REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

A VENIT la MARE sub identitate FALSĂ, ca să SCAPE de PUȘCĂRIE!

A VENIT la MARE sub identitate FALSĂ, ca să SCAPE de PUȘCĂRIE!

Replica API 28 august 2021 | 19:32 2745

Ungureanu Ioan Dumitru a avut de-a lungul timpul mai multe conflicte cu legea. Condamnat inițial la trei ani de închisoare pentru săvârșirea de furt calificat, acesta nu a executat decât doi ani din pedeapsă fiind eliberat în anul 2018. Această pedeapsă nu a reușit să îl potolească, fiind prins conducând un autoturism fără a avea permis de conducere. Condamnat pe 20 aprilie 2021 de către Judecătoria Arad la 1 an de închisoare la care s-a adăugat și restul pedepsei neexecutate de 257 de zile, acesta a decis să petreacă câteva zile la mare, sub o falsă identitate, unde a fost prins și încătușat de polițiștii constănțeni.

foto: europafm.ro

La plimbare pe faleza din Vama Veche

Arădeanul a fost condamnat după ce a fost prins conducând un automobil Rover, cu numere de Spania, fără a deține permis de conducere. Potrivit rechizitoriului, acesta ajuta un prieten să se mute, cărându-i bagajele. Cu toate că avea varianta apelului împotriva condamnării, Ungureanu Ioan Dumitru nu a contestat sentința alegând să petreacă câteva zile agreabile pe litoralul Mării Negre. Pentru acest lucru a ales Vama Veche, o stațiune unde a considerat că își va pierde urma și nu va fi deranjat de nimeni.

Din nefericire pentru el, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai, împreună cu un jandarm al G.M.J. Tomis Constanța, l-au depistat, pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, bărbatul încercând să scape declarând altă identitate. Condus la sediul poliției, inculpatul a fost identificat descoperindu-se și mandatul emis de Judecătoria Arad. Ungureanu Ioan Dumitru a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari politistilor pt vigilenta! Nu ne.am pierdut speranta, inca mai sunt politisti care isi fac treaba!
1
0
Condamnat pentro genocid si tot nu il ea,mai traiste vreo cinci zeci de ani fara reparatie.
1
0
Nu se stie,poate a venit sa mai fure cate ceva de pe plaje cand turisti faceau baie in mare.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272