REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Abuzul uriaş la care este supusă Simona Halep!

Abuzul uriaş la care este supusă Simona Halep!

Virgil STOIAN 19 martie 2023 | 09:30 4991

Abuzul uriaş la care este supusă Simona Halep! Dezvăluirea incredibilă despre româncă. S-a aflat cine i-a sărit în ajutor înaintea procesului de dopaj. Ies la iveală noi amănunte uluitoare despre campioana noastră. Simona Halep este suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Abuzul urias la care este supusa Simona Halep!Simona Halep

Abuzul uriaş la care este supusă Simona Halep!

Simona Halep este interzisă în turnee de 7 luni. Campioana noastră tot aşteaptă o decizie finală în cazul de dopaj. Deja au trecut mai bine de cinci luni de când Angenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a suspendat-o provizoriu.

Situația devine critică pentru Simona Halep pe zi ce trece. Eleva lui Patrick Mouratoglou nu poate participa la turnee, pierzând premii și puncte importante. Faptul că verdictul în procesul pentru dopaj nu a fost anunțat anunțat nici până în prezent reprezintă un abuz, în opinia unui jurnalist spaniol.

Jurnalistul Camilo Pombo-Saenz i-a desființat pe judecătorii sportivi. Nu i-a iertat nici pe acuzatorii Simonei, având în vedere că aceștia nu au soluționat cazul într-un termen rezonabil.

„Au trecut 161 de zile de când foarte birocratica și nedreapta Agenție Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a suspendat-o provizoriu pe Simona Halep! 5 luni și 11 zile nu le-au fost de ajuns pentru a pronunța o decizie finală!? Cât trebuie să mai dureze?”, a răbufnit Pombo-Saenz pe Twitter.

Simona a primit pe 7 octombrie 2022 o înștiințare prin care era suspendată provizoriu. A fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open! Avocații româncei au contestat decizia, însă procedurile sunt birocratice la tribunal.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a spus jurnalistul asta dar si alti care ii dau sperante Simonei se poate sa fie declaratii platite de avocatii S.H.fara stirea ei bineinteles pentru ca avocati sa o minta pe S.H. in continuare cum ca sunt sanse ca sa o scoata nevinovata,lucru care nu se va intampla dar avocati cand gasesc un fraier cu bani de care sa profite,atunci profita la maxim,iar dupa ce S.Halep va pierde,tot avocati ii vor spune Simonei ca ea avut dreptate din cauza asta au si aparato,dar ei nu se asteptau ca lumea sportului sa fie corupta pana la cel mai innalt nive. Adevarul clar este ca Simona a fost gasita dopata dupa care s-a facut si proba B care a confirmat primul rezultat,deci pentru S.H.cel mai bine era ca ea sa recunoasca rezultatul testelor"nici nu ai cum sa nu recunosti rezultatul laboratoruli unde sau facut testele A si B"cu mentiunea ca ea nu stie cum a ajuns substanta dopanta in corpul ei.
1
0
De ce mai prostovanilor? Penru ca nu o pupam in cour pe oaie? Luati-va marea campiona si duceti-va unde a dus mutu iapa!
2
2
Din comentarii realizam ce oameni populeaza aceasta tara.De-aia suntem la coada Europei la spalat pe dinti si citit.Dupa 45 de ani de comunism si inca hai sa zicem 14 de semicomunism mai ne trebuie 2 generatii sa ne revenim.Bolsevicu de Brucan a zis el 20 de ani ca ne revenim,da a fost indulgent.
2
3
Natie de kkt , daca si de Halep ne luam ca e m*********a , ce treaba are ca face parte dintr-o minoritate atata timp cat ea este o mare campioana , o sportiva cum nu a mai avut Romania in tenis pana acum , daca si in 2023 suntem rasisti inseamna ca ne meritam soarta
8
4
Cypanka CYPANyy CYMPANZEY da LUCKX$$$ MAKEDOANCELE F€M€YY da LUCKX$$$
2
7
Cipanca are timp sa faca branță cu stere care ii pute in mașină numai a zer cu aracer
4
4
Chiar nu puteti intelege bai cimpanzeilor ca daca ai gresit trebuie sa suporti consecintele?
11
2
A lucrat-o nevasta grecului. A făcut-o elegant, ca la nufărul. Simonica are acum timp sa mai învețe un pic engleza, pe partea de pronunție. Că vorbește engleza așa cum cum vorbește un chinez r*mâna.
7
8
Tu trebuia sa fii judecator la comisia de dopaj, ca puteai pune verdictul si inaintea faptei. Impusca-te bai baiatule sau arunca-te de pe bloc. N-am vazut asa hateri depresivi niciodata. Du-va in plm de cinstiti...ca daca ati putea ati fura cu patru maini. Mi-e scarba de natia asta de kkt.
11
8
Si rasiști, la noi, sportivii de renume mondial sunt denigrați, iar ciorile maneliste si clanurile sunt sunt exemple pentru tineri
14
5
Succes Simona, pentru noi esti o campioana, felicitari familiei Halep pentru eforturile depuse in zeci de ani.
20
6
LASATIO SA MEARGA SA FACA RECLAMA PE LA TV. ARE TIMP DESTUL .A TERMINATO CU TENISUL. I A TRASO NEVASTA GRECULUI,ANTRENORUL.SI O LUASE MAKIDOANCA AN CAP. PA HALEP.
11
12
Eu unu... i as baga limba in c*r Simonei. Aia e
4
15
Care e abuzul? Ca nu se intelege mai nimic din articol!
22
1
Asa este cand acolo brânza nu are valoare si nici nu gasesti vreo ruda m*********a sa faca un smen pt tine.....esti supusa la abuz
24
11
Noi tineri preferam de cât să dăm bani pe Logan nou mai bine ne lom Opel sau BMW secănd din Germania
11
6
Bai Cataline, ti-au dat autoritatile carnet de idiot. Daca nu, du-te si solita=le ca vrei sa-l arati la tot orasul. Eu, Catalin sau Zori de seama, sant cel mai idiot din orasul Constanta!
10
20
De ce tot se mananca kk pe treaba asta cu nevinovatia?? Cipanzoaica a trisat, s a dopat , s a dovedit. forurile medicale si internationale nu se joaca cu asa ceva, au fost expertize, contraexpertize clare. Legea sportului spune : suspendare- pedeapsa-amenda . S e tot bate in masa ca pierde bani si puncte la turneele la care nu participa...adevarat, dar banii si punctele si titlurile castigate ilegal?? Pe alea le returneaza? ca nu se stie de cand si cum se dopeaza...poate a castigat turnee in sir dopata...asta nu e frauda , hotie? de ce nu se ia in discutie si hotia sportiva si daunele financiare produse? Vorbim de cinste si corectitudine, sportivitate...in loc sa bagi capul in pamant de rusine , dai din gura si eviti sa te uiti in oglinda..pune te in locul celor pe care le ai invins prin metode necinstite si gandestete putin ce simt fetele alea care si au jucat sansa cinstit impotriva unei fraude umane....
29
16
Esti exemplul perfect al p rostiei si analfabetismului! Mai rau este ca nici nu-ti dai seama si te crezi destept si citit. Mult succes in continuare!
18
6
Stere cat de p***t esti... Nu esti in stare la restaurant sa scoti 3 vorbe din gura. Ce ba daca a iesit fiita campioana ai tu vreun merit. Te bagi in seama cu toate personalitatile si la masa nu lasi nimic. Mananci bei pana te imbeti pleci cu manan c*r. Tiai dreacu de tarani analfabeti
26
7
Oamni fara nici un fel de activitati si reusite scriu ca analfabeti si numai tampenii.
10
23
Despre bijduveni, brânză....
25
13
este greu sa-i convingi pe straini, ca esti mai bun ca ei. nu trebuie sa le dai ocazia sa te muste, ea stie ce-a facut.
16
24

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369