REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

A parcat pe două locuri, că așa au vrut mușchii lui!

A parcat pe două locuri, că așa au vrut mușchii lui!

Replica API 3 februarie 2022 | 17:05 2454

Uneori, acțiunea de a parca mașina devine o artă. Nu-ți trebuie prea mult talent și nici nu trebuie să fii meseriaș pentru a realiza o parcare regulamentară, poate doar puțină îndemânare. De care unii șoferi duc lipsă!

Un bucureștean are impresia că maşina lui are nevoie de două locuri de parcare, aşa că le-a ocupat cu nonşalanţă, în parcarea unui mall din Constanța.

Desigur că Poliția Locală nu s-a aflat prin zonă, și nici cei care încasează banii pe parcare, astfel că șoferul a scăpat fără probleme.

Între timp la City, alte două mașini se ”pupau”

Tot în Constanța, un bucureștean și un tulcean s-au gândit să-și lase mașinile să se cunoască mai bine. Suntem curioși cum o fi intrat șoferul BMW-ului în autoturism, în cazul în care a plecat primul de pe loc!

Se pare că autoturismul înmatriculat în Tulcea a făcut ”primul pas”, trecând de linia parcării.

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le recomand sa cumpere vopsea alba si sa traga liniile albe de parcare...dupa autoturism!Apropo de ce dati nrde masina,vreti sa se faca coada la muschi?
0
0
Ghhhhtctcctctc
0
1
Conform GDPR NU aveti dreptul sa afisati numerele masinilor. Ele se blureaza. Voi de la Replica nu respectati legile dar aratati cu mana la altii. Rusinica.
0
2
Acum politisti fac greva,nu ca atunci cand muncesc ar fi altfel,adica si cu ei si fara ei tot un drac.
1
0
Lipsa de subiecte? Sunteti si voi pe "Parchezi ca un bou-Cta" pe fb si va inspirati! Rusinica!
3
3
parcarea nu se plateste iar unii parcheaza asa pentru ca nu cumva un idiot sa-ti dea cu usa in masina cum am patit si eu
8
5
parchezi cum poti ca ala din dreapta ta a parcat si el pe linie, ii lasi loc sa intre boul si peste tine vine un lake flausat si iti blocheaza usa sofer. sa nu il iii in car
3
1
Numar de TL, BMW...... ce mai vreti? Un cocalar si el!
7
4
Astfel de masini parcate de asesti derbedei se pot vedea peste tot. Masurile pentru ei prea blinde.
11
1
V ati atacat rau
5
1
Parcheaza pe linia de demarcatie pt ca nimeni sa nu parcheze langa el, sa nu ii zgarie masinuta,pt ca nu are casco... vita care esti
4
9
E trist cand scrieti un articol despre parcari gresite, chiar nu mai aveti subiecte despre care sa scrieti. In plus, din cate stiu, nu puteti arata in spatiul public numerele de inmatriculare ale autoturismelor pozate, daca soferii se sesizeaza va pot da in judecata.
9
22

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212