rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Cere daune Primăriei Constanţa!

A parcat maşina în faţa unui bloc şi a găsit-o... după 3 ani! ‘Vinovat’: Radu Mazăre!

Și-a parcat mașina în fața blocului unei cunoștințe, în timpul cât se afla plecat din oraș, în interes de serviciu, și a mai văzut-o după....trei ani. De atunci, se luptă prin instanțe cu Primăria Constanța, cea care i-a ridicat bunul, în speranța că-i va plăti prejudiciile aduse în toată această perioadă. Este cazul unui constănțean, Răzvan D. G., care solicită aproximativ 30.000 lei administrației locale, cu titlu de daune interese. Numai că, judecătorii nu sunt de partea lui. A pierdut pe fond, însă mai are o speranță la instanța de recurs.

Cum a început totul?! Constănțeanul obișnuia să-și lase autoturismul marca Ford parcat, în timp ce se afla plecat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în imediata apropiere a blocului T3 din Constanța, unde domicilia o cunoștință, această persoană putând să supravegheze autoturismul. Pe 2 februarie 2011, inspectori din cadrul primăriei au procedat la ridicarea autoturismului proprietatea lui Răzvan D., 8 zile mai târziu bărbatul solicitând în instanță obligarea Primăriei Constanța și a primarului, pe atunci Radu Ștefan Mazăre, la restituirea autovehiculului și la plata cheltuielilor de judecată.

În iunie 2013, Judecătoria a dispus obligarea pârâților la restituirea autovehiculului reclamantului, față de care acesta din urmă a demarat executarea silită întrucât cei doi pârâți nu s-au conformat dispoziției instanței de judecată. Între timp, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța îi calcula și îi imputa impozitul aferent mijlocului de transport, precum și accesoriile aferente acestei obligații, calculul fiind stabilit pentru perioada 1 ianuarie 2011-14 octombrie 2014, timp în care bunul nu se afla în posesia constănțeanului, acesta neputându-se bucura de dreptul de proprietate.

Evident, n-a plătit impozitul, demarându-se procedura de executare silită. În urma declanșării executării silite a reclamantului pentru recuperarea sumelor de bani reprezentate de impozitul auto calculat de către SPIT, D. a formulat mai multe contestații la executare în urma cărora a efectuat cheltuieli de judecată pentru apărarea intereselor sale în cadrul acestor contestații, considerându-se că aceste contestații se află în strânsă legătură cu această cauză, reclamantul fiind astfel îndreptățit la recuperarea și a acestor cheltuieli, în cuantum de 6324 lei.

La această sumă se mai adaugă și 28.832 lei din care, suma de 22.508 lei reprezintă impozit pe mijloace de transport și cheltuieli de executare. Bani, pe care constănțeanul îi solicită primăriei și primarului, drept prejudiciu, prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei din 23 martie 2016.

Primăria a invocat prescrirea dreptului la acțiune

Primăria Constanța și primarul Constanța au invocat excepția prescripției dreptului material la acțiune al reclamantului, precizând că unele dintre onorariile solicitate sunt prescrise, dacă se ține cont de data la care cererea de chemare în judecată a fost înregistrată la această instanță. Pe fond, administrația locală a spus că, încă din anul 2011, reclamantul avea posibilitatea de a-și recupera autoturismul, acest fapt fiind de altfel adus la cunoștința reclamantului.

Instanța de judecată i-a respins reclamantuluis olicitările, deși a recunoscut sumele achitate de către acesta. Însă, cum și- motivat judecătorul de caz decizia? ”Instanța constată că dreptul reclamantului la acțiune pentru recuperarea acestor sume curge de la momentul pronunțării soluției de către instanță, acesta fiind momentul de la care, raportat la motivarea dată de către reclamant prezentei cereri de chemare în judecată, curge dreptul material la acțiune.

În continuarea aceleiași idei instanța constată că toate soluțiile pronunțate de către instanțele de judecată asupra contestațiilor formulate de către reclamant datează din anul 2014 și 2015. În plus instanța reține și împrejurarea că pârâții nu au arătat în privința căror sume de bani achitate de către reclamant cu titlu de onorariu de avocat, dreptul acestuia de acțiune este prescris, astfel că va dispune respingerea excepției ca neîntemeiată ținând cont și de faptul că pârâții nu au indicat obiectului la care se referă excepția prescripției invocate”, a motivat Judecătopria, potrivit rolli.

Cât despre solicitarea cu privire la obligarea pârâților la plata sumelor calculate cu titlu de impozit asupra autovehiculului, instanța spune că: ”este neîntemeiată de vreme ce temeiul legal al calculării impozitului îl constituie dreptul de proprietate ce aparține unei anumite persoane la momentul calculării impozitului, neavând nicio relevanță în privința impozitării unei persoane cine are posesia bunului la momentul impozitării sale, neinteresând pentru calcularea impozitului ce persoană are posesia unui bun supus impozitării iar în prezenta cauză nu are relevanță că reclamantul a fost lipsit de posesia ca stare de fapt pe perioada cât bunul era reținut de către pârâți”.

Întrucât sumele calculate cu titlu de impozit de către SPIT nu au nici un fel de legătură că pretențiile deduse judecății în prezenta cauză, pe baza aceluiași raționament instanța consideră că nici sumele achitate de către reclamant cu titlu de onorariu avocat pentru a-i apăra interesele reclamantului în cadrul acestor contestații la executare, nu au legătură cu fapta reclamată ca fiind ilicită în prezenta cauză, această instanță considerând în sensul netemeiniciei susținerilor reclamantului și cu privire la suma arătată anterior ca fiind prejudiciul pricinuit reclamantului în urma calculării impozitelor pentru mijlocul auto ce aparține reclamantului.

Mirela Sorina PASCAL

joi, 11 octombrie 20185121
Comentarii

01Asta inseamna PSD!(11 oct 22:12)
Taxe, impozite, amenzi si comunism!
01Krixxus(11 oct 21:59)
Si pe judecatori cine-i punei in fonctie nu tot PDCR ul hotilor si talharilor. Mai nou Dragnea este pazit de interlopi in locul SPP
04urasc angajatii primariei(11 oct 19:37)
O adunatura de bugetari care invart gartii si nu fac decat greutati oamenilor. Aparat bugetar supradimensionat care se icupa cu invartitul hartiilor in era internetului. Cu un cnp in tarile civilizate se afla totul numai aici hartii la hartii
05Io dixit(11 oct 12:00)
De acord cu bobe. Acu vreo citeva zile l..au achitat pe macaronarul ala de l..au prins, cu inca vreo doi cretini, ca era tintas fruntas la braconat pasari.
04Ion(11 oct 10:53)
De acord cu Bobe
09muie pesede !(11 oct 10:42)
aici se vede ca verginica de la spit e mana-n mana cu primarul si militia. Absolut toti niste spagari notorii. Si mai sunt si mana-n mana cu jartelele de judecatori super corupti !!! Multa muie judecatorilor, muie fagadau, muie verginica, muie dragnea, muie pesede !!! Cu mult cacat !!!
211port(11 oct 09:19)
dece a-ti pus pe toata str.mircea popici?futu-va in cap de prosti noi unde mai parcam?
018Primaria Ordinaria Constantei(11 oct 08:46)
Javrele de la Politia locala sunt puse intentionat fara avertisment preventiv sa dea maxim de amenda !Ati furat banii din buget javre lor si acum trebuie sa incasati din toate mizeriile !Plus parcarile in Euro cretinilor!Am trecut cumva la Euro si noi nu stim !Puneti 1 leu ora si toata lumea va plati ..javrelor!
119bobe(11 oct 08:44)
judecatori de tot KKTul . merg pensile special, merg salarii barosane. nu merg dosarele , cui ii pasa ?
411gogu(11 oct 08:18)
de ce nu revine legea cu ridicatul de masini? e plin orasul de harburi lasate de izbeliste.
412abuz(11 oct 08:15)
firma care ridica masinile era lacoma sa -si umple sacosile cu banii de pe urma amaratilor pagubiti
84Aurelian(11 oct 07:27)
In acea perioada se saltau masinile si trebuia sa stii ca posibil sa o salte si pe a ta daca nu ai parcat unde trebuie. Trebuia sa iti inchiriezi garaj, nu sa o lasi de izbeliste.
229Felicitari Primaria Constanta(11 oct 00:22)
Sigur avea un harb de masina si pleca cu lunile din tara isi parca masina pe unde putea de ce nu ai parcato unde locuiesti ? Foarte bine ti-au facut
mai mult...Replica
19 oct 00:00ReplicaPorturile Constanţei, dragate de firma unui afacerist italian arestat pentru corupţie

Dragajul de întreţinere din porturile maritime ale Constanţei va fi realizat în următorii doi ani de o firmă din...1759

19 oct 00:00ReplicaCa-n filme! Un horahai şi-a confecţionat CAGULĂ din mâneca unei bluze şi a intrat peste o femeie în casă!1496
19 oct 00:00ReplicaConstănţenii din zona Euromaterna încearcă să blocheze construirea clinicii de oncologie3342
19 oct 00:00ReplicaNumărul navigatorilor, în scădere din cauza automatizării! Semnal de alarmă sau criză de moment?

În perioada 14 – 20 octombrie a.c., în Singapore se desfășoară ediția 44 a Congrestului Federației...1909

19 oct 00:00ReplicaLa TEROAREA din cartierul HENRI COANDĂ se adăugă şi o 'SĂGEATĂ' care face colecţie de dosare penale!2482
19 oct 00:00ReplicaINCREDIBIL! Fostul primar de la Tuzla şi-a plătit vacanţele la Dubai şi în Paris din bugetul local1513
19 oct 09:17ReplicaSe reia concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul instituției Avocatul Poporului

Concursul privind ocuparea a mai multor posturi din cadrul instituției Avocatului Poporului, la Birourile Teritoriale...553

19 oct 00:00ReplicaClădirea unde a funcţionat Secţia de Chirurgi Buco-maxilo-facială va fi preluată de CJC şi reabilitată!680
19 oct 00:00ReplicaCARTE DE VIZITĂ? Parcul de la Universitatea Ovidius, plin de gunoie!380
19 oct 00:00ReplicaBăncile proaspăt vopsite la Năvodari, SABOTATE de pensionari?!

Autorităţile din Năvodari au demarat acţiuni de igienizare şi reabilitare pe străzile “urbei”. În acest sens,...656

19 oct 00:13ReplicaCOLIZIUNE. Mercedes versus Dacie: 1-0 pentru Dacie!5606
19 oct 00:13ReplicaȘMECHER DE HÂRȘOVA, PERICOL pe STRADĂ: Live la volan în timp ce-și face jointuri! VIDEO!7392
Vremea
18°15.5° - 18.9° vineri, 19 octombrie 2018
cer seninUmiditate: 100%
Vânt: 2.02 m/s din NNV
Presiune: 1028.3 milibari

Loto
6/49101113273234
5/4061417202331
joker101920384016
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 oct 00:00SportFără Simona. Zeul ban al campioanei Halep

Jurnalistul Cristian Geambașu oferă o radiografie la sânge a fenomenului Simona Halep. Suntem sau nu de acord......555

19 oct 00:00SportIanis Hagi, emisiune specială la BBC: "Dumnezeule, ce talent!"

Ianis Hagi (19 ani) a captat atenția întregii lumi a fotbalului. Britanicii de la BBC i-au dedicat o secțiune...484

19 oct 00:00SportSimona Halep, premiată la 5 categorii într-o anchetă specială a New York Times. Au votat cei mai importanți antrenori și marii specialiști ai planetei

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) domină cea mai mare parte a categoriilor unui sondaj inițiat de New York Times o dată...260

19 oct 00:00SportToate echipele calificate la EURO 2019. România se bate la turneul final U21 din Italia și San Marino cu forțe uriașe ale fotbalului

România U21 s-a calificat la EURO 2019 după ce a terminat Grupa 8 pe primul loc. Turneul final are loc în Italia și...241

Local
19 oct 00:39LocalSE ÎNCHIDE TRAFICUL RUTIER! CFR repară trecerea la nivel cu calea ferată din zona staţiei Eforie Nord

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că în perioada 20 octombrie - 5 noiembrie a.c., pe raza Regionalei...1068

19 oct 00:39LocalConstănțenii, așteptați să DONEZE SÂNGE, la Biserica „Sf. Vasile cel Mare”

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța împreună cu parohia „Sf. Vasile cel Mare” din Constanța...518

19 oct 00:27LocalMAHALAUA de la colţul străzii, desfiinţată de poliţiştii locali: zeci de tineri consumau alcool şi aduceau injurii! VIDEO

Având în vedere sesizarea telefonică adresată Direcției Generale Poliția Locală Constanța, prin dispeceratul...6496

19 oct 00:15LocalSCANDAL între ȚIGANI, la Medgidia! S-a lăsat cu înjunghieri

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, au fost...2907

19 oct 00:34LocalDoi tineri au fost prinși cu DROGURI, în zona Sălii Sporturilor

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa, miercuri, 17 octombrie a.c. ora 18.00, care se aflau în misiune de asigurare a...665

19 oct 00:33LocalUn șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice implicat în accident rutier, pe Aurel Vlaicu

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, la data de 17 octombrie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă...333

19 oct 00:32LocalTâlhar, condamnat la închisoare!

Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, la data de 17 octombrie a.c., au depistat un tânăr, în...256

19 oct 00:31LocalBărbat accidentat pe trecerea pentru pietoni, la Agigea!

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, la data de 17 octombrie a.c, în jurul orei 20.30, a condus un autoturism pe DN...294

19 oct 00:42LocalConsiliul Național al Elevilor acuză autoritățile județene din Constanța de INCOMPETENȚĂ, din cauza programului „LAPTELE ȘI CORNUL”

Consiliul Național al Elevilor, structura reprezentativă a celor peste 2,55 de milioane de elevi din România, atrage...468

19 oct 00:14LocalUn șofer aproape de COMĂ ALCOOLICĂ a pus la pământ gardul unui imobil, în Valu lui Traian!

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, a condus o autobasculantă pe...2545

Politică
19 oct 20:01PoliticăSurse: Călin Popescu Tăriceanu amenință cu ruperea coaliției

Tensiunile din interiorul coaliției de guvernare PSD-ALDE cresc de la o zi la alta, iar Călin Popescu Tăriceanu le-a...285

19 oct 00:09PoliticăLucrări de anvergură pe străzile din Cernavodă

În această săptămână, în cartierul Columbia din Cernavodă, respectiv pe Aleea Mălinului și Aleea Florilor se...1159

19 oct 00:42PoliticăALDE Constanţa, despre legea offshore: 'Să susţinem această lege’

Fostul ministru al Energiei, Toma Petcu (ALDE), a declarat miercuri, 17 octombrie a.c., la finalul ședinței coaliției...316

19 oct 00:41PoliticăMinisterul Muncii atrage atenția curților de apel din toată țara: aplică GREȘIT LEGEA SALARIZĂRII!

Ministerul Muncii și Justiției Sociale atrage atenția, din nou, curților de apel din țară, că interpretează și...815

19 oct 00:40PoliticăContinuă reorganizarea ALDE în județul Constanța: Simțim deja că suntem competitivi politic

Reprezentanții ALDE Constanța organizează joi, 18 octombrie, o conferință de presă. Cu acest prilej, organizația...1014

19 oct 00:29PoliticăPescarii constănțeni, în atenția membrilor ALDE: “Reiese necesitatea modificării legii pescuitului”

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai organizează un eveniment, un seminar despre pescuitul din Marea Neagră, în data...601

19 oct 00:32PoliticăKlaus Iohannis, despre numirea Adinei Florea la DNA: Este nevoie la conducere de o persoană independentă

Klaus Iohannis a vorbit, la Bruxelles, despre propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, pentru șefia DNA....756

19 oct 00:30PoliticăDecizia CSM, după OUG pe justiție - Aproape 50 de procurori, obligați să plece de la DNA, DIICOT și PG

Secţia pentru procurori a CSM a decis, ca urmare a aplicării prevederilor OUG privind justiţia, încetarea delegării...448

19 oct 00:30PoliticăLiderii ALDE spun ce s-a obținut din negocierile cu Liviu Dragnea pentru legea offshore: 'Concesionarii au acceptat transferul de tehnologie'

Fostul ministru al Energiei, Toma Petcu (ALDE), a declarat miercuri, la finalul ședinței coaliției de guvernare pe...416

19 oct 00:29PoliticăDragnea: ZERO şanse ca Executivul să rămână în actuala componenţă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că va stabili împreună cu premierul Viorica Dăncilă data...666

Monden
19 oct 00:00MondenCât iau vedetele pentru concerte? Cei mai scumpi: Loredana, Delia şi Smiley - LISTA COMPLETĂ

Artiștii de la noi se pregătesc de un sezon de toamnă-iarnă plin de evenimente. Libertatea a intrat în posesia...189

19 oct 00:00MondenBianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 de euro

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani când vrea să-și satisfacă toate mofturile. În vacanța sa în Franța,...221

19 oct 00:00MondenCe vedete participă la cel de-al doilea sezon Asia Express

Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău se află printre vedetele care...145

19 oct 00:00MondenȚinuta care i-a scos în evidență burtica de gravidă lui Meghan Markle

Meghan Markle, soția Prințului Harry, s-a afișat într-o rochie de culoare bleumarin în timpul vizitei pe care o...205

19 oct 00:00MondenBruce Willis și-a vândut vila din Idaho. Prețul luat, cu 10 milioane de dolari mai mic decât ceruse pe ea

Actorul american Bruce Willis și-a vândut reședința din Idaho. Acesta a obținut o sumă foarte mică față de...160

19 oct 00:00MondenFiul chitaristului Tony Rombola de la Godsmack a murit la 34 de ani. Concertul pe care urma să îl susţină la Bucureşti a fost amânat

Fiul chitaristului Tony Rombola de la Godsmack a murit. Joe Fay, avea numai 34 de ani. În urma tragediei, trupa...127

19 oct 00:00MondenMark Zuckerberg, somat să părăsească poziţia de preşedinte de la Facebook

Patru mari fonduri publice din Statele Unite ale Americii, care deţin acţiuni la Facebook Inc, au propus ca Mark...138

19 oct 00:00MondenRihanna, dată în judecată pentru PLAGIAT într-o colecţie pentru Puma

Rihanna şi Puma au fost date în judecată pentru plagierea unui logo folosit de cântăreaţă pentru o colecţie de...115

19 oct 00:00MondenAUTOMATA, primul festival din Bucureşti dedicat muzicii electronice

Prima ediţie Automata, un festival dedicat muzicii electronice şi artelor digitale, este programată între 8 şi 10...102

19 oct 00:00MondenFilmul românesc "Soldaţii. Poveste din Ferentari", PREMIU pentru cel mai bun film la Queer Porto

Lungmetrajul "Soldaţii. Poveste din Ferentari", de Ivana Mladenovic, a câştigat premiul pentru cel mai bun film la...141

Mapamond
19 oct 00:00MapamondBulgaria şi România, printre principalele ţări sursă din UE pentru traficul de fiinţe umane

România şi Bulgaria se numără printre principalele ţări sursă din Uniunea Europeană pentru traficul de fiinţe...112

19 oct 00:00MapamondBulgarul suspectat de violul şi uciderea jurnalistei Viktoria Marinova a fost extrădat din Germania

Severin Krasimirov, suspectat de violul şi uciderea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a fost extrădat miercuri...131

19 oct 00:00MapamondPeste 60 de lideri sunt aşteptaţi la Paris pentru a marca o sută de ani de la sfârşitul Primului Război Mondial

Peste 60 de şefi de stat şi de guvern, inclusiv Donald Trump şi Vladimir Putin, vor asista pe 11 noiembrie la Paris...119

19 oct 00:00MapamondParlamentul Republicii Moldova a votat în prima lectură modificarea Constituţiei

Parlamentul Republicii Moldova a votat, cu majoritate simplă, în prima lectură, modificarea Constituţiei pentru...121

19 oct 00:00MapamondMatteo Salvini ia în calcul să devină candidat la preşedinţia Comisiei Europene

Liderul extremei drepte italiene Matteo Salvini, vicepremier şi ministru de interne în guvernul de la Roma, a declarat...111

19 oct 00:00MapamondPresa rusă, în stare de şoc după masacrul de la liceul din Crimeea

Presa rusă este joi în stare de şoc după masacrul comis la un liceu tehnic din Kerci, Crimeea, unde un elev a ucis...168

19 oct 00:00MapamondRecep Tayyip Erdogan la Chişinău: Republica Moldova şi Turcia au semnat cinci noi acorduri bilaterale

Cetăţenii Republicii Moldova vor putea călători în Turcia doar cu buletinul de identitate, iar transportatorii de...134

19 oct 00:00MapamondWashington Post publică "ultima contribuţie" a jurnalistului saudit dispărut Jamal Khashoggi

Washington Post a publicat miercuri ceea ce cotidianul american a prezentat drept ultima contribuţie a lui Jamal...129

19 oct 00:00MapamondVictimele sclaviei moderne din Regatul Unit dorm pe străzi fiindcă le e ruşine să ceară ajutor

Bărbaţii care au supravieţuit sclaviei moderne din Regatul Unit dorm pe străzi, iar multora dintre ei le e prea...142

19 oct 00:00MapamondStatele Unite nu acceptă comercianţii canadieni de canabis

Comercianţii de canabis, care pot funcţiona legal în Canada începând de miercuri, nu vor fi acceptaţi în Statele...122

Sănătate
19 oct 00:35SănătateUn cabinet medical mobil va ajunge în zonele rurale din Constanţa! Iată ce servicii oferă copiilor!

În următoarele 9 luni, „Zana Merciluta”, primul cabinet stomatologic mobil din România, va ajunge la aproape 600...229

16 oct 00:08SănătateSe va extinde clădirea spitalului Municipal Mangalia

Spitalul Municipal Mangalia are o vechime de aproape 60 de ani și se află într-o continuă dezvoltare, iar în...803

4 oct 00:23SănătateŞase decese din cauza virusului West Nile, în ultima săptămână

Nouăsprezece noi cazuri de meningită şi meningo-encefalită cu virus West Nile, transmis prin înţepătura de...653

5 oct 19:09SănătateSecția de terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Judeţean, în proces de renovare şi modernizare!

Proiectul renovării și modernizării Secției de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Clinic de Urgență...1001

28 sep 23:56SănătatePrimul studiu de amploare pentru personalizarea depistării cancerului mamar va începe pe 1 decembrie

Un studiu de amploare va începe pe 1 decembrie pe un eşantion de 85.000 de femei din Europa şi Israel cu scopul de a...756

26 sep 12:00SănătateBolnavii de cancer nu mai pot face radioterapie GRATUITĂ în Constanţa!

Singurul centru de radioterapie din Constanța unde pot fi tratați bolnavii de cancer din toată Dobrogea nu mai oferă...1394

26 sep 12:05SănătateClinica de Neuropsihiatire de la Palazu va intra în renovare

Imagini dezolante în incinta Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu: saloane în paragină, cu mobilier care are zeci...1031

26 sep 00:36SănătateToți angajații de la Spitalul Județean Constanța vor fi testați, până la sfârșitul anului, pentru hepatită și HIV

La Secţia Pneumologie TBC din Agigea, secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa, s-a încheiat activitatea...1186

22 sep 01:02SănătateSemnal de ALARMĂ al medicilor: 'Ucigaşul silenţios' afectează zeci de mii de români

O substanţă din alimentaţie este numit și „ucigașul silențios”, pentru că produce pagube întregului...3574

18 sep 16:33SănătateUn reputat chirurg pediatru din Turcia vine la Constanţa. Şansă în plus pentru copiii nascuţi cu malformaţii grave

În data de 29 septembrie a.c., prof. dr. Ahmet Alptekin, unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi pediatri din Turcia,...1079