REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A parcat exact ”ca un bou” pe trecerea de pietoni de la Brotăcei

A parcat exact ”ca un bou” pe trecerea de pietoni de la Brotăcei

Replica API 24 aprilie 2018 | 23:51 512

Necunoașterea unor reguli de circulație în situații cu care te întâlnești mai rar ar putea fi scuzabilă, deși sunt reguli stricte, prevăzute de legea circulației. Dar necunoașterea noțiunilor elementare, pe care orice șofer trebuie să le ”mănânce pe pâine”, nu mai este ceva care merită trecut cu vederea. Mai grav este, însă, modul în care unii șoferi IGNORĂ cu bună știință aceste reguli, considerând că dacă au autoturisme gen BMW, regulile de circulație nu le sunt adresate și lor. De pildă, luni, în jurul prânzului, un specimen și-a parcat ”bemveul” înmatriculat cu numărul CT 70 NYK chiar pe trecerea de pietoni, în intersecția de la Brotăcei. Nu se știe cât timp și-a lăsat mașina acolo, dar oamenii s-au simțit deranjați mai mult de atitudinea cocalarului care și-a băgat picioarele în tot ce a învățat la școala de șoferi, dacă într-adevăr a învățat ceva, blocând calea de acces a pietonilor, aceștia fiind nevoiți să ocolească, deși era dreptul lor să folosească acea trecere de pietoni. Lângă el se poate observa încă un autoturism de culoare roșie, parcat anapoda. Cu puțin efort ar fi reușit să își parcheze mașina mai într-o parte, regulamentar, dar individul a preferat să o lase chiar pe trecerea de pietoni. Este puțin probabil că ”șoferul lui Pește” să nu fi cunoscut interdicția de a staționa pe marcajul pietonal, dar merită să i se atragă atenția că a parcat ”ca un bou”.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parcare cu iz de telemea.
1
1
Make prost crescut !
0
1
... care pute a branza , poate sa parcheze asa ! La ei la Cogealac , nu au treceri de pietoni !
4
4
Pentru NYK: nu te mai da drept NYK 70!!! Omul a gresit, isi cere scuze, si probabil nu va mai repeta greseala! Cat despre ce ai tu si ce n-ai...noi nu spunem nimic: ai spus tu singur!
4
3
Acum 7 ani , primarul din Vilnius , capitala Lituaniei , satul de parcari de genul celei de la Constanta ....a trecut cu un TAB , peste masinile parcate , pe treceri de pietoni sau drumurilor speciale pentry biciclete...filmuletu se afla pe youtube....
7
0
o am mica si simteam nevoia sa par inportant. va rog sa ma iertati ca am creeru mic. mama cand m-a scos m-a facut mai prost asa. in scoala luam bataie dar apoi meam luat bemveu ca sa fiu smsmecher si eu. dar acum sunt la clasa 4 si nu mai iau bataie
6
5
Data viitoare se rezolva cu zeama de surubelnita.
8
4
Amenda este totul.Pe strada Renasterii nesimtitii intra fara sa tina cont de semnele de circulatie, cu acordul tacit al autoritatilor.
9
0
Nu e singurul care parcheaza haotic, acolo e un haos total, fiecare parcheaza cum ii este mai bine si unde prinde loc, inclusiv pe trecere su spun ca nu stau mult! Asa ca, ghinionul lui ca a fost fotografiat, dar mai sunt si altii!
8
0
Cine altul putea da dovada de retard mintal mai mult decat un posesor de BMW, masina cocalarilor?!
17
3
Si inca ceva.Nu e frumos sa comentezi in locul meu.Primul comentariu cu nik nu e al meu.Nu am cuvintele acelea urate in vocabular.Va multumesc ptr.intelegere.
7
9
Tot omul e supus greselii.Imi cer scuze pietonilor ptr.parcarea pe trecerea lor.
6
14
Vinde branza in Grivitei !
13
4
Sa le s.. tu pla nick tuturor constantenilor! B gatis pla in mata de javra analfabeta!
8
0
boule, iti stim masina si ti-o "mazgalim " cu surubelnita cand ti-o prindem
13
2
Fraieri si trecatori, eu daca eram acolo trecean cu picioarele peste capota lui.
9
0
La tonomat ai zis bine de acolo scoti bani...nu de la bancomat....retardule
7
2
Ai limita de 4000 la orice bancomat lasa basinile
9
3
Daca i-ati vedea figura v-ati amuza copios, e o caricatura de barbat.
19
1
Dragule mai nick da io mamati mai ca a kkt un prost.
12
1
Vrei o dunga cu stiloul pe beamveu?
13
3
Este o javra ordinara, merita palmuit pana plange
19
2
Sunt limitate atm urile , prostule.
27
1
sa mi sugeti pula voi toti astia cu loganu tunat. aveam o urgenta, sa scot la tonomat.niste lovele....vreo 10 000....hai sictir.
6
43

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108