REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

A pierdut banii la păcănele, a tâlhărit o barmaniţă, după care s-a SPÂNZURAT!

A pierdut banii la păcănele, a tâlhărit o barmaniţă, după care s-a SPÂNZURAT!

Replica API 25 februarie 2015 | 23:35 162

Caz şocant la Cumpăna

Caz şocant la Cumpăna

Caz şocant la Cumpăna! Un bărbat din localitate, Traian Ghiţă, angajat ca şofer la o firmă de transport persoane, a trecut printr-un şir de evenimente, totul culminând cu o tragedie. Acesta ar fi pierdut mai mulţi bani la păcănele, după care, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a încercat să-i recupereze tâlhărind barmaniţa din localul în care se afla. A ajuns la spital şi, înainte de a afla ce hotărăşte legea, bărbatul s-a spânzurat într-o anexă a locuinţei sale. Însă, a fost găsit destul de repede, acum aflându-se în stare gravă la spital.

Traian Ghiţă are 40 de ani şi locuieşte în Cumpăna. Este angajat la o firmă de transport persoane, ca şofer, şi părea că nu avea probleme. Însă, în seara de luni, 23 februarie, totul avea să se schimbe. Potrivit informaţiilor noastre, se pare că Traian a consumat băuturi alcoolice în neştire la un local din localitate, în timp ce a jucat la păcănele. Ar fi pierdut o sumă considerabilă de bani şi, pentru a o recupera, a tâlhărit-o pe barmaniţă. „Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cumpăna, la data de 23.02.2015, ora 21.15, au fost sesizaţi prin 112, de către angajata unui local, cu privire la faptul că, un client i-a smuls din mână suma de aproximativ 1.000 lei, după care a ieşit în fugă din local. Oamenii legii s-au deplasat operativ la faţa locului, identificându-l pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, din localitate, care fusese prins de către un angajat al firmei de pază ce monitorizează localul”, au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa. Pentru persoana depistată, care se afla în stare vădită de ebrietate, a fost solicitat un echipaj al ambulanţei care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. „Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă”, au mai spus reprezentanţii IPJ. A doua zi dimineaţă, marţi, 24 februarie, bărbatul a fost externat, după care a trecut pe la Poliţie. Ulterior s-a îndreptat către casă şi lucrurile păreau că s-au liniştit. Numai că, în jurul orelor 12.00, un apel prin 112 indica faptul că Traian Ghiţă a fost găsit de către soţie spânzurat cu nişte cabluri de o grindă, într-o anexă a locuinţei. Medicii din cadrul SMURD au ajuns cu promptitudine şi au reuşit să-l resusciteze, acum aflându-se la spital în stare gravă. Potrivit informaţiilor noastre, soţia lui Traian Ghiţă ar fi rudă cu primăriţa din Cumpăna, Mariana Gâju.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212