REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A murit Ramon Chicireanu de la Masterchef. Fostul concurent a fost răpus de cancer

A murit Ramon Chicireanu de la Masterchef. Fostul concurent a fost răpus de cancer

Replica API 17 martie 2020 | 00:00 1864

Ramon Chicireanu

Foto: Facebook

Un anunț tragic a zguduit, în această dimineață, lumea bucătarilor din România. A murit Ramon Chicireanu de la Masterchef. Fostul concurent a fost răpus de cancer. Medicii nu au mai putut să îl țină în viață. Ramon a lăsat în urma sa trei copii și o soție îndurerată. Fostul concurent al emisiunii de la ProTv suferea de cancer limfatic.

Informația a ajuns în spațiul public în această dimineață. Ramon suferea de cancer limfatic de mai multe luni. La un moment dat părea că și-a revenit, însă boala l-a răpus pînă la urmă.

De când au auzit vestea că ramon suferă de cancer, o mulțime de români s-au mobilizat să îl ajute să depășească această perioadă cruntă din viața sa, însă în ciuda eforturilor bărbatul nu a reușit să supraviețuiască. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Info Iași și a fost confirmat ulterior de familie.

”Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”, este mesajul familiei îndurerate, scrie click.ro.

În urmă cu doi ani a făcut un tratament în Germania, fiind supus la mai multe investigații, tratamente și operații complicate.

Ramon părea că învinsese boala, însă de curând, apropiații lui au făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare pentru salvarea acestuia, semn că starea lui nu este deloc una bună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai tare concurent la modul de exprimare verbala. Mereu imi voi aduce aminte de el cu mare placere. Dumnezeu sa-l odihneasca.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108