REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

A murit Victor Babiuc - A fost deputat și ministru al Apărării

A murit Victor Babiuc - A fost deputat și ministru al Apărării

Maria ONICA 26 februarie 2023 | 13:00 2441

Victor Babiuc, fost deputat și ministru de Interne și al Apărării  în România, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de scriitorul Radu F. Alexandru.

A murit Victor Babiuc - A fost deputat si ministru al AparariiVictor Babiuc

”Sâmbătă, 25 februarie, a încetat din viață Victor Babiuc, un politician cunoscut după 1989, retras din spațiul public de mai mulți ani. Victor Babiuc a deținut, după 1989, funcții importante în statul român: deputat în mai multe legislaturi (1990-2004), ministru al Apărării Naționale, ministru al Afacerilor Interne, ministru al Justiției, președinte al Camerei de Comerț a României. ”În toate înaltele demnități care i-au fost încredințate, Victor Babiuc a probat un profesionalism și o rigoare ireproșabile.

A fost întotdeauna un om al dialogului, a respectat pe toată lumea și a avut întotdeauna ușa deschisă pentru cei care au apelat la el. Executarea unui ordin primit pe cale ierarhică, în timpul mandatului de ministru al Apărării, i-a adus peste ani o nedreaptă condamnare penală, pe care Dumnezeu nu i-a mai lăsat timpul să o îndrepte în justiție. Toți cei care l-au cunoscut îi vor păstra, cu siguranță, amintirea unui om exemplar, cu calități intelectuale, morale și sufletești de necontestat. Ne-a legat o strânsă prietenie de peste 30 de ani și pierderea lui o resimt cu o imensă durere”, a anunțat scriitorul Radu F. Alexandru, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buba Buba SA ITI TRAG MUFFA cu ShUFA!!
3
0
Avem MEDICAMENTE de la CEPA ? cand intra banii :)) de la #
2
0
a mai luat dreq o jigodie.duci dincolo furaciunile,pesedistule?ia mai muriti ba flacai!
0
3
La mai multe
0
3
Serios? La fel cum pentru toata lumea este deja clar ca esti acelasi troll putinist "spalat pe creier" de tradatoarea de tara si de neam din SOS, Sosoaca, doar prin simplu fapt ca esti singurul idiot care foloseste semnele de punctuatie la modul asta? Iti etalezi studiile inferioare sau lipsa. Deja lumea stie ca esti acelasi idiot aplaudac la tot ce delireaza Sosoaca. Avem dreptate? Avem! Pe langa toate astea, atat tu, cat si acel RELU aveti cam aceeasi gandire. Spre deosebire de celalalt care pare uneori doar troll, tu ne arati ca ai categoric studii inferioare sau lipsa. Ceea ce pentru multi dintre noi inseamna ca intre tine si alienatii care nu au drept de vot, exista un mare EGAL,
8
3
Un roman obisnuit nu poate sa dea dislike la astfel de comentarii . Prin comentariile de mai jos reiese cat de mult va apreciaza romanii, dragi politicieni ! Chiar nu conteaza din ce partide faceti parte ,romanii va urasc de moarte !
4
8
A murit de tanar, putea sa-i fie copil lu Iliescu.
6
6
Asteptam cu interes, sa-i ia draqul pe toti , din anii 90...in mai mica sau mai mare masura, cu totii au contribuit la distrugerea acestei tari ! Oricum , averile colosale pe care le-au strans nu le iau in mormant cu ei, le lasa aici pentru inca cateva generatii din familiile lor...deci , si-au atins scopul !
7
4
o pensie nesi si un bborfas mai putin.la mai multi!
8
4
O pensie speciala mai puțin.
12
6
Asta l-a imbogatit pe ciobanu de Becali cu terenurile din Pipera. A luat spaga pe terenurile Armatei din Pipera. Asta da furt de milioane de euro din Avutia Tarii Romanesti. Becali se da mare m******n pe banii Tarii Romanesti. Neam de ciobani Albanezi fugiti de saracie. A luat spagile in mormant cu el
15
7
Dumnezeu sa-l ierte
9
11

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515