REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

Andreea Vlaicu 24 februarie 2024 | 00:00 4421

Mioara Roman s-a stins din viață la căminul de bătrăni de la Snagov, acolo unde locuia de câteva luni. Aceasta a suferit un stop cardiac cu două luni înainte de a împlini 84 de ani.

A murit Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre RomanMioara Roman

Șefă de promoție, jurnalist de radio, traducător, specialist în istoria și civilizația țărilor arab, Mioara Roman, mama Oanei Roman,  suferea de Parkinson și alte boli, drept pentru care a fost internată la azil, ca să beneficieze de asistență medicală permanentă.

A murit Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre RomanMioara și Oana Roman

Petre Roman, primul premier al României post-decembriste, și Mioara Roman au petrecut peste trei decenii împreună, traversând momente bune și momente grele. Cu toate acestea, în 2007, fostul premier a decis să pornească pe un drum separat. Petre Roman a intrat atunci într-o o altă relație, alături de o altă femeie.

A murit Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre RomanPetre Roman

Mesajul Oanei Roman

Oana Roman a aflat veste morții mamei sale în vacanța din Egipt în care se află. "Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!", este mesajul publicat de Oana Roman, pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Pușcărie Cu Acești Criminali:  Ion Iliescu Și Petre Roman: Comunism = Criminali, Criminale, Violatori, Violatoare, Satanism, Sataniști , Sataniste, Abuzuri, Torturi, Torționari, Torționare, Crime Împotriva Umanității, Și Multe Altele, Spre Exemplu: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
Ca Oana este in Grecia sa faca videoclipuri pentru postat pe net ca sa mai scoata un ban de franzela.
5
0
plangeti de mila comunistilor si a neamurilor. Poporul a ajuns cersetor din cauza lor!
5
0
Datorita ei a ajuns Roman unde a ajuns , in tinerete si a luat nevasta mai mare ca el si la batranete si a luat una tanara, asta a fost caracterul lui un profitor
7
0
Iorgu, esti p.r.o.s.t, stai jos! Femeia beneficia de ingrijire de specialitate, intr-un azil pus la punct. Ce vrei sa faca fiica? Sa stea langa patul ei tot restul vietii? Sa nu mai faca nimic altceva?
13
5
Petre Newlander Roman evreul a distrus Romania
15
1
Stim cu totii ce inseamna MAMA ptr fiecare dintre noi!! Fiinta cea mai scumpa.... DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!
11
0
oana cit de josnica ai putut fi sa-ti lasi mama la azil si tu sa pleci in vacante prin lume ?
9
13
Măi oameni buni, unde ne este umanitatea? Dacă și în fața morții ne comportăm atât de josnic, ce așteptări să avem pentru generațiile viitoare?!
13
3
Sa îți fie Rușine!
7
6
REST IN PEACE !
9
1
Dumnezeu să o odihnească. A fost inteligentă, muncitoare, ambițioasă. A fost și fudulă și rapace și a eșuat ca mamă, dar de morți numai de bine.
9
3
A lasat-o ca era batrana ca sa isi i-a una tanara. Avea bani ciorditi Petre Roman cat a clocit la guvernare. Asta e trendul, ciordesti apoi iti iei tinerete langa tine si ii dai cu sutu la hodoroaga. Sa isi plateasca si ea cordaci tanar daca poate
19
5
Condoleante Oanei nu cred ca ii este usor .Au suferit mult amandoua .Sa fim umani .
25
2
Condoleante! Acum, Petrica se v-a ocupa de funerarii? Sau o sa iasa Onuca sa se planga ca nu are bani si o sa faca un teledon? D-zeu sa o ierte!
18
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436