REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Accident cu 3 maşini, garduri dărâmate şi conductă de gaze spartă: un şofer a fugit, abandonând în Mercedesul CLK mai multe săbii

Accident cu 3 maşini, garduri dărâmate şi conductă de gaze spartă: un şofer a fugit, abandonând în Mercedesul CLK mai multe săbii

Replica API 2 mai 2014 | 00:00 98

Accident teribil pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, în seara de 1 Mai. Au fost implicate mai multe autoturisme, totul pornind, potrivit primelor date, de la şoferul unui Mercedes. Trei maşini s-au făcut praf, gardurile a două imobile au fost avariate, iar o conductă de gaze a fost fisurată. La faţa locului au sosit, joi seara, atât poliţiştii, cât şi pompierii, pentru asigurarea măsurilor ce se impuneau în condiţiile date.

Potrivit primelor informaţii, un Mercedes CLK, înmatriculat CT 94 LEO, a intrat în coliziune cu un Volkswagen Golf - CT 72 DSG -, care a ricoşat într-un alt autoturism parcat pe şoseaua Mangaliei (o Skoda înmatriculată CT 54 DAO). Ca urmare a impactului, Mercedesul s-a rotit pe stradă, a lovit un gard din lemn, a fisurat o conductă de gaze, iar apoi s-a oprit într-un gard din beton. "Mercedesul avea viteză foarte mare. Avea sensul de mers dinspre Gară către podul de la Doraly, iar din impact s-a rotit, s-a întors invers şi a intrat cu spatele în gardul de beton", au relatat martorii aflaţi la faţa locului. Din câte se pare, şoferul Mercedesului a plecat de la faţa locului după producerea acidentului. El ar fi fost însoţit de o fată.

Sosiţi la faţa locului, oamenii legii au verificat autoturismul Mercedes, ocazie cu care au descoperit în interiorul bolidului mai multe săbii. În acest timp, într-o ambulanţă sosită la locul evenimentului, unui bărbat, cel mai probabil şofer al altei maşini implicate în accident, i se acorda primul ajutor.

Despre producerea accidentului au aflat rapid prietenii celui care deţine Mercedesul CLK, zona devenind neîncăpătoare de băieţi cu muşchi, preocupaţi, printe altele, să intimideze pe oricine era curios de cele petrecute.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212