REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

A murit un judecător de la Curtea de Apel Constanța!

A murit un judecător de la Curtea de Apel Constanța!

Mirela PASCAL 11 octombrie 2022 | 00:00 4748

Curtea de Apel Constanța, în doliu! Judecătorul Paulina Georgescu a încetat din viață. Colegii săi au transmis un mesaj de condoleanțe, exprimându-și regretul pentru pierderea suferită.

Începând cu anul 1984, vreme de aproape trei decenii, Paulina Georgescu s-a dedicat profesiei de judecător, activând în cadrul instanțelor constănțene, la Curtea de Apel Constanța, în perioada 1994-2009, perioadă în care a și ocupat funcția de președinte al Secției I Civile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O fi ala care a judecat in 2020 un proces de la Primaria Constanta pentru restituire subventie caldura 2013-2014.Cu recomandata primite in 2019 de la primarie.Plicul scris de cei de la primarie in 2016 si trimis destinatarului in 2019? Care judecator ? Ala care nu te lasa sa vorbesti? Te duci ca mutul la proces.Nu ai drept la cuvant,la aparare. Ii aprind lumanari si tamaie pentru tot neamul lui si nepdreptaea facuta. Avocatul a spus sa nu spunem si sa nu declaram ca administratorul de bloc a fugit in America cu banii furati de la asociatii.De ce? Ca sa retituim banii primariei restul de compensare ilegale furati de primarie.Primesti subventie 25% la suta si in acte la primarie ai 100% . Nemernicul de judecator a cerut acte de la primarie dovezi.Tu judecator ceri dovezi de la Hotii din primarie? Pai corb la corb isi scote ochii? Sper sa aud si de ala ca de aia de la ITM de la et1 cand mergi ca nu ai carte de munca , ai muncit la n***u si cand iti cauti drepturile cum a auzit numele patronului a spus: nu se poate face nimic.Azi este moarta.Asa sa dea Dumnezeu si pentru astia cu familiile lor,toti.Pentru toti banii restituiti .De toti banii umflati de primarie sa-si ia toti lumanari si tamie pentru ei si familiile lor. Daca am avut masina noua si ramai fara loc de munca si bolnav judecatorul cand a auzit de masina gata era de 1600 cm si mai mica de 10 ani vechime.Sa se uite pe arhiva din primarie judecatorul ,sa-si ia lumanari si tamaie pentru tot nemul lui cum a judecat.Nu este tov judecator de 1600 este 1595.Iar la acea vremea nu se cerea masina anul de fabricatie in 2013 .Esti varza,ca judecator.Si azi am copii de pe site-ul primariei din 2013 cu ajutorul de incalzire.Guvernul a dat 240 de lei maxim si 28 de lei primaria.Si nemernicii din primarie au calacula peste 1800 de lei ajutorul ,plus avocati taxe extra alte plati catre primarie.Pai sa nu ii dea Dumnezeu celui care a judecat o moarte dupa cum a judecat cat mai curand? Lui si familiei lui si celor din primarie pentru banii umflati.Nu-i iert pe acesti nemernici .
1
0
Pana la urma eu as accepta salariile si pensiile juristilor,bineinteles daca nu depasesc salariul presedintelui Romaniei caci ce tara este aia in care un pensionar indifetent unde a lucrat primeste pensie platita de la bugetul de stat mai mare decat salariul presedintelui tari;deci asa as fi deacord cu conditia daca magistrati isi fac treba dar culmea este ca au si salarii exagerat de mari pentru o tara ca Romania si majoritatea deciziilor date de astia sunt favorabile hotilor"nu ma refer la gainari caci acolo deciziile sunt corecte,sa nu interpretati".
2
0
cata pensie nesimtita a mancat, i s-a aplecat...
4
0
ba Dada,cum poti sa fii empatic cu niste spagari nenorociti care isi dau drepturi din munca noastra?Adica eu muncesc pin al a65 de ani,daca apuc,ptr o pensie de 3000 cel mult,calculata din 87 de cind muncesc incontinuu,inginer,si un p***t de asta ia 20000 pensie plus salariu de la 45 de ani.Stii ca un securist zicea ca daca iese mai devreme,la 40 de ani,ia mai multi bani decit daca face 45???La ei se calculeaza numai ultimul salariu,cu jde mii de vrajeli sporuri incluse,iar ei N-au dat UN leu la contributii toata viata?Daca nu esti din sistem nu poti sa ai decit ura ptr indivizii astia. Sa Nu aiba parte de pensie,sa plateasca doctorilor,ei si copiii lor,sa-i ia drequl. la mai multi racoriti!
4
0
Mai nea GYGY stii k eu mereu am apreciat comments urile dumitale!! Dar aici chiar ai dato in bara!! Drci de data asta de la mine UN MARE SYKTYR!!
4
3
More and more...și la parchetul Constanta...more and more
12
4
Sa ma fwt pe justitia voastra de kkt. Slugi ce actioneaza la comanda.
16
5
Ma duc sa imi iau o autorizatie de demolare, sa-mi legalizez statutul. Recunosc ca sunt un distrus.
8
6
Gigi, sa mori si tu si toti ca tine! Limbricule, gatii matii…
10
9
Ai nevoie de un tratament de specialitate ca esti bolnav prietene. Efectiv esti un distrus in spatele telefonului. Mars in morti i tai
12
9
excelent,la mai multi ,asa se echilibreaza bugetul!
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272