REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

A vrut să facă contrabandă cu marfă contrafăcută adusă din Turcia

A vrut să facă contrabandă cu marfă contrafăcută adusă din Turcia

Victor ROTARU 4 decembrie 2022 | 00:00 2011

Mustafa Erduan, un bărbat din Medgidia, a fost depistat în Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche, pe sensul de intrare în România, în timp ce deținea fără drept, în scopul comercializării, produse contrafăcute purtând o marcă identică cu marca „Adidas”.  

Mustafa Erduan era pasager al unui microbuz care efectua curse regulate pe ruta România – Turcia, când a fost prins de către Polițiștii de Frontieră ai Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, cu mai multe produse contrafăcute. Acesta avea în bagaj 50 de seturi formate din pantaloni scurți și tricouri pentru copii, inscripționate cu sigla „Adidas” și alte 15 tricouri inscripționate cu sigla „Adidas”.

SC Frisch & Partners S.R.L., reprezentantul mărcii „Adidas”, a comunicat faptul că cele 65 de articole vestimentare sunt contrafăcute și se constituie parte civilă în procesul penal cu suma de 592,5 euro. În ceea ce îl privește pe Mustafa Erduan, cu prilejul depistării, acesta a arătat că a achiziționat bunurile din orașul Istanbul, Turcia, în scop personal și pentru a le comercializa.

Minută judecătorească

Ulterior, pe parcursul urmăririi penale, Mustafa Erduan, a recunoscut fapta comisă, și a declarat că a achiziționat articolele vestimentare contrafăcute din Istanbul, cunoscând că acestea erau contrafăcute. În apărarea sa, a invocat faptul că nu cunoștea că nu este permisă comercializarea acestor bunuri pe teritoriul României. Judecătoria Medgidia, prin sentința din data 29.11.2022, dispune începerea judecății cauzei privind pe inculpatul Mustafa Erduan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
auzi, au prins cu 50 seturi si 15 tricouri, ca sa vezi ce mare captura au facut, o mica gainarie. Au mai dat si-n ziar, si l-au dat si la tribunal, bah voi sunteti nebuni sa dati la tribunal atata lucru? ii dadeati o amenda si gata, uite cu ce aglomereaza astia tribunalele cu gainarii dintr-astea de nimic
4
0
Contrabanda cu marfuri aduse din Turcia se face de cand haul,acum au prins si ei unul! Din Ucraina vin tigarile cu avionul,pe la Tulcea intra drogurile cu tona pe vapor,dar a fost prins unul cu niste carpe! Sa razi sau sa plangi?
6
0
Becali aducea tiruri de haine contrafacute din Istanbul
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369