REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
12° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Accident grav între un tren și un camion. A fost activat planul roșu.

Accident grav între un tren și un camion. A fost activat planul roșu.

Andreea Vlaicu 13 februarie 2024 | 15:11 689

Mecanicul unei locomotive a fost rănit, marţi, în judeţul Olt, după ce a lovit un camion care transporta deşeuri menajere. Garnitura feroviară a fost retrasă, iar pasagerii vor fi preluaţi de următorul tren.

Accident grav intre un tren si un camion. A fost activat planul rosu.poză de la accident

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că pompierii au fost sesizaţi că în localitatea Bălteni un tren InterRegio a lovit un camion care transporta deşeuri menajere.

Pompierii au precizat că persoana rănită este mecanicul de locomotivă, iar şoferul camionul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În tren se aflau 50 de persoane. Mecanicul de locomotivă, cu dureri lombare şi o femeie, cu atac de panică, sunt asistaţi medical la locul evenimentului”, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Reprezentanţii Companiei Naţională de Căi Ferate CFR SA au anunţat că accidentul s-a produs după ce un conducător auto nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, situată la ieşirea din staţia Bălteni Olt, relatează protv.ro

„Din primele informaţii transmise de personalul feroviar ajuns la faţa locului, mecanicul automotorului a fost rănit în urma impactului dintre automotor şi remorcă, iar garnitura a fost avariată, aceasta urmând a fi retrasă în staţia Bălteni Olt, după finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate. Trenul R 9266 (Craiova - Piteşti) va fi retras din circulaţie, iar călătorii vor fi preluaţi de următorul tren care circulă pe acelaşi traseu. Intervalul Bălteni - Potcoava (linie simplă) va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate şi retragerea automotorului avariat din linie curentă”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218