REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accident devastator la Hollywood: Un celebru actor nu a mai avut nicio șansă!

Accident devastator la Hollywood: Un celebru actor nu a mai avut nicio șansă!

Replica API 10 august 2022 | 00:00 910

Celebrul actor Roger E. Mosley, vedeta „Magnum P.I.” a murit într-un mod tragic la vârsta de 83 de ani, în cursul zilei de duminică. Starul de la Hollywood avusese un accident de mașină cu doar trei zile înainte să își piardă viața, iar fiica sa susține că organismul i-a cedat în urma rănilor suferite.

Roger E. Mosley

Mosley a fost implicat într-un accident de mașină săptămâna trecută, care l-a lăsat paralizat mai jos de umeri, a declarat fiica sa Ch-a pe Facebook. „Săptămâna trecută, tatăl meu Roger E Mosley a fost implicat într-un accident de mașină major care l-a lăsat paralizat de la umeri în jos”, a scris Ch-a. „Este într-o stare critică, dar luptă din greu”.

Roger E. Mosley a murit într-un accident de mașină

Duminică, însă, ea a dezvăluit, printr-o alte postare, că tatăl său a murit. Apoi, a confirmat pentru Hollywood Reporter că decesul s-a produs din cauza rănilor pe care le-a suferit în urma coliziunii.

Familia lui Roger E. Mosley, îndurerată!

Într-o postare pe rețelele de socializare, C-ha a scris: „Nu am putea niciodată să deplângem un bărbat atât de uimitor. Ar URÎ orice lacrimă care cade în numele lui. Este timpul să sărbătorim moștenirea pe care a lăsat-o nouă tuturor. Te iubesc tati. Și tu m-ai iubit. Inima mea este frântă, dar sunt puternică. Voi avea grijă de mami, iubirea ta de aproape 60 de ani. M-ai crescut bine și ea este pe mâini bune. Stai liniștit”.

Mosley a apărut ca Theodore „TC” Calvin în opt sezoane ale emblematicei drame criminale din anii '80, alături de Tom Selleck. Theodore, care conducea o afacere cu elicoptere, îl ajuta adesea pe personajul lui Tom Selleck, anchetatorul privat Thomas Magnum, să scape de necazuri ducându-l cu avionul în Hawaii. Cel mai mare rol de film al celebrului actor originar din California a fost în Leadbelly, care a avut premiera în 1976.

Mosley a luat o pauză de la actorie în 2010, dar apoi a ieșit din pensie pentru a apărea într-un episod din Magnum P.I. refăcut, intitulat A Kiss Before Dying în 2019. Mosley are o relație cu Toni Laudermick din 1976 și împreună o au pe Ch-a. Anterior a fost căsătorit cu Sandra Locke, în anul 1960, dar au divorțat doar doi ani mai târziu. Au doi copii împreună, însă rar vorbea despre această parte a vieții sale, pe care a avut grijă să o țină privată, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218