REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Abandonată la naștere în 2002, în Constanța, o tânără își caută părinții

Abandonată la naștere în 2002, în Constanța, o tânără își caută părinții

Andreea CONDURACHE 21 aprilie 2024 | 00:00 3521

O tânără născută în județul Constanța este în căutarea familiei care a abandonat-o la naștere. Numele fetei este Magdalena Stoican, are 22 de ani și este născută în data de 7 februarie 2002.

Abandonata la nastere in 2002, in Constanta, o tanara isi cauta parintiiMagdalena Stoican

„Sunt situații de viață greu de înțeles și imposibil de judecat și totuși mi-aș dori din tot adâncul sufletului meu să înțeleg povestea destinului meu. Numele meu la naștere a fost Magdalena Stoican și sunt născută la data de 9.02.2002 în Constanța.

Sunt aici în căutarea părinților mei, știu că se numeau atunci Stoican Viorel și Stoican Violeta. Am crescut în centru 9 luni până când o familie minunată m-a luat acasă în plasament.

Pe la vârsta de aproape 9 ani, atunci când ei și-au dat seama cât de mult mă iubeau, au decis să renunțe la rolul de părinți maternali și m-au adoptat, astfel au devenit părinții mei buni.

La adoptia mea părinții adoptivi au căutat părinții biologici pentru a semna adopția și au găsit-o pe mama biologică prin Maramureș.

Vă rog ajutați-mă să îmi cunosc părinții, să știu și eu totul despre mine, să știu de unde am plecat în viată. Știu că forta internetului este uriasă si că prin această pagină există șanse mari, asa că vă rog distribuiți anunțul meu cât mai mult posibil, sperând că o să ajungă si la ei.

De asemenea, mi-aș dori să îmi cunosc și frații cu siguranță poate au aflat de existența mea pe această lume și poate chiar si ei se gândesc la mine. Ar fi minunat, emotiile chiar mă coplesesc și deja mă gândesc la acel moment când o să-i întâlnesc oare cum va fi. Vă mulțumesc anticipat!”, a transmis tânăra.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna Magdalena, ai sa imi dai si mie 50 de lei pana la salariu. Ti da mama...
1
0
Ce jeguri pot fi unii oameni….
2
2
Ce treaba aveti cu fizionomia fetei si cu tunsoarea ei.Este strict treaba ei ce si de ce isi cauta parintii biologici.E important si genetic sa stie,poate se confrunta cu anumite probleme de sanatate.Nu mai judecati,nu mai fiti rautaciosi,daca puteti ajutati,daca nu abtineti-va. Nu costa nimic sa fii OM.
6
2
Succes draga mea și Dumnezeu să răspundă dorinței tale! Este important pentru liniștea ta să ți cunoști rădăcinile!
6
4
e greu sa va zic sa nu fiti nenorociti atunci cand voi sunteti deja. Vedetiva in p**a mea de treaba voastra. daca puteti sa o ajutati in ce vrea sa afle, bravo voua si bravo si celui care i-a dat ceva indicii. iar voua va zic doar ca ma pis pe fata voastra ca sunteti retardati si nu meritati sa traiti pe lumea asta. nu e treaba voastra de ce cauta, ce vrea sa afle si altele. nu va bagati ca chilotii in c*r ca nu v-a intrebat daac e bine ce face si nici nu va cerut parerea. doar va cerut ajutorul. Multa m**e scrbelor care comenteaza ce nu trebuie
8
5
Baga munca cocoseala pana la 65
2
2
Te-au crescut părinți adoptivi ,au avut grijă de tine ,unde este respectul tău față de ei ,de ce tunsoarea aceea ,oribilă ....??????? Din motiv ce cauți niște oameni care nu te caută si nu i-au interesat de tine ....zicala sănge apă nu se face este dovetită
14
10
Da o căutare pe google ,scrie violeta stoican (prenume -nume) .O sa vezi că apare printre altele tik tok violeta stoican,o doamna ,de vreo 45 de ani ,grasuță cu trasaturile tale care in speck-ul ei spune că se roagă la Dumnezeu.S-ar putea să fie mama ta sau din rudele tale biologice ,are trasaturile tale la fizionomia feței
5
4
o tanara ???? eu credeam ca este un tanar
9
8
Vezi pe la marginea orasului in ghetouri
8
5
Parintii biologici nu au vrut-o. Pt ei fata nici nu exista, e simplu de inteles. Eu nu i-as cauta.
21
1
sa-i caute in H.C. !!!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272