REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A tâlhărit mai multe bătrâne din Constanța, dar a fost prins în flagrant de către oamenii legii. Acesta își începuse activitatea din copilărie

A tâlhărit mai multe bătrâne din Constanța, dar a fost prins în flagrant de către oamenii legii. Acesta își începuse activitatea din copilărie

Replica API 22 noiembrie 2017 | 00:00 274

S-a extins acțiunea penală în speța unui tânăr care a tâlhărit nu mai puțin de 11 femei, furându-le cerceii. Mai precis, la finele lunii în curs îi expiră mandatul de arestare pentru 30 de zile, urmând ca acesta să fie propus pentru alte 30 de zile. Pe 1 noiembrie a fost prins în flagrant de către oamenii legii, ulterior probându-se și cele 11 fapte. Este vorba de Nurgen Mustan, care acționa pe raza întregului municipiu, căutând pradă ușoare în femei singure pe stradă.

Metoda de lucru era una aparte. Mai exact, tânărul ataca doar femei în vârstă și venea prin spatele acestora, pentru ca să nu fie văzut la față și le tâlhârea. O singură victimă a fost de 32 de ani. Totuși, acesta nu este străin de poliție, mai precis, când era minor, acesta a fost complice la o tentativă de tâlhărie. Se pare că odată cu înaintarea în vârstă, s-a specializat să acționeze de unul singur, lucru care a dus la păgubirea mai multor femei din municipiu.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au extins acțiunea penală față de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, căruia i-au probat alte 11 infracțiuni. Astfel, tânărul în cauză, în prezent arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, a fost prins în flagrant după ce a comis două fapte de tâlhărie în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie a.c., asupra unor femei cărora le-a smuls cerceii. Ulterior, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul a comis fapte de tâlhărie asupra a 11 femei, cu vârste cuprinse între 32 și 74 de ani, domiciliate în județul Constanța. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 20% și predat persoanelor vătămate.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atunci zicea horoscopul ca este prilej de afaceri!!!
0
0
A invatat meseria din familie,mai mult ca sigur ca taticutul lui l-a educat asa. NU exista copil infractori fara sa aiba exemple pe care sa le urmeze. Anturajul ca anturajul,dar acel anturaj este format tot din copii educati de parinti hoti,talhari,dezaxati.Generatia de azi corespunde eforturilor generatiilor care a format-o. Jivinele imputite mature si-au educat copii ,mai toti nedoriti de fapt,sa fie mai rai ca ei.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218