REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accesul auto în zona peninsulară din Constanța va fi RESTRICȚIONAT

Accesul auto în zona peninsulară din Constanța va fi RESTRICȚIONAT

Replica API 12 martie 2018 | 21:35 275

Edilul Constanței, Decebal Făgădău, a preciat la final de ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, faptul că accesul auto în zona istorică a orașului va fi restricționat. Când și în ce condiții, primarul a precizat că va anunța ulterior, printr-o conferință de presă.

„Am avut o cercetare de piață, au răspuns chestionarului nostru peste 15.000 de persoane. Concluzia este una clară: vom restricționa accesul auto în zona peninsulară, în zona istorică a Constanței”, a precizat Decebal Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest chestionar de care aminteste primarul este o facatura! Puteai de pe acelasi email sa te inregistrezi de mai multe ori! Nu aparea nicaieri sa vezi cati au votat si ce au votat! Cred ca a iesit 15000 la zero in favoarea lor!
1
1
Eu zic sa facem cativa pasi decat sa intram cu masinile pana in cafenea...nu ne am nascut in masina.
3
1
Oare aceasta decizie are legatura cu faptul ca sunteti asociati la doua terase in Portul Tomis care nu merg deloc si vreti sa mutati toti clientii acolo si sa distrugeti Centrul Vechi , sau incercati sa acoperiti furaciunile pe care le-ati facut cu ABC Val si pe care amaratii de comercianti din Piata Ovidiu vi le platesc ?????? Poate ne raspundeti si noua , opiniei publice , d-le Primar ! AVETI NEVOIE DE VOTUL NOSTRU !!!!!!! Nu uitati asta!
2
1
Cum veti face? Cred ca vor fi bani irositi, la fel ca la sistemele de inchiriat biciclete care stau nefolosite. Cum faceti iarna, ce sisteme vor fi destui ca sa evite aceste treceri,bariere,sisteme.. BANI IROSITI , cutati sa cheltuiti banii pe lucruri utile , trainice.
2
2
Inainte sa citesc articolul asta l-am vazut pe primarul din oradea la Romania te Iubesc.
2
0
Gicutu ,ce ai cu Cipanii ? Cu siguranta nu ti-au facut nimic. Dar daca tot amintesti de civilizatie si pretinzi ca o cunosti ar trebui sa fii mai permisiv, D-l Gicutu....
0
2
vrem zona cu aer curat , nu poti sta la cafea la terase si sa respiri gazele de la masinile figurantilor . BRAVO DOMNULE PRIMAR , DAR CUM FACEM SA DEMOLAM CITY MALL , SA REDAM PARCUL CONSTANTENILOR ?
3
2
15000 de unde i-ati scos
4
1
Problema este a DNA ! Dalele montate pe milioane de euro pe carosabil sunt dale pentru zone pietonale si nicidecum destinate transportului auto .Proiectul si contractul prevedea dale de granit si ei au montat dale din nisip si putin ciment ...Ei, fiind ABC -Val
6
1
bvo don primar. esti un geniu. sigur o sa mai iei voturi de la noi. te iubim in cwr. in alte orase se cauta solutii cum sa se mai faca parcari. la constanta desteptul taie din ele. erau cateva parcari pe tomis si pe alea le-a ras sa faca trotuar. bravo boule. dalele alea din centrul vechi nu zice ca au fost puse prost. masinile sunt de vina. apropo gropile de pe orice strada din oras cand le mai vedem facute. zdreanta de primar. canalizarile cand le mai vedem facute la nivel. ah stai te doare la basca. tu ai bani sa iti repari masina. noi sa facem offroad. zdreanta fagabou
13
7
Da inchide tot, odata. Plecam si ultimii prosti care am mai ramas in ct. Pune si bariere la intrarile in oras sa ramai singur aici, cu pensionarii si mamicile plictisite care au idei din astea pe facebook
19
6
Eu votez decebal fsgadau ca i place shawoarma mea!belitul dracului
9
4
Bravo desteptule!!! Da-le dracului de masini si hai sa ne intoarcem in Evul Mediu la cal si caruta!!!
12
6
poate nu mai iei niciun mandat, jigodie!
9
6
o sa planga cipanii afaceristi! foarte bine! asa este in vestul europei. civilizatie.
13
2
Ridicati si pretul la parcare! Toti mitocanii se dau cu masinile prin centrul orasului. Descurajati cocalarii prin introducerea unor taxe imense pentru parcare. Introduceti sensuri unice si limitati viteza la 30 km pe toate strazile si aleile cu exceptia bulevardelor. Modernizati transportul public!!!
13
9
In orice oras european exista zone largi strict pietonale. Nu cred ca constituie o problema pentru toti ruptii in cur ai Constantei faptul ca vor parcurge la talpa cateva sute de metri, pentru a vegeta 3 ore in fata unei ape plate.
35
5
Afacerile din zona peninsulara vor intra in faliment. Parcare la Poarta 2 nu avem. Singura parcare serioasa este la Poarta 1 si in Portul Tomis. Turistii vor evita sa se opreasca in zona Peninsulara pentru ca nu au parcare.
22
9
Nu trebuia sa vedem sondajul live? Cum stiu eu acum ca este decizia constantenilor...???!!???
15
9
este ca pavelele de proasta calitate sunt montate de vacari care s-au apucat de constructii. Lucrarile in zona sunt din bani europeni, unde garantia ar trebui sa fie de 5 ani. Primaria trebuie sa notifice constructorul pentru a remedia unde este nevoie, daca este nevoie sa blocheze chiar garantia.
21
1
Mai bine restrictionati accesul in toata Constanta sa nu mai vada nimeni ce prapad ati facut...
25
5
Problema este alta, daca nu se restrictioneaza accesul, toata gresia de cea mai proasta calitate recent instalata, ca de, parandaratul mare, se va face praf cat de curand!
27
4
din p tomis ca o sa dea faliment
13
4
Ce-aveti cu don primar? Face si el ce poate. Ce nu poate, nu face. Si el nu prea poate.
16
2
Dar in capul ala sec al lui fagadau nu se baga niste restrictii? Ca de cand e primar nu a facut decat restrictii.
18
3
Aferim nene!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218