REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

A MURIT REGELE MIHAI

A MURIT REGELE MIHAI

Replica API 5 decembrie 2017 | 15:12 453

Regele Mihai a murit marți, 5 decembrie a.c. Acesta a încetat din viață în locuința sa din Versoix. Potrivit Casei Regale a României, Regele Mihai I al României, în vârstă de 96 de ani, a murit în jurul orei 13:00, ora României. Custodele Casei Regale va face o declarație în cursul zilei de marți, cu un mesaj adresat românilor.

Trupul neînsuflețit al Suveranului va fi îngropat la Curtea de Argeș, iar Guvernul este posibil să declare 3 zile de doliu național.

Programul funeraliilor va fi anunţat miercuri.

Trupul Regelui Mihai va fi depus în Holul de onoare a Castelului Peleş, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală, iar înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeş, în noua Catedrală Regală şi Patriarhală.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi sa dai buna ziua pe romaneste cand te vei intalni cu Mihai Viteazul,Stefan,Mircea,Vlad,Cuza,Vladimirescu,Ceausescu asasinat in 89,care ne-a lasat o Romanie "la cheie"si ne-am bagat pwla-n ea unii dintre noi si saluta si alti eroi daca te vezi cu ei pe-acolo.Sa pregatesti o groapa cu cacat pentru Ilici,a mancat mult si-i place!Dumnezeu sa te odihneasca si sa te ierte!
2
0
Regele Mihai a fost si el pe undeva in istoria Romaniei, patriot adevarat a fost Maresalul Ion Antonescu, chiar daca ac aspect nu-i convine lui Itzic! Mihaita rege la 6 ani si mai apoi la 21 de ani, asta e caterinca.
3
0
cu toti pupincuristii monarhiei!!! pt.16:15 poate tu oi fi poponar, nu te-ar mai prinde Craciunul viu, sa te duci dupa balbaitul caruia ii sugi tu pula! P.S. Lucrezi pe undeva bai parazitule, sau ai si tu net nelimitat de la cosmote telekom si te apuci sa te bagi si tu in seama precum musca in curul calului? Iti platesti taxele si impozitele?
2
0
oamenii batrani de 96 ani mai si mor dar ce sincronizare perfecta, foooarte convenabil motiv ptr fesene sa anuleze sambata marea demonstratie care le-ar fi explodat in fata pe model nea nicu buricu hai cu duda secu la putere asta e planul bolsevic, sunt constienti ca s-au descalificat ca oameni deci cica se retrg lasand pe altii ca asta cere boboru
5
2
Dumnezeu sa-l odihneasca
6
1
S-au gasit toti poponarii sa comenteze..bai mancatori de pu.li om ca asta nu o sa mai vada neam de neamul vostru, o sa ramaneti niste mancatori de pensie amarata ce sunt condusi de dragnea si restul
5
3
asta este mort de mult ,,de un an ,,dar la tinut sa ii manance pensia,,,,.
4
4
dumnezeu sa-l odihnesca in pace pe fostul rege al Romaniei...
7
1
Cati cretini pot fi in tara asta si care mai si voteaza! Nu-i de mirare ca nemernicii comunisti sunt vine-merci,ca jigodia de Iliescu are si acum tupeul de fi arogant si cu pensie de sef de stat in loc sa infunde puscaria.... Cat de tampiti pot fi prea multi dintre noi care asteapta pomana de la un puscarias ca Dragnea in loc sa-si puna mintea la contributie si sa munceasca. Poate la timpul respectiv, Mihai nu a luat cele mai bune decizii, dar avea incotro? Iliescu, Dragnea sau Nastase ne-ar fi vandut pe nasturi, jivinele... Dumnezeu sa-l odihneasca pe Rege!
9
4
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul Tau Majestate! Dumnezeu sa ne ierte... poporul asta isi merita soarta.
5
5
UN REGE , ESTE ACELA CARE STA CU POPORUL LA EL IN TARA SI LA BINE SI LA RAU ! IN REST , ... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !
8
5
Vai.... nu mai pot... Plm de fugar
4
7
sa-i fie tarina usoara!
5
2
ce natie cretina putem fi daca nu respectam un simbol al romaniei.jigodiilor
6
5
Este mort din noiembrie 2015 si tinut la frigider prin strainataturi pt pensii si alte drepturi regale, baga-mi-as poola in monarhia lor tradatoare de neam si de tara sa imi bag!!!
9
6
parasute in piata victoriei sa manifestam ca a murit regele.
3
4
Dumnezeu sa-l ierte!
5
1
Iliescu e full option!
4
4
Dumnezeu sa-l odihneasca. A fost injurat de suboameni,este si acum la fel,insa a fost mereu respectat de elitele mondiale si de oamenii obisnuiti dar care stiu istoria reala,nu cea modificata de securisti. Ne mor oamenii de calitate,ne raman papitoii .
12
1
Am avut un REGE. EL a murit inca din ziua in care miselul si criminalul nr unu al tarii Ion Iliescu a dat ordin ca REGELE sa nu fie primit in tara Si in ciuda dorintei poporului REGELE a fost gonit .. . Din acel moment poporul a pierdut startul DEMOCRATIEI. De atunci bataia de joc a durat si continua sa dureze sub patronatul comunistilor bolsevici.....Blestemata tara, blestemat popor!
12
7
Dumnezeu sa-l odihneasca !
9
2
A mai murit un tradator. Pacat ca nu a mai apucat sa sparga si aia 25 de milioane de euroi , anual.
18
12
Finally..era si timpul
8
9
Imi pare tare rau,ca astia din parlament nu sau miscat mai repede sai aprobe alocarea celor 25 mili.euro dela buget.Acum M ARGARETA SI DUDA trebuie sa faca CAR,pentru cheltuielile funerare,poate ii ajutam si noi, saracii.....
13
8
Saracul.. dumnezeu sa il ierte.. avea toata viata inainte.
9
10
Dumnezeu sa-l odihneasca!
14
2
Dumnezeu sa-l odihneasca!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369