REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

A revenit DERDELUȘUL generat de MOZAICUL de la TRECERILE de PIETONI

A revenit DERDELUȘUL generat de MOZAICUL de la TRECERILE de PIETONI

Replica API 2 februarie 2021 | 00:09 2098

După valul de ninsori de la malul Mării Negre, mozaicul, amplasat pentru a înfrumuseţa trotuarele ce înconjoară trecerile de pietoni din Constanţa, a redevenit periculos pentru trecători. Din cauza faptului că există riscul de a aluneca şi a se trezi direct pe carosabil, cetăţenii au semnalat încă odată pericolul.

Mozaicul de la trecerile de pietoni, proiect periculos

Mozaicul de la trecerile de pietoni din Constanţa reprezintă, în opinia multor cetăţeni, un proiect interesant, dar periculos în acelaşi timp. Acest lucru este cauzat de faptul că atunci când plouă, ninge sau îngheaţă, acestea se transformă în derdeluş, iar pietonii riscă să ajungă pe carosabil, printre maşini, dacă nu sunt atenţi. Problema a fost readusă în centrul atenţiei în urma valului de ninsori care s-a abătut peste judeţ la sfârşitul lunii ianuarie. “Mozaicurile de la trecerile de pietoni, proiect interesant, dar periculos pe timp de ploaie și umezeala. Foarte periculos pentru că pietonii riscă să alunece acolo şi să se accidenteze ori, mai grav, să ajungă în şosea şi să fie loviţi de maşini. Chiar eu am alunecat zilele trecute”, a explicat un constănţean pentru Replica.

Ar putea renunţa Primăria la acest mozaic?

Contactaţi de către reporterii Replica cu privire la posibilitatea renunţării de către Primărie la acest mozaic, reprezentanţii acesteia au precizat că analizează situația.

Iată unde sunt amplasate:

1. intersecţia bd. Ferdinand cu str. Răscoalei 1907 – 1

2. intersecţia Traian cu bd. Tomis – 2

3. intersecţia bd. Ferdinand cu bd. Tomis (Miga) – 2

4. bd. Mamaia – Universitatea „Ovidius” din Constanţa – 1

5. intersecţia bd. Mamaia cu str. Soveja (Delfinariu) – 2

6. intersecţia str. Pandurului cu Şos. Mangaliei – 1

7. Intersecţia bd. Aurel Vlaicu şi str. Caraiman – 1.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piesele negre ar putea fi tratate sau ar putea suporta montaj de material negru antiderapant. Acumularea de apa de la baza e o rusine.
2
0
Acel mozaic a costat 120mii euro fagadau a incasat bani la colt si este un pericol pt cetateni o porcarie de aceea a pierdut fagbou voturi
4
1
uite ce scrie gogu care e cel mai destept si cu mintea-n pula. Acolo unde iti propun sa te duci si tu. Nu de alta dar in primaria unde lucrezi sunt numai putori hoate !!!
2
1
Da sunt experta pentru ca sunt calificata in domeniu nu ca voi experti pe tastatura. Mozaicul NU aluneca...fratilor am fost acolo si am verificat personal. Solutia antiderapanta dureaza ani de zile. Articolul este ridicol de nedocumentat mai ales ca nu a cerut o parere celui care a realizat proiectul... ABC-ul jurnalismului sa ceri parerea ambelor parti ,,Auditur et altera pars" hello? hai e usor ...cautati pe goagal p.s. nu lucrez la primarie lol
2
5
desigur la vremea cand s-au facut au fost o sursa de parandarat pentru fecalau care nu s-a limitat numai la wc-urile la pret de apartamente ultra ,sigur au costat si astea milioane,acuma ca-ti rupi picioarele de la prostia lor ,e treaba ta exact ca si cu spitalele crematorii,cine te pune sa te duci
4
2
Duc la fac de arte
4
0
Ce om ar crede despre el ca are sufletul plin de venin? Get help.
3
3
adevaru' ca o idee mai timpita nici ca exista!zicibca a vrut intentionat sa provoace accidente!baaaa imbecililor care ati agreeat timpenia asta,nu realizati ca daca nu se da acrilu' ala cind trebuie ,se duce dracu' si aluneca lumea p'acolo?nu e nevoie sa inghete si daca e ud sinai talpile mai alunecoase sau e vreuna pe toce se duce cu pizda'n sus?!nu contest ca sint de efect ,da' chiar sa le pui la trecerile de pietoni e o idee cit se poate de timpita!trebuiau puse linga sa nu calci pe ele......idioti!si asta nu e hatereala....cum a zis cineva mai jos!
8
0
Aici se aduna toti hater-ii pamantului. Doar pentru comentarii si tot se merita sa intri. Cand crezi despre tine ca esti un om rau, cu sufletul plin de venin, intri, citesti comentariile si iti dai seama ca nu e deloc asa, aici poti vedea ce e ala venin in suflet.
4
4
adela e o proasta din primarie
9
0
Adela spune-ne si noua cand s-au ultima oara cu acel latex antiderapant. Iti zic eu, s-a dat o singura data atunci cand s-au facut in 2019. Mai verifica si cat rezista solutia respectiva si dupa aia du-te sa vezi daca aluneci sau nu pe mozaicul respectiv.
13
0
Ce mare experta esti, dintr-o privire ai si analizat si aflat cu ce substanta sunt tratate acele mozaicuri... Oricum, chiar daca suprafata nu ar ingheta, e suficienta o pelicula de apa pentru a aluneca pe ele si a te accidenta. Poate o sa ai sansa sa experimentezi personal o cazatura pe minunatele mozaicuri si dupa aia sa demonstrezi cat de antiderapante sunt.
13
1
Cat o fi dat patronul constructor la primarie pentru a face asemenea lucrari inutile dar scumpe ?!
18
2
Am fost la fata locului la acele mozaice si sunt tratate cu un acrilic latex antiderapat. Aceasta substanta impiedica aparitia ghetusului da de unde sa stiti voi mari jurnalisti. Mai degraba cazi in cap pe marmura de la casa de cultura. Inainte de a debita articole nedocumentate mai bine va miscati fundu' la fata locului sa vedeti daca alunecati. Ba mai bine va invit sa va dea mai multe detalii dl care a realizat proiectul cautati pe goagal... daahhh...
7
22

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468