REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A treia zi de proteste faţă de măsurile de protecţie, la Constanța! VIDEO

A treia zi de proteste faţă de măsurile de protecţie, la Constanța! VIDEO

Replica API 31 martie 2021 | 01:44 4695

Constănțenii au ieșit pentru a treia zi din case pentru a protesta față de noile măsuri impuse de autorități în vederea combaterii pandemiei. Aceștia au scandat, pe platoul Instituției Prefectului, „Vrem democrație, nu pușcărie!“, „Suntem patrioți, nu suntem hoți!“ și „Jos masca!“, mulţimea având fluiere, vuvuzele, dar și steaguri tricolore. De asemenea, aceștia au intonat și Imnul României. Ca și în serile trecute, protestatarii nu au dorit să poarte măști de protecție. Organizatorii protestului au făcut apel ca manifestanții să protesteze pașnic nedorind să intre în polemici cu jandarmii. După mai bine de aproximativ o oră și jumătate, aceștia au pornit pe străzile orașului, transmițând același gen de mesaje.

Protestatarii nu au purtat măști!

Mulți dintre cei adunați în fața Instituției Prefecturii, majoritatea adolescenți, nu au dorit să poarte nici de această dată măștile de protecție. Acțiunea acestora a avut loc sub supravegherea atentă a polițiștilor, dar și a jandarmilor, care i-au însoțit pe marile bulevarde ale orașului.

Oamenii strigă „Jos Guvernul!“, „Libertate!“, „Jos Iohannis!“, „Deschideți școlile!“ sau „Arafat, nu uita, România nu-i a ta!“.

Se dorește un protest pașnic

Organizatorii au făcut apel la manifestanți să protesteze pașnic spunând că nu dorește să se întâmple așa cum s-a întâmplat în alte orașe.
Vă reamintim că, în cursul serii de luni, 29 martie, situația a devenit explozivă în Piața Victoriei. Deși mai erau doar câteva sute de protestatari, cei mai mulți dintre ei făceau parte dintre ultrașii lui Dinamo. Aceștia au aruncat cu sticle pline cu lichide în jandarmi, dorind să-i provoace!

Protestul nu a fost autorizat!

Vă reamintim faptul că, protestul nu a fost autorizat, astfel că jandarmii și polițiștii îi pot amenda de îndată pe participanți. Numărul manifestanților a fost de aproximativ 100 de persoane, între timp acestora alăturând-se tot mai mulți protestatari.

Protestatarii au cântat imnul României și au scandat „Vrem democrație, nu pușcărie!“, „Suntem patrioți, nu suntem hoți!“ și „Jos masca!“, mulţimea având fluiere, vuvuzele şi steaguri tricolore.

Manifestanții spun că doresc demisia premierului Câțu și a președintelui Iohannis și că nu mai doresc să fie obligați să poarte mască.

„Noi, tineretul, avem o viață înainte și nu dorim să fim controlați de nimeni.“, a spus unul dinte participanții la protest.

Oamenii și-au strigat nemulțumirile

„Ni se încalcă niște drepturi stipulate în Constituție”, a mai transmis un protestatar.

„La ce sunt bune vaccinurile dacă noi trebuie să purtăm în continuare mască? Părerea mea e că suntem cu toții cobai și cei care impun aceste restricții vor să vadă efectul lor asupra populației. Este un război psihologic“. a spus alt participant la protest

Ca și în serile trecute, protestatarii au plecat pe traseu

După mai bine de o oră de manifestații în fața Prefecturii, oamenii s-au grupat și luat-o la pas pe marile bulevarde ale orașului. Aceștia au fost acompaniați de oamenii legii.

Până la acest moment, la manifestările desfăşurate la Constanţa nu au fost înregistrate incidente.

.

Au apărut și primele conflicte

Jandarmii au fost provocați de un participant la protest însă conflictul nu a degenerat, un organizator al protestului făcând apel la calm.

Un protest anti-restricții are loc, marți, 30 martie, la Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Botoșani, Brașov, Galați, Iași, Brăila, Ploiești, Craiova și alte localități.

A.F., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Etnia credeti ca e problema? Cand deschideti ochii? Nu e evident ca astia vor sa ne faca sa ne fie frica om de om? Sa ne blamam noi intre noi? Cati dintre voi nu aveti prieteni de alta etnie? Cati nu a-ti dansant pe muzica unui lautar? Etc. Pai mai oameni buni le faceti jocul ... guvernul asta tot regizori si noi din pacate actori pe scena lor
0
0
si dorinta s a indeplinit, avem covit cu gramada!
0
0
adica corporatisti? cacofonie deliberata
0
1
marea majoritate a celor care au protestat in cea de a treia zi sunt cocalari maidanezi
10
2
De unde stii ca stau drogati toata ziua? Umblii cu ei,asa-i? Au bani sa fumeze pt ca muncesc sau asta nu stiai?
2
5
Eliberati-ne de liberali!
4
5
Da la munca cand mergeti dragi protestatari din Henry Coanda ?
8
1
Mor de oftica gloabele neomarxiste ca sunt proteste impotriva lor. Toti poponarii si sustinatorii lbgt-tistilor fac spume la gura. Hoooo derbedeilor! Curand o sa va duceti dracului cu tot cu guvernul vostru de sodomizati.
2
6
Observ ca majoritatea dintre voi functionati pe aceasi frecventa ca jandarmi " CASCA MARE creier mic", sa nu fiti vreodata incercati de aceasta regie numita Covid-19 va doresc sincer asta! Vad ca discutati numai in arogante si suferinte din alea vechi de pe mIRC98' ... si ignorati ceea ce intampla cu adevarat... i-ati facut eroi pe niste criminali in halate albe...criminali platiti tot de voi! Stati in casa daca aveti alta parere dar numai judecati ca unu e tigan altu e nu stiu cum.. voi astia cu nickname chiar e penibil ceea ce spuneti despre unu sau altu uitati-va in oglinda la voi judecati
3
7
Pestii, tarfele, hotii si talharii au iesit in strada! Bai ordinarilor, dupa ce ca va tinem in carca cu ajutoare sociale, trebuie sa mai platim si serviciile publice care se tin dupa voi. Politie, jandarmerie, ambulanta. FMM voastre de scursuri anafabete! Nu aduceti nimic bun societatii si noi, cei care va platim, trebuie sa va si toleram! La munca, jeguri ordinare! Habar nu aveti de ce dracu va aflati pe strazi! Nu mai pot prostii sa-si ambaleze mizeriile de masini cu tobe sparte!
16
2
Nu mai pot javrele sa bantuie pe strazi noaptea.
10
2
Niste sarachi ordinare, protestatari pwlii. Jalnicilor, toate ciorile toti cocalari, ghioable obosite, rusinea tarii sunteti bahhh! Doar kkt pe batz nu v-as da daca ajungetZi in genunchi pe la spitale cu covid sa va salveze aia pe care ii injurati. Sunteti cativa kkti obositi. Auzi 100...o suta de prosti. Manipulatilor, sa o pupatzi in cour pe sosoaca voastra iubita, sa va labaritz la balena aia esuata
17
4
eu nu inteleg de ce unii zic ca asa e si in germani sau anglia sau bourkina faso.asemena chestii nu le mai putem suporta ca oameni. minciuna si mascarade.oameni omorati in spitale. pai in coreea de nord e mai rau, ce-om face de acum? suferim la fel ca acolo? hai sa fim seriosi cu mascarada asta. si in al doilea rand in germnai nue deloc asa. sa nu mai zic de anglia..care au scoli deschise si munca si fara masca pe fata si destula libertate. nu nazism ca hienele in romania. bat jandarmii toti amaratii si pe interlopi le sufla in oua. sictir scarbelor cu covidul vostru
6
8
pe grasanul ala fara masca din penultimul film nu il vad prea bine. obezitatea e un risc major in caz de infectie covid...si la catamai balena e sigur nu o sa ii fie prea bine daca ia boala
10
3
Adunatura de prosti , haha. A venit circul in Constanta.
13
4
Has PalazZoo
1
2
protestatarilor! Cinste lor! Moarte lui Iohanis, Moarte usr-istilor, Moarte securistilor !
5
17
Unii nu prea au ce cauta la acest protest si unul dintre aceia este Bogdan Oancea care a trecut de la manipulat si cerut bani de la copii si parintii acestora la proteste pentru dreptate. Pentru cei care nu stiu acesta este un manglitor care a fost dirijor la mai multe coruri. Nici nu stiu cum poate lucra cu copii un om care se vede clar din filmare ca are tulburari mintale.
15
4
Te asteapta elicopterul javra fascista.Unde iti este geaca de curva de culoare rosie.sa iti dau placuta suedeaza tie si curvei carmen
8
19
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
6
19
O turma de tigani boriti si jegosi , le trebuie bataie si iar bataie !
23
9
L-au saltat cumva pe grasanul ala slinos, cu vadite probleme la mansarda?
17
6
E bine ca prostanii astia stau pe strazi ca asa se pastreaza distanta in cafenele.
19
6
demisia lu catu.vine dragnea si va da...libertate de nu mai puteti duce.vine dranea si omoara virusu.ca tot v au construit ei spitale si un sistem medical performant
15
5
George Simion vorbea azi in Parlament ca suntem intr-o dictatura. De curiozitate m am uitat ce varsta are. Are 34 de ani. Adica in 1989 avea 3 ani. Deci e exact omul care stie cu ce se mananca dictatura.
38
5
Este prima data cand dau comment aici. Deci...in prima poza de sus...tipul din mijloc este un drogat notoriu....fumeaza toata ziua....si el si prietena lui...cand zic toata ziua inseamna toata ziua....si probabil si vine altfel nu imi dau seama de unde are bani sa traiasca....cred ca astia sunt "protestatarii" nostri.... seara buna
37
6
CATIVA CRETINI, NU-I BAGATI IN SEAMA!
27
8
Ptr.asta de sub mine.19.55...sunt de acord cu tine in privinta salariilor...ATAT!...dar din pacate majoritatea sunt tig,mache,pezedisti si socoisti,astia doi din urma fiind instigatorii....daca isi asuma toti astia sa fie atarnatorii lor inseamna ca au facut facultatea pe strada...si daca tu ii vezi pe astia saracii esti dovada prostiei...
21
7
Statele din Europa au gandit lckdown ul in perioada ianuarie.februarie martie.aprilie tocmai pt ca vine caldura si nu ai cum sa tii oamenii in casa dar ai nostrii se prind mai greu din pacate! Este dovedit faptul ca omul sta mai mult in casa iarna pt ca si ziua e mai scurta comparativ cu vara... asa ca ne am saturat de exemple cu alte tari. Alte tari iti si ofera ca sa stai in casa nu ca la noi!
2
14
Sunteti atat de multi care comentati in fiecare zi de tipul oameniilor care ies si dovediti cat de prosti sunteti. Printre cei care au iesit sunt oameni cu facultati si chiar daca nu ar fi ce legatura are una cu alta intr o tara unde peste 2 milioane de romani sunt platiti cu salariul minim! Ideea e ca oamenii astia nu au unde sa mai munceasca iar elevii si studentii sa invete iar actualul guvern de un an de zile nu face decat sa se joace cu pixul in declaratiile oficiale! Jos guvernul! Jos Arafat!
9
20
Vai de capul nostru!
8
3
numai jegosi barbosi tatuati si scirbosi,tiganime puturoasa si hoata!
32
11
Profesori universitari, academicieni, doctori in stiinte, filozofi, matematicieni, fizicieni, cercetatori, etc, etc,etc.
25
3
Costanta pakistanu ioropei. Cocalari cu treling si adibasi baga.le.ash pizdele botoxate la cuptor . Cocalari pentru cocalari . destinatia de vacanta a cocalarilor. Daca va recunoasteti drepturile de cocalari sunt de acord sa nu purtati masca doar voi cocalarii patriei. Cocalari cu scoala la pariuri salon si amanet . Muie putorilor
27
6
Hahahahah ... o adunatura de idioti care polueaza fonic. Retardati
31
8
Mai avem putin,iesim pe strazi ca doar nu o sa ne dea inca 2 saptamani carantina.Ne tin sa nu iesim in strada sa protestam.De ce le este frica nu vor scapa.Pe Arafat l-a durut in cur azi sa raspunda jurnalistilor se crede demonul de neatins.Trebuia demult dat jos,s-a vazut tv comportamentul lui.Toti sunt plini de ei umflati in pene.Va veni o zi cand vor da toti socoteala.Chitac a fost primul care a inceput mascarada covid.Are proces de zadarnicire Chitac? Amenda? Ministrul sanatatii ? Orban? Au fost incatusati ca alti cetateni? Batuti, torturati? Li s-au intocmit dosare penale?
13
29
In Germania sa te duci cu plavanis criminalul in sicriu de zinc la cules de sparanghel pe campiile eternei vanatori. Aici e inca Romanai si o sa va gonim de aici pe toti veneticilor - nemti arabitzoi frantujii si alte boraciuni clotildien useriste.
9
30
Cei 90 la suta din protestatari care sunt de culoare nici nu stiu de ce protesteaza, dar cum au circul in sange nu se pot abtine.
32
9
Veniti in Germaniansa vedeti restrictii si amenzi
26
11
Daca astia reprezinta vointa poporului roman nu am alta varianta decat sa emigrez, sa-mi reneg nationalitatea, neamul si tot ce tine de patrie. Oligofrenii astia nici nu stiu ce vor. La munca ba putorilor!!! Vad ca prostia este molipsitoare, retarzii se unesc
31
7
Chiar va rugam trimiteti autospecialele cu tot pulane avem niste coctailuri rusesti ptr posesorii de pulane! Si motiv de razboi civil , un excelent pretext pentru o interventie straina ca la Revolutie ! Hai mai moale cu comentariile de ghiolbani ca v-o luati in freza rau de tot usereilor securici!
6
28
bune si manifestarile astea la ceva, vezi care e ponderea idiotilor intr-un oras.
26
12
Vrajeala.....de fapt acolo s-a turnat un nou episod din serialul Las Fierbinti, si ce poti sa vezi decat incultura, mitocanie, lene si prostie.
26
9
Sunteti voi toti ipocriti javre curve si zdrente purtatoare de masti. Ratati ai societatii, sclavi purtatori de masti cu creier zero. Neispravitilor, mai tineti minte aia cu E MORGA PLINA? Sunt 2 locuri la morga futu-va in muci sa va fut. Altii au viata normala voi comentati ca sclavii si cersiti sclavie. Mancati rahat zi de zi in anturaju vostru pentru ca vedeti doar TE VE. Alte tari au restrictii? Au pe rasa voastra in cur sa va fut asta au muistilor. Muistule de marian pisat in freza de onanist ce esti
12
27
securistilor nu va mai chinuti ca nu faceti decat sa ne intaratati si s-ar putea sa va treziti impuscati!
10
20
Eu am citit pe feisbuk ca covidu e pacaleala eu sant tractorist de meserie dar in timpul liber ma pricep si la medicina
18
13
numai tigani si cocalari .niste boraci negri bateau o toba .astia nici nu stiu pe ce lume sunt .cred ca jumatate sunt asistatii sociali plus citeva babe cretine si culmea cu masca pe fatza strigau libertate .libertate sa ce ? sa te duci in fata spitalului si sa urli la dfoctori ? mergeti in rusia sa vedeti libertate cretinilor .
26
11
joahnis EXECUTAT PENTRU SANGELE VARSAT!
9
21
Daca trec pe la Mega Image, am si eu nevoie de 1 bax apa si 2kg de cartofi, le dau banii, stau pe bd lapusneanu, langa Saguna, cobor eu. Merci.
17
12
Niste MUISTI care vor sa umble noaptea pentru ca nu au munca, sau nu merg la scoala in aceasta perioada. Niste JAVRE.
28
11
Declaratiile guvernantilor de astazi spun ca nu conteaza pentru ei aceste proteste. Vorbiti le pe intelesul lor !
16
9
Mai lipsea de pe acolo!
9
11
Fetze cunoscute de betivi si drogalai... Le e greu. .. Mergeti noaptea in parcare la Vivo si ii gasiti acolo
37
11
Sa iesiti sa faceti curatenie prin oras, parcuri, malul marii, n-ati face-o nici impuscati. Dar sa macaniti, behaiti sunteti experti. Sunteti mai rai ca gipsany, sa nu va mai aud.
33
11
Acum daca nu mai au sali de pacanele in care sa stea toata ziua ,trebuie sa isi ocupe si ei timpul cu ceva . Armata obligatorie pt leprele astea care baraie masinile pana dimineatza si se aduna pe la colturi de blocuri unde se drogeaza pe banii lu mami si lu tati
45
9
Vor frate dar sa nu distruga si asa nu avem mai nimic in orasul asta. Chiar ei trebuie sa-i bubuie pe zmardoi daca vor sa aiba o bruma de credibilitate
25
9
O adunatura de rupti in cur care sunt deranjati ca nu mai pot freca pula aiurea prin oras pana la 2-3 dimineata. Daca scoala nu, munca nu, macar frecat pula. Pe pariu ca putorile astea au stat in casa, cand noi eram la adevaratele proteste ce contau ?
52
12
Trebuie trimise cateva autospeciale de pulane si sa ii joace in pulane pana se v-or zvarcoli spasmodic, si chiarr si atunci sa le mai dea!
41
14
Astia sunt manifestantii??
39
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367