REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

A VRUT să facă o GLUMĂ și a NENOROCIT o FEMEIE pe VIAȚĂ

A VRUT să facă o GLUMĂ și a NENOROCIT o FEMEIE pe VIAȚĂ

Replica API 9 octombrie 2021 | 23:14 6042

Nicolae Bucurenciu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Acesta este acuzat că, în urma unei glume proaste, a provocat vătămarea corporală a unei fete, pentru care a necesitat 110-120 zile de îngrijire medicală, precum și infirmitate reprezentată de artoplastie totală de șold drept cu afectarea importantă a funcției locomotorii.

Cum s-a petrecut incidentul

Nicolae Bucurenciu, împreună cu altă persoană, a improvizat un dispozitiv tip air-bag auto, pe care singur l-a montat sub un palet din lemn în fața unui bloc din Cernavodă, după care, când numita victima s-a așezat pe palet, a activat air-bag-ul de la distanță cu ajutorul unei instalații electrice improvizate, legată la acumulatorul propriului autoturism. Persoana vătămată a fost proiectată în aer, iar în urma acestei proiectări a suferit vătămări corporale grave, care au necesitat 110-120 de zile de îngrijiri medicale.

Nicolae Bucurenciu a fost supus testului poligraf

Cu ocazia audierii în calitate de inculpat, Nicolae Bucurenciu a declarat că cealaltă persoană a fost cu inițiativa să aducă dispozitivul air-bag pentru a face glume cu diverse persoane și că acesta a conectat dispozitivul cu cabluri electrice artizanale montate la acumulatorul autoturismului său, iar contribuția sa a fost aceea că a pus paleții din material lemnos peste dispozitivul air-bag. În finalul depoziției sale, inculpatul a declarat că este de acord să fie testat poligraf, întrucât nu a mințit, și-a recunoscut fapta pe care în prezent o regretă. Testul poligraf a dovedit că inculpatul a mințit.

Ce a spus instanța

La stabilirea pedepsei, magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au avut în vedere atitudinea inculpatului care a încercat să înlăture urmările faptei sale, respectiv leziunile suferite de victimă care au necesitat pentru vindecare un număr de 110-120 zile de îngrijire medicală, precum și infirmitate reprezentată de artoplastie totală de șold drept cu afectarea importantă a funcției locomotorii, impactul social negativ la comiterea unor astfel de fapte. Instanța a hotărât condamnarea lui Nicolae Bucurenciu la 2 ani de închisoare cu suspendare. Sentința a fost comunicată pe 5 octombrie și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
justitia de cacat
2
0
La puscarie direct
4
0
De ce condamnare cu suspendare?
4
0
nu i s-a dat nimic? despagubire financiara?
3
0
A nenorocit pe viata un om !Sa fie chit trebuia sa-i amputeze un picior!
2
0
trebuie facuta o farsa si lui la fel rupte picioarele si bagate in c.r .
4
1
Dar cat trebuia sa ii dea dupa mintea ta
2
5
EL ESTE O GLUMA DE OM!!
3
0
Pai femeie sau fata?
4
3
Doar 2 ani pentru o asemea fapta grava. Daca victima era copilul acetui judecator oare cit ii dadea? Asta e justitie?
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367