REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

A violat şi şi-a bătut joc de o fetiţă de 6 ani, iar acum vrea să fie eliberat condiţionat

A violat şi şi-a bătut joc de o fetiţă de 6 ani, iar acum vrea să fie eliberat condiţionat

Replica API 11 mai 2018 | 00:00 354

Individul de aproape 50 de ani din localitatea Ciocârlia de Sus, condamnat la închisoare pentru că a violat o fetiţă de numai 6 ani, cere să fie eliberat condiţionat. Pe ordinea de zi a Judecătoriei Medgidia s-a aflat, joi, cerarea de liberare condiţionată formulată de Laurenţiu Aurelian Dima, în vârstă de 49 de ani, acuzat de viol. Deşi a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani, individul cere să fie lăsat în libertate după 5 ani executaţi, adică jumătate de pedeapsă.

Este greu de anticipat ce decizia judecătorilor care au analizat cererea, însă hotărârea nu este una definitivă, putând fi contestată. Despre bărbatul condamnat se ştie că pe 13 mai 2013, s-a întâlnit pe uliţa satului cu fetiţa care avea doar 6 ani la acea vreme, pe care a ademenit-o în locuinţa sa. Naivă, copila a crezut că individul vrea să-i ofere ceva dulciuri şi a intrat în casă. Numai că sceleratul a început să o mângâie, apoi a dezbrăcat-o şi i-a introdus degetul în vagin.

Copilă fiind, fetiţa nu a ştiut cum să reacţioneze, nu ştia dacă e bine sau e rău ceea ce face bărbatul care îi putea fi părinte, aşa că nu s-a împotrivit. Văzând asta, bărbatul şi-a scos organul genital şi a mimat un act sexual cu fetiţa. După ce şi-a satisfăcut poftele animalice, acesta i-a dat drumul copilei, care a plecat acasă, unde i-a povestit mamei sale cele întâmplate.

Femeia a rămas şocată când a auzit ce i s-a întâmplat copilului. În secunda 2 s-a dus la poliţie şi l-a denunţat pe vecinul pervers cu probleme psihice. Laurenţiu Aurelian Dima a fost ridicat de poliţişti şi audiat. El şi-a recunoscut atunci fapta şi a ajuns după gratii, ulterior fiind judecat şi condamnat la 10 ani de închisoare, iar după 5 ani, acesta doreşte să fie lăsat în libertate.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai ptr. k a cerut sa-i fie redusa pedeapsa si sa fie eliberat in alte tari sanatoase la cap ..mai primea inca 20 ani de puscarie nenorocitul in cauza ..
6
0
A nu se intelege ca a-si dori raul cuiva : dar daca ar fi violata fetita domnului Ministru al Justitiei tot aceste legi blande le-ar sustine ?
8
0
se va duce la penitenciar multi ani si acolo va vedea el care e treaba
6
0
Taiat pe viu madularul care a facut problema. Pe viitor sa nu se mai intample
8
0
Executat public! Spre exemplu!
11
0
felicitari slugii perfecte tudorel, as dori, din tot sufletul, ca ceea ce a patit copila asta, sa pateasca sotia, fiica, nora, mama acestei slugi si apoi sa vad cum reactioneaza. Ar merita un dus rece. Banii , i-au dezumanizat pe acesti nemernici, au ajuns sa calce pe cadavre. Vor da socotela, daca nu pe lumea asta, cu siguranta acolo sus, in iad
8
0
cumva platim si pentru el?
5
0
Castrare chimica si multe puli in cur.
9
0
Sa va violeze copii.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218