REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A vrut să fie HIGH, dar s-a TREZIT cu 3 ANI și 9 LUNI

A vrut să fie HIGH, dar s-a TREZIT cu 3 ANI și 9 LUNI

Replica API 23 februarie 2021 | 22:55 3155

Laura Chiorean, de profesie sociolog, angajată ca ajutor de bucătar la Edwardian Bloomsbury Street ltd (Londra, Marea Britanie) a fost trimisă în judecată pentru trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu. Acuzațiile i-au fost aduse după ce a fost surprinsă, împreună cu o altă persoană, cumpărând și deținând cantitatea de 1,1 grame de cannabis și un fragment de comprimat ce cântărea 0,3 grame și conținea (MDMA), droguri destinate atât consumului propriu cât și al persoanei care o însoțea. Cei doi au fost depistați pe plaja din Vama Veche.

Cum s-au petrecut faptele

Un echipaj format din patru subofițeri din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța i-a depistat pe cei doi amorezi pe plaja din Vama Veche, în dreptul hotelului „Victory”. În rucsacul aparținând Laurei Chiorean s-au găsit: 1 pliculeț autosigilant, confecționat din material plastic transparent, în care se afla substanță vegetală de culoare verde-oliv, sub formă de muguri, având miros înțepător, o bucățică de folie din staniol ce conținea un fragment de comprimat de formă rotundă, de culoare maronie, cu diametrul de circa 0,5 cm, cu marginea zimțată, având ștanțat pe una dintre fețe logo-ul „Crown” (conturul unei coroane regale – n.n.), iar pe revers semnul „X”. Din declarațiile celor doi tineri a reieșit că drogurile fuseseră cumpărate, de către Laura Chiorean cu 50 de lei, de la un necunoscut întâlnit în zona barului „LA STUFF” din Vama Veche, cu mențiunea că înțelegerea ar fi vizat exclusiv achiziționarea de marijuana. Inculpata a invocat faptul că nu avea habar despre prezența în plicul procurat a fragmentului de comprimat de ecstasy. Totodată, femeia a recunoscut că mai consumase în trecut, ocazional, cannabis.

Ce a spus instanța

Instanța a avut în vedere faptul că inculpata nu are antecedente penale dar și că a acceptat să dea declarații, adoptând o atitudine cooperantă și sinceră. Inculpata are în prezent 33 de ani, este absolventă de studii superioare (licență + masterat), nu este căsătorită, nu are copii în întreținere și nu posedă antecedente penale. Inculpata este de profesie sociolog, însă actualmente lucrează ca ajutor de bucătar la Edwardian Bloomsbury Street ltd (Londra, Marea Britanie). Instanța a decis condamnarea Laurei Chiorean la pedeapsa de 3 ani și 9 luni și 10 zile închisoare pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia la astia..v-ati trezit cu articole din vara..vb lu unu de pe aici..nu aveti ce scrie
2
0
un sofer beat care si fugise de la locul accidentului a primit doar 8 ani omorand o mama, o bunica si un copil intr-un accident rutier la Ovidiu.
1
0
Trei ani pentru amarata aceasta, cand aia cu salupa si tona de cocaina se plimba cu lamborghini si stau la sueta cu justitiarii.
9
1
Gigi porcu
0
0
de fapt , facea un studiu sociologic despre consumul de droguri.
3
0
Mai verificati inainte sa scrieti... Are 43 ani!
3
0
Imi place de Stoian ca nu a auzit in viata lui de GDPR. Nu-i nimic... o sa auda curand..
5
0
Trafic in vederea consumului propriu ? E,te asa suna toate legile in RO , se citeste cum vrea dispozitia celui care te judeca .
12
0
Judecatori tampiti, 3 ani pentru o tigara.
14
0
ce stire e asta fratilor ?e de vara trecuta sau din 2010???.ba ,voi chiar nu mai aveti ce scrie ?mare cacat au prins ,niste tineri care fumau o tigara .ba babuinilor ,prindetii pe aia care vand de milioane droguri,pestii mari .voi gasiti doi amarati in Vama care fumeaza .sunteti de cacat, bai.cata adunare de forte pt un lucru de 2 lei.duceti va in Mamaia ,acolo e cu coca cu fineturi ,dar acolo nu puteti ca va cacati pe voi de frica sa i deranjati .sunt copii de smecheri ,cu masini de lux .va da jet in fatza ..va duceti la Vama sa prindeti cate un student amarat care a dat 3 lei pe o tigara.
22
2
"Spune Nu drogurilor" zicea cineva odata, dar in rest baga alcool in tine pana explodeaza ficatul, ca ala e perfect pentru sanatatea ta. Vama veche si Mamaia droguri to much. Bine ca ne-am aliniat si noi cu occidentul la ceva ... la ceva rau, evident ca asa ne place noua, suntem masochisti, copy paste, hoti, ne pricem la fotbal si politica si mai nou suntem si pe partea cu medicina - vezi Covid.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108