locale, un om care și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității pe care a condus-o. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!

Coșa: Grameni va rămâne în memoria colectivă ca un primar dedicat oamenilor

Și prefectul Silviu Coșa a postat un mesaj de condoleanțe. ”Peste 20 de ani, Gheorghe Grameni a stat printre oamenii din Mihai Viteazu, i-a sprijinit și a avut grijă ca localitatea să se dezvolte. În urma lui, rămâne suferința familiei și multă tristețe în comunitate. Gheorghe Grameni va rămâne în memoria colectivă ca un primar dedicat oamenilor, un liberal convins și un om cu suflet mare. Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!

Potrivit informațiilor noastre, Gheorghe Grameni va fi înmormântat la Constanța.

Bogdan Huțucă: O veste șoc

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis un mesaj de condoleanțe. ,,O veste șoc pentru noi toți, cei din PNL Constanța. Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a luat drumul spre pacea eternă.  Astăzi, am pierdut un coleg, un prieten, un om dedicat comunității. Va rămâne în amintirea noastră drept acel om simpatic, simplu și sfătuitor care era mereu zâmbitor și cu vorbe pline de povață. Domnul Grameni a fost exponentul unei generații care a trecut prin multe greutăți, având ca arme doar optimismul și caracterul de oțel. Un luptător energic în urma căruia vor rămâne proiectele făcute în comună. Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, a spus acesta.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212