REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A venit pe LITORAL să MUNCEASCĂ, dar DOARME pe STRĂZI!

A venit pe LITORAL să MUNCEASCĂ, dar DOARME pe STRĂZI!

Replica API 12 august 2020 | 00:00 2845

Un tânăr a venit la Constanţa, tocmai din Moldova, cu speranţa că îşi va găsi un loc de muncă şi astfel, nu va mai fi nevoit să trăiască de pe o zi pe alta. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar bărbatul a ajuns să trăiască o experienţă aproape umilitoare, în oraşul de la malul mării.

Alin, un tânăr din Piatra Neamţ, trăieşte o experienţă nefericită în Constanţa după ce a venit aici în căutarea unui loc de muncă ce urma să-i ofere siguranţa zilei de mâine. Din disperare, acesta a ajuns să doarmă pe străzi şi să spele maşini la semafor.

Oamenii au sărit să ajute, dar câţi or mai fi în situaţia lui?

Alin a fost descoperit de un tânăr din Constanţa, serile trecute. Cum nu a avut norocul de a-şi găsi un loc de muncă, acesta a ajuns să doarmă pe străzi, în cartierul Tomis Nord, încercând să câştige un ban cinstit din spălarea maşinilor care opresc la semafor. Cel care l-a găsit pe băiatul din Piatra Neamţ a făcut apel la bunătatea constănţenilor, pe un site de socializare. „Schimbarea începe cu tine!”, a fost mesajul transmis celor care ar putea oferi şi cel mai mic ajutor, iar ofertele nu au întârziat să apară.

„Cu ceva de muncă îl pot ajuta eu, full time, perioadă nedeterminată”, a scris Rix în cadrul postării. „Dacă mai caută de muncă, am nevoie de beachboy”, a adăugat Marius. Unii dintre constănţeni au cerut şi un număr de contact al tânărului, pentru a putea negocia în privat, însă pentru că acesta nu are telefon, oamenii nu pot lua legătura cu el prea uşor.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unii patroni cu 4 clase de pe litoral care slugaresc oamenii cinstiti si fara forme legale trebuie luati la intrebari si pe urma sa se aplice legea
6
0
Asta macar munceste cinstit, majoritatea ca el au plecat in Germanica la ciordit !
4
0
Si spala wcuri, un hamal, un catir, sluga. Ii tin mai multi pe plantatie, cand face figuri vreunul zboara imediat. Salariu minim si munca toata ziua de dimineata pana seara numai in soare. Vrei bani la munca
2
0
Ce-i un beacboy? Un fel de backstreet boy?
3
0
In ziua de azi rar intalnesti oameni normali la cap care sa-ti ofere un ajutor, fara sa nu - i platesti triplu, sa-muncesti, cat nu face ajutorul, sa te constranga, sa te priveze de libertate. Ala de pe facebook nu prea pare bine intentionat.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218