REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

A primit 1 milion de euro de la Compania de Drumuri și NU are 20.000 lei să plătească SERVICE-UL

A primit 1 milion de euro de la Compania de Drumuri și NU are 20.000 lei să plătească SERVICE-UL

Replica API 28 ianuarie 2021 | 22:45 8289

Constănțeanca care a primit daune de 1 milion de euro de la CNADNR, în urma unui accident rutier, este somată de un service să plătească peste 20.000 de lei, contravaloarea reparațiilor unui autoturism. Între părți s-au desfășurat relații comerciale, sens în care Ghegeliu a solicitat repararea autoturismului. Reparațiile au fost prestate de societatea ANDROMEDA SERV SRL, firmă deținută de șeful de la Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare – ARSVOM, urmând ca societatea de asigurare să achite contravaloarea reparațiilor. Ca urmare a intrării a acesteia din urmă în insolvență, service-ul se îndreaptă împotriva beneficiarului reparațiilor, respectiv Georgiana Elena Ghegeliu.

Judecătoria Constanța i-a admis cererea și a obligat-o pe Georgiana Elena Ghegeliu la plata sumei de 21. 496,15 lei, reprezentând contravaloare facturi neachitate.

Cine este Georgiana Elena Ghegeliu

Georgiana Elena Ghegeliu a dat în judecată CNADNR la Tribunalul Bucureşti după ce a fost implicată într-un accident auto, iar această instanţă a decis, în aprilie 2013, ca tânăra să primească daune morale de un milion de euro.

Decizia a fost atacată de companie, iar în noiembrie 2013 Curtea de Apel Bucureşti a scăzut suma la 200.000 de euro. Georgiana Elena Ghegeliu a făcut recurs, admis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a stabilit că suma ce va fi plătită de CNADNR să fie de un milion de euro.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nusunt eu cel abilitat sa judec daca merita sau nu milionul! Dar vreau sa va intreb ceva. Rovigneta la un autoturism e cam 125sau 130 de lei anual si sunt milioane de autoturisme, plus dubite, camionete,microbuze,camioane, tiruri ,autobuze,etc care platesc mult mai mult! Cam cati bani se strang si ce se face cuei? De cand s-a introdus rovignta cate drumuri se modernizau! Stie cineva,ca vad ca cei de la putere nu zic nimic!
3
0
de ce mai platim rca astea daca asti fura bani si le da in insolventa ptr ca le permite legea facuta de niste nulitati copii alora de la ccr care tin cu dinti de pensiile speciale
3
0
Fa si tu accident cu masina si ramai fara o mana din cauza unor nereguli ale CNADRN. Asa trebuie sa plateasca toate societatile care apartin statului care nu isi fac treaba bine. Ca asa statul tot pe noi ne jumuleste. Dar fata aia a ramas fara o mana.
9
2
Da merge bulita
0
6
A fscut accident pe A2, si i a fost taiat bratul drept...de la parapet.
5
2
La noi se poate sa platim o mana cu 1 milion de euro si o viata cu 500 de euro.Ar trebui sa fie niste grile destul de clare si realiste ca sa nu fie oameni de milioane si altii de 2bani..La obiect:cam dese accidentele.
7
6
Cum au ajuns judecatorii la 1 mil? Ce venit si ce accident a avut cocoana de a obtinut asa suma. 1 mil putini viseaza sa-i faca intro viata.
7
11
Cata ura si prostie in comentarii, nu ne mai vindecam niciodata.
13
8
pt cei de la ICCJ milionul de euro din bani publici e ceva banal, ei traiesc intr-un univers paralel, milioane de prosti muncesc pe 2000 lei sa aiba ei pensie de 20.000 lei.
12
2
Din acel milion primit o parte din bani , destul de mare , a ajuns la avocatul pe care l-a avut. Deci nu a avut efectiv niciodata un milion de euro si in afara de asta de ce sa fie obligata sa plateasca ea pt ca firma de asigurare a dat faliment?
15
1
nene de la asig, esti pe dinafara total.avea cumva rca bara aia de protectie in care a intrat ea de vorbesti de rca?la cat platesti tu rca ul nici macar sa ti schimbi ogliuinda n ai putea daca am fi intr un stat normal.aia de la asigurari crezic a au tiparnita? ia du te in vest sa vezi cat e un rca.ai merge cu bicicleta
11
3
jegoasa asta de odrasla securist sper sa-i stea in git milionul ala furat de la nmoi.Sa n-aiba parte de bani,sa-i dea la doctori ciunga.Am pus-o eu sa si-o traga pe centura cu bischetarii de a avut accident? de ce au despagubit-o? se vede ce miloaga este. Sa se aleaga praful de banii aia,sa ajunga la munca de jos!
8
17
fata asta a pierdut o mana de a luat banii aia. Si chiar ce are sula cu prefectura?
10
3
Pai sa puna banuti si aia cu care i-a impartit , normal , are dreptate . Ce a papat singura?
3
0
Ce are sula cu prefectura? Cine trebuia sa plateasca? Societatea de asigurari. Atunci sa plateasca societatea de asigurari, ca doar de aia platim rca. Bine, noi platim si impozite si rovignieta, accize si multe alte darii la acest minunat stat. Cam degeaba, din cate se observa.
22
1
as dori sa stiu de cei faceti reclama lu doamna, cat are ea tarifu,,.
9
7
Muye mokanes tzigoina atarnatori. Muye Fagabou muye psd
13
13
pai din milionul primit, mai mult de jumate a returnat la avocati si au ajuns la judecatorii care au dat sentinta ca altfel nu castiga nici un proces! cu siguranta acum nu mai are nici cat costa reparatia
36
2
Daca cumperi branza de la machedoni ai sa vezi ca dupa 3-4 zile in frigider devine din alba in roz...produse bio!
31
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369