REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Accident bizar în județul Constanța: un motociclist a intrat în coliziune cu un porc

Accident bizar în județul Constanța: un motociclist a intrat în coliziune cu un porc

Replica API 4 iunie 2018 | 00:21 458

Cadrele medicale și polițiștii rutieri au fost solicitați duminică, 3 iunie, să intervină la un accident în care a fost implicat un motociclist. Totul s-a petrecut în localitatea Vlahii, comuna Aliman. Acesta a intrat în coliziune cu un animal, mai precis un porc, persoana fiind aruncată de pe motocicletă. Victima s-a ales cu o fractură de claviculă și a fost transportată la spital.

Ce spun oamenii legii

La data de 3 iunie a.c., un bărbat, în vârstă de 64 de ani, turist, a condus o motocicletă pe DJ 223, dinspre localitatea Vlahii către localitatea Rasova și, ajungând la km 80+200m, a intrat în coliziune cu un porc, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este incredibil cati frustrati se ascund in spatele unei tastaturi si arunca cu ura pentru ca deh, nu au coaiele necesare ca sa o faca fata in fata, probabil de frica. Am ajuns o natie de oameni cu coaie doar virtual, niste neasumati plini de frustrari, carora ne iese ura si rautatea prin piele. Foarte trist...
6
3
sper ca toti care aveti ceva cu motociclistii sa aveti parte de copii motociclisti...si vedem atunci cum sperati sa ii calcati cu masina si sa spuneti ca nu va intereseaza de soarta lor si sa ii vedeti ca mor in chinuri...
4
2
Un om de 64 ani a avut un accident. I-a iesit un porc in fata pe sosea si nu l-a putut evita. Putea sa fie un caine, un cal sau o vulpe. Nu era pe bulevard , in oras sau in zona unei scoli. Si chiar daca era , credeti ca e usor sa cazi la o anumita varsta ? Si da, intamplator omul era pe un motor. Si tot intamplator se intorcea de la un eveniment in care el si alti 200 de "drogati" ca si el au muncit sa ajute niste oameni nevoiasi sa isi repare casele. Nu s-a dus sa isi alerge motorul sau sa isi linisteasca hormonii de la 64 de ani. S-a dus sa dea o mana de ajutor. Sa fie om. Atat.
4
0
E foarte legal sa te bagi printre masini. Saracule! Pune mana pe codul rutier si lasa in pizda ma-tii internetul, ca iti curg bale din gura de cat de prost esti
5
5
Doamne, cata lume frustrata.
4
2
Ce comentarii de handicapati si frustrati!
5
2
Motociclistii si fraternitatea lor de branziti la cur si cu cefele prajite...si zer in urechi. 99% Din voi sunteti niste animale neorocotie niste handicapati mintali. Va mai zic una, e ilegal sa va bagati printre masini, sugatorilor de pula! Eu ma uit doar dupa masini, nu si dupa voi, aveti regim de masina, stati in linie , nu va bagati pe langa toate masinile pana iesiti in fata, jivinele dracu, abea astept sa va calc sa-mi luat-i pula'n gura legal. mergeti cu toate rablele descentrate de motoharburi si va da-ti figuri, rupti in cur de foame, mananca 7days pe motor si merge 100 de km .
6
29
Porcul era de fapt o scroafa, cu numele Claudia Corbu.
7
22
Sa le'o luati in gura la motociclisti! Sa le sugeti ouale ca voi nu aveti asa ceva...ai nevoie de ele ca sa te urci pe motor...comunistilor!
8
9
Cazul este bizar. Speta este simpla. Proprietarul porcului plateste tot.
19
1
Seful Serviciului Rutier ar trebui sa se autosesizeze !
9
1
Voi astia care ati comentat ,sunteti oameni?
11
2
Cati oameni redusi au acces la net.. Doar pentru ca printre noi exista si motociclisti iresponsabil nu inseamna ca toti suntem la fel. Si nu, nici noi nu suntem de acord cu acei squids care confunda galagia cu puterea si tureaza motoarele la semafor, pleaca pe o roata si fac slalom printre masini. Dar padure fara uscaturi nu exista. Sau poate toti conducatorii auto conduc exemplar si singura problema in trafic sunt motociclistii ?!
25
4
Doamne ce redusi prin orasul asta. Va stau rau in gat motoarele; ati fi vrut si voi, este? Lasa ca va obisnoiti. Nu o sa mearga lumea inapoi doar pentru ca sunt cativa inapoiati vocali.
18
9
POLITIA CHIAR NU POATE FACE NIMIC CU DONATORII DE ORGANE CARE ISI TUREAZA LA MAXIM MOTOCICLETELE PE STRAZILE DIN ORAS??? DOAR PRIN SELECTIA NATURALA CAND MAI INTRA CATE UNUL IN STALP SAU IN COPAC SI CRAPA PUTEM SCAPA DE EI???
13
27
Ce idioti... Voi, astia de comentati crezandu va simpatici.
11
17
Porcu mergea cu 250 km ,si nu la vazut pe ghita.
10
17
Exact ca in bancul ala
4
8
Probabil motoalcolistul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic din zona rurala .. cati porci putere avea motocicleta?
6
18
Porcul se spune k circula pe carosabil fara permis si fara sa semnalizeze ..ma ofer sa-l reprezint in instantanta gratis pe ..PORC ..
6
10
Sa speram ca porcul nu a patit nimic grav. Despre soarta donatorului de organe pur si simplu nu ne intereseaza.
13
36
porcul a scapat?
12
19
Porcul la porc trage.
9
33
porcii se mai lovesc intre ei
17
35

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272